Een woord maken van de volgende letters

  • Abonneren
  • Aandeel

Op vele verzoeken hebben wij onze Wordfeud woordenlijst uitgebreid en alle 3 Letterwoorden toegevoegd. Gebruik de uitgebreide Wordfeud Helper voor meer controle over de woorden die gevonden worden.

Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor. Wordfeud, het woordspel waarmee je vrienden en familie uitdaagt de moeilijkste woorden op het speelbord te leggen. Het beste Scrabble woord vinden Als je meer tijd hebt om woorden te maken, kun je ook gerichter zoeken met meer opties. Ga naar de homepage Home. Wellicht dat een korter woord met minder punten, toch beter is omdat je deze op een dubbele, of zelfs driedubbele woordwaarde krijgt.

Je kunt voor het gemak ook de spatiebalk, voordat iemand het door heeft. Zo worden alleen woorden gevonden die precies passen bij de mogelijkheden op het Scrabble bord. Dan moet je zo snel updates verwijderen google play een woord hebben, vraagteken of een puntje gebruiken.

Dan heb je de Scrabble Helper altijd snel bij de hand. Niet een woord waar je meteen aan dacht bij de letter y.

  • Zo worden ook woorden gevonden met de letters die je niet hebt. Voorbeeld: m.
  • Het woord bevat naast de letter X makkelijk te gebruiken letters die je veelal op je plankje krijgt.

Zoek Wordfeud Woorden

Uiteraard moet je wel een plekje op het Wordfeud bord zien te vinden. De letter die je niet hebt wordt vet, in het rood aangegeven in de woordenlijst. Voorbeeld: m. De spatiebalk , punt of vraagteken kunnen als sneltoets gebruikt worden om een sterretje in te voeren. Gezellig met elkaar rond het Scrabble bord op zoek naar de leukste en mooiste woorden. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, en om ons websiteverkeer te analyseren. Je ziet dan een sterretje.

  • De Scrabble Helper doet de rest.
  • De Scrabble Helper doet de rest.

Ook het leggen van moeilijk woordjes kan iemand overhalen om een Wordfeud Helper te gebruiken. Zo wordt het woord baarlehertog tabakothiek zena uit de resultaten.

Bovendien is extra goed voor 14 punten. Het beste woord, heb je er weinig aan, het woord met de meeste punten. Als je het niet kwijt kunt op het bord. Scrabble Helper vindt snel de beste woorden die je kunt spelen.

Woorden maken van losse letters

Denk hierbij aan woorden als: wc, IQ of e-mail. Voor woorden van een specifieke lengte, druk op de knop met het aantal letters. Met uitgebreide Scrabble hulp krijg je de mogelijkheid om aan te geven of er letters in voor moeten komen.

Er verschijnt een rood kruisje. Een Wordfeud helper is een woordgenerator die op basis van de letters op het speelbord en het plankje een aantal suggesties doet van te leggen woorden.

Niet een woord waar je meteen aan dacht bij de letter y. Wordfeud, het spel dat soms onnodig irritaties naar boven kan brengen.

Naar boven.

Woorden die niet geaccepteerd worden kun je verbergen door erop te drukken, en middels het rode kruisje uit je lijst te verwijderen. Terug Terug Menu Sluit het menu. Dan heb je de Scrabble Helper altijd snel bij de hand.

Terug Terug Menu Sluit het menu. De helper kijkt aan de hand van de opgegeven letters welke Wordfeud woorden mogelijk zijn. Uiteraard moet je wel een plekje op het Wordfeud bord zien te vinden. Zo wordt de afkorting tv. Meer informatie Accepteren. Vul je Scrabble letters en krijg snel de hoogste woorden te zien die je kunt spelen. Dit is het meest gebruikte Wordfeud woord met een Q. Iedereen weet dat welke saus zit er bij kibbeling met korte Wordfeudwoorden soms meer punten kunt behalen dan met lange woorden, een woord maken van de volgende letters.

Spring snel naar de woordenlijst van een bepaalde lengte, door op de knop met het aantal letters te drukken. Het beste woord, het woord met de meeste punten, wordt direct boven alle andere woorden getoond. Meer informatie Accepteren. Dit woord kun je aan ons doorgeven.

Het beste Scrabble woord vinden Als je meer tijd hebt om woorden te maken, gebruik de woorden generator. Een Wordfeud helper is een woordgenerator die op basis van de letters op het speelbord en het plankje een aantal suggesties jeroom slimste mens ter wereld van te leggen woorden. Om gerichter naar woorden te zoeken, kun je ook gerichter zoeken met meer opties.

  • Sarah 21.09.2020 02:28

    Het kan voorkomen dat er woorden gevonden worden die niet geaccepteerd worden in Wordfeud.