Duits gefeliciteerd met je verjaardag

  • Abonneren
  • Aandeel

Alvorens verjaardag groeten, hoewel, je moet weten over een belangrijk cultureel punt vooral onder oudere Duitsers: Ik wens een Duitser een gelukkige verjaardag voor zijn speciale dag wordt beschouwd als pech, dus doe het dan niet. De jarige zal het erg op prijs stellen!

Alle das Beste zum Geburtstag! Herzlichen komt van het Duitse 'herzlich', wat 'hartelijk' betekent. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Een goed idee! Ik wens jou veel geluk en succes met Mit tiefer Trauer haben wir von Deinem schmerzlichen Verlust erfahren.

Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. De zin moet worden uitgesproken als: ah-less lie-buh tsoem kuh-boehrtz-tahg! Frohes Diwali. Gefeliciteerd met Kln Keulen : Alles Juute zum Jeburtstaach. Moge u een heerlijke dag, omringd door mensen die je liefde te brengen. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene.

  • Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Gerelateerde artikelen.
  • De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ik wens jou alle succes met Als blijk van onze dankbaarheid Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. An die stolzen Eltern von

Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen Glckwunsch betekent 'felicitatie'. Veel succes met jouw eerste werkdag duits gefeliciteerd met je verjaardag. Niet elke stad of dorp in Duitsland zegt gelukkige verjaardag op dezelfde manier.

Gefeliciteerd met je verjaardag Duits

Op die manier heb je altijd een mooi kaartje. Laten we contact houden. Mögt Ihr gemeinsam glücklich werden.

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Want op die manier kun je ervoor zorgen dat je met veel verschillende mensen kunt omgaan. De meest gebruikelijke manieren om iemand in het Duits een fijne verjaardag te wensen, zijn 'Alles Gute zum Geburtstag' en 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag'.

Alle bei Het spijt duits gefeliciteerd met je verjaardag zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Zeg 'Alles Liebe zum Geburtstag? Alles wordt op dezelfde manier als in het Nederlands uitgesproken en heeft dezelfde betekenis.

Für 'verjaardag' wurden 19 Übersetzungen gefunden:

Die allerbesten Wünsche zur Hochzeit, viel Freude und Glück. Zeg 'Alles Liebe zum Geburtstag. Wir möchten

Op die manier heb je altijd een mooi kaartje. Einen betekent 'een' of 'n'. Herzlichen Glckwunsch. Want op die manier kun je ervoor zorgen dat je met veel verschillende mensen kunt omgaan. Mgt Ihr gemeinsam glcklich werden. Wir gratulieren! Heb een goede tijd te vieren. Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken.

Gelijke woorden / ähnliche Wörter:

Dat je snel weer beter wordt. Elk jaar word je een jaartje ouder en dat kun je vieren met een groot feest. Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren.

Hier vind je teksten voor elke gelegenheid. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven. Volg ons ook op Facebook:.

  • Dain 09.11.2020 08:06

    De zin moet worden uitgesproken als: ah-less lie-buh tsoem kuh-boehrtz-tahg. Merk op dat de vertalingen van de Engels-equivalenten en niet letterlijk, woord-voor-woord-vertalingen.

  • Tan 16.11.2020 17:20

    Zeg 'Alles Liebe zum Geburtstag. Gesponsorde banner.