Cv ketel kopen incl montage

 • Abonneren
 • Aandeel

Een cv-ketel kopen doe je niet elke dag. Het is een onderhoudsarme cv ketel met een zuinige, modulerende pomp. Onderstaand tref je een korte instructievideo aan, zodat je kunt zien hoe je bij ons online heel eenvoudig zelf een vrijblijvende offerte voor ketelvervanging aanvraagt.

Vaillant 4. CW4 7. Nu je alle gegevens hebt ingevoerd, ontvang je na het bevestigen een conceptofferte in je mailbox. Om je een specifieke offerte te kunnen doen toekomen, vragen we je in de begeleidende mail ook om afbeeldingen te uploaden van je huidige installatie. Warmwaterklasse CW4. Het is een onderhoudsarme cv ketel met een zuinige, modulerende pomp. Eigen service en montagemonteurs.

Heeft een levertijd. De rookgasafvoer voert de rookgassen veilig af en gaat gemiddeld net zo lang mee als je cv-ketel. Een cv ketel aansluiten cv ketel kopen incl montage nog nooit zo snel geregeld. Alle prijzen incl. In dat geval plannen we een afspraak in met een adviseur van Feenstra.

De Vaillant ecoTEC Pure levert snel warm water voor een normale douche en is geschikt voor verwarming van een kleine eengezinswoning of appartement.
 • Stap 3: Nadat we de afbeeldingen hebben ontvangen passen wij, indien nodig, de offerte aan. Wij noemen dat Installatie ZonderZorgen.
 • Bekijk opties montage en onderhoud. Wanneer je de offerte online accepteert, zal de monteur binnen je regio telefonisch contact opnemen om een installatie datum in te plannen.

Cv-ketel kopen? Ga naar Holland Warmte!

Als je je nieuwe cv-ketel bij ons koopt, installeert onze partner Feenstra je cv-ketel. Met deze leveranciers hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd, zodat wij altijd verzekerd zijn van het nieuwste van het nieuwste. Speciale prijs 1. Die komt langs voor een cv-ketel-advies op maat. Voor een veilige en complete installatie krijg je standaard bij iedere installatie een veiligheidspakket. Vraag vrijblijvend advies aan. Geschikt voor verwarming van een kleine eengezinswoning of appartement.

 • Hiermee garanderen wij u een goed verwarmd huis vanaf dag 1.
 • Vergelijk makkelijk alle Cv ketels op: capaciteit, prijs, energielabel of afmetingen. CW4 7.

Wilt u weten welke ketel het beste bij uw situatie past! Onze  medewerkers  helpen u hier graag bij en voorzien u van een perfect advies. Eigen service en montagemonteurs. Selectie verfijnen Thermostaat. Een cv ketel aansluiten was nog nooit zo snel geregeld.

Nu € 1890,00

Om je hierin te helpen  raden wij je aan onze ketelkiezer te gebruiken. Ook zorgen zij ervoor dat uw verwarming goed ontlucht is. Hoe maak ik een afspraak met een installateur in de buurt? De capaciteit geeft aan hoeveel warmte een cv-ketel maximaal kan leveren.

Ja Nee. Neem dan contact met ons via 25 52, levert snel warm water voor een normale douche en is geschikt voor verwarming van een kleine eengezinswoning of appartement.

Cv ketel kopen incl montage 1? De Remeha Tzerra ACE 24C CW3 is bijzonder compact en geruisarm, Whatsapp 06 84 of mail ons op info feikencv. Met een nieuwe cv-ketel heb je altijd een warm huis en warm water.

Zo wordt de cv-ketel optimaal ingesteld op de benodigde capaciteit voor uw woonsituatie.

Capaciteit CV

CV-ketel installeren of vervangen. Geen enkel huis is hetzelfde en dus zijn er toestellen met verschillende capaciteiten. Een cv-ketel kopen doet u natuurlijk bij Holland Warmte. Wanneer je de offerte online accepteert, zal de monteur binnen je regio telefonisch contact opnemen om een installatie datum in te plannen. Ferroli 2.

In de prijs zit: Het vervangen van je plastic eieren action cv-ketel Een nieuw expansievat Een gaskogelkraan Een vul- en aftapkraan De inlaatcombinatie De vulslangset Het overstortventiel Al het materiaal dat nodig is om je nieuwe ketel bedrijfsklaar te maken Afvoer oude cv-ketel Ons veiligheidspakket Twee jaar garantie op je cv-ketel Eventueel werk aan het leidingwerk en de rookgasleiding tot een meter vanaf de ketelmantel Gratis en vrijblijvend advies over je cv-ketel Online advies, gewoon online en aan de telefoon, cv ketel kopen incl montage.

Zo werkt dat: Ga naar  Online cv-ketel advies Je beantwoordt een paar makkelijke vragen Je krijgt direct online advies Je kiest je cv-ketel. Een cv-ketel kopen doe je niet elke dag. Uw naam. Zo zit je er altijd warmpjes bij. Cv ketel kopen incl montage CW4. Ja Nee.

Intergas cv-ketel

Capaciteit CV De capaciteit van een cv-ketel drukken we uit in kilowatt kW. Mocht u nog met vragen zitten, een vrijblijvende inspectie van uw huidige cv-ketel willen of een aanbod wensen voor een nieuwe, neem dan nu  contact  met ons op.

CW4 7.

Dit is bijvoorbeeld belangrijk wanneer u regelmatig tegelijkertijd water in uw keuken en badkamer gebruikt.

Warmtepompen Informatie over warmtepompen Onze warmtepompen. Toon 10 20 30 40 Zo heeft u altijd een goed verwarmd huis.

 • Rowdy 30.11.2020 21:59

  Daar komen verder geen kosten bij.

 • Charise 25.11.2020 04:59

  Bij Feiken worden cv-ketels altijd geplaatst inclusief installatie.