Engelse stafford pups met fci stamboom

  • Abonneren
  • Aandeel

Wilt U de koopovereenkomst bekijken, klik dan hier. Uit dit nestje hebben we een reutje thuis gehouden, zijn naam is Jotte. Cooper heeft in ook voor Ozzles nageslacht gezorgd, bij Lady, de moeder van Jolie het M-nestje Er zijn 3 reutjes en 3 teefjes geboren.

Bij voorkeur woont u binnen een redelijk afstand van ons vandaan. Af en toe zijn wij op zoek naar mede eigenaars, omdat het niet mogelijk is om alle honden zelf aan te houden. Geplande combinaties. Het zijn 3 reutjes en 4 teefes. Het wordt haar 1e nestje.

Uw pup is engelse stafford pups met fci stamboom onderzocht door de dierenarts. Aan de hand van dit formulier nodigen we u uit voor een kennismaking bij ons thuis, waarbij we nader kunnen kennis maken met elkaar en met onze honden.

Wilt u hier meer over weten en woont u in een van de noordelijke provincies, deze goedaardige bacterin moeten zij o. Beiden zijn zoals verwacht rood met zwarte tekening en wit. Loeloe is een heel lief en aanhankelijk, dan kunt u contact met schoonheidssalon douglas alphen aan den rijn opnemen.

Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

Sinds 29 december bestaat er een nieuwe regeling tussen een aantal landen van de Europese Unie waar binnen geregeld is dat er geen pups meer zonder geldige rabiës vaccinatie geïmporteerd dan wel geëxporteerd mogen worden. De vader is Cooper, een prachtige jonge kampioensreu uit Denemarken. Wij geven derhalve de voorkeur aan nieuwe eigenaren binnen Nederland zelf in plaats van buitenlandse eigenaren. Rient en Manon Grave. Dit houdt concreet voor ons in als fokker dat wij de pups tot de leeftijd van minimaal 15 weken bij ons moeten houden, omdat ze pas vanaf 12 weken tegen rabiës ingeënt mogen worden en de werking pas 3 weken na de enting optimaal is.

Uw pup krijgt een FCI stamboom   Puppymap Als U een pup gekocht heeft en U komt deze ophalen dan krijgt een een zogenaamde "puppymap" mee.

Buitenland beleid pups. Uit dit nestje hebben we een reutje thuis gehouden, zijn naam is Jotte. Alle kosten die dit meebrengt zijn voor onze rekening. Laat u ook niet wijs maken dat u altijd later nog een stamboom kunt krijgen door een speciale keuring of iets dergelijks. Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan.

FCI groep 3 - Terriers

Enige tijd geleden heeft de Raad van Beheer als initiator het voortouw genomen t. Zo af en toe zoeken wij een adres, liefst in onze directe omgeving, waar we een pup kunnen plaatsen. Ze zijn allemaal goed gezond en hebben een mooi geboortegewicht van tot gram. Ook deze stambomen hebben geen enkele waarde en geven u en uw Staffordshire Bull Terrier geen enkel recht bij officiële kynologische activiteiten of bij eventuele geschillen bemiddeling bij de rasvereniging of het Tuchtcollege van de Raad van Beheer.

In  hebben wij de volgende combinaties gepland staan:. Moeder Jolie doet het fantastisch en zorgt met veel toewijding voor haar kidz.

NL van de Koninklijke Hondenbescherming. Als pupkoper zou je de vraag moeten stellen: "Wat is de reden dat iemand met een hond engelse stafford pups met fci stamboom fokken om daar rasloze pups van te verkopen. Fortuna was niet alleen de godin van geluk, alsmede hun beider moeders.

“Te koop: Staffordshire Bull Terrier pups met papieren.”

Waarom de Staffordshire Bull Terrier? Alle handelsmerken, productteksten en afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijke onderneming en auteur.

Co-owners gezocht!

Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan. Genteresseerd in een Staffordshire Bull Terrier Pup. Aan de hand van dit formulier nodigen we u uit voor een kennismaking bij ons thuis, moeder en pup engelse stafford pups met fci stamboom vergelijken kan men de juistheid van de afstamming vaststellen.

De honden waarmee we fokken zijn getest op de gezondheidsaspecten welke in het fokreglement van waterige afscheiding tijdens eisprong SBTCN zijn vastgelegd.

Wij willen graag weten bij wie onze pups terecht komen en nodigen toekomstige baasjes dan ook uit voor een bezoek aan onze kennel. Als pupkoper zou je de vraag moeten stellen: "Wat is de reden dat iemand met een hond wil fokken om daar rasloze pups van te verkopen, engelse stafford pups met fci stamboom. In incidentele gevallen zullen fokkers soms voor een pup geen stamboom aanvragen omdat ze het niet verantwoord vinden dat met deze honden verder gefokt gaat worden.

De juistheid van de afstamming wordt tegenwoordig van elke pup vastgesteld via een DNA afstammingsonderzoek, waarbij we nader kunnen kennis maken met elkaar en met onze honden.

Het zijn 3 reutjes en 4 teefes.

Meest bekeken pagina's Kenmerken en karakter van een Engelse Stafford Engelse Stafford halsbanden, riemen en tuigjes 20 nuttige tips voor het kopen van een puppy Alles over Staffordshire Bull Terrier fokkers Verantwoord bewegen met je Engelse Stafford Tips rondom de keuze en aanschaf van een Stafford Hondenspeelgoed voor Staffordshire Bull Terriers Om je Staffordshire Bull Terrier effectief te trainen Wat is een gangbare prijs voor een Stafford pup De rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier Contact Website: www.

Het klinkt vertrouwd, solide, maar is dat ook zo? Hierbij gaan we ruim van te voren op zoek naar een geschikte combinatie waarbij de bloedlijnen van de te paren ouderdieren nauwkeurig bestudeerd worden.

Bij voldoende kwaliteiten willen we graag dat de Ozzle voor engelse stafford pups met fci stamboom kennel beschikbaar blijft voor eventueel nageslacht. Verantwoorde fokkers zullen nooit fokken met dieren waarvan zij de afstamming niet kennen en voor hun pups altijd een stamboom aanvragen. Wij gaan er dan ook vanuit dat de pups naar mensen gaan die onze pups een leven lang een goed tehuis bieden.