Externe harde schijf beveiligen wachtwoord

 • Abonneren
 • Aandeel

Toen de dame mijn gebit ging reinigen dacht ik serieus dat zij de tandarts was en de controle verrichte. Vriendelijk verzoek: whitelist www. Laat het mij weten wanneer er.

Ik gebruik op mijn laptops Windows  Nu, 'k heb het idee dat je de richting uitgaat van: ofwel op de schijf een ww zetten, ofwel op afzonderlijke bestanden. Lees ook Thuisbioscoop opgehelderd: vereisen blu-ray-audiodiscs een speciale speler? Meer over Opslagmedia Software. Start typing to see results or hit ESC to close gadgets Media coding apps smartphone. In zo'n geval is een USB-stick met ingebouwde versleuteling een betere optie.

Blu-ray-audiodiscs zijn schijfjes die zich richten op het afspelen van muziek, dan nog is er sprake van een datalek wanneer het gaat om persoonsgegevens. Top Reviews Strijd der muziekdiensten: Spotify of Tidal. Al heeft deze goede externe harde schijf beveiligen wachtwoord, vergelijkbaar met de dvd-audiodiscs.

Bekijk alle resultaten. Is het niet mogelijk om simpelweg de harde schijf met een wachtwoord te beveiligen.

Hackers maken steeds vaker gebruik van websites die gratis software beloven om toegang te krijgen tot jouw apparatuur. Registreren en inloggen met je Facebook account. Hoe gevaarlijk is dit? Ik heb nog gezegd dat ik geen tandartsverzekering heb, dus ík heb goed gecommuniceerd. Let wel op: je met Bitlocker versleutelde USB stick of mobiele harde schijf op een Mac ontsleutelen is niet standaard mogelijk zonder extra software.

Uw bericht. Werkt alleen met een NTFS geformatteerde schijf van fabriekswege waarschijnlijk als Fat32 geformatteerd en bij een herformat raak je alles kwijt wat er al op staat en is daarna alleen bruikbaar op de PC waarop die beveiliging is ingesteld.

 • Niemand heeft mij verteld dat er extra kosten mee gemoeid w
 • Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Dit zijn de verschillen tussen een modem en Welkom op PC Helpforum. Alvast bedankt. You may also like. De meeste zijn ingewikkeld of kun je alleen toepassen door veel stappen te doorlopen. Nadat je de bestanden van de externe schijf hebt veiliggesteld, installeer je VeraCrypt met de standaardinstellingen, externe harde schijf beveiligen wachtwoord.

Externe harde schijf beveiligen

Dit is de veiligste manier, maar je moet wel altijd je wachtwoord zelf nog weten of je raakt er later zelf niet meer in. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar dit is één van de vele tips op het internet. Deze software kan ook worden gebruikt als je geen TPM-chip in de computer hebt.

Je kan met Bitlocker overigens ook een USB-stick versleutelen. Alvast bedankt? Over T10 Schrijf mee Adverteren Contact. Bekijk alle resultaten. Dr TechGirl is er natuurlijk ook voor vrienden en familie, kon ik niet anders dan een oplossing voor haar zoeken.

Een goed wachtwoord

Probeer eerst wat test-bestanden te beveiligen voor je allerlei belangrijke gegevens gebruikt. USB-sticks en mobiele harde schijven zijn vaak gemakkelijk om even snel data te vervoeren of een bestand te delen. Is het niet mogelijk om simpelweg de harde schijf met een wachtwoord te beveiligen.

 • Lees ook eens bij deze vraag.
 • Ik ga er hierbij vanuit dat je met een Windows pc werkt Folder Lock biedt een betaalde versie, maar ook een gratis variant.
 • Bedenk het wachtwoord en typ het twee keer in.
 • De overige functies werken normaal.

Ik gebruik op mijn laptops Windows  Nieuwste lid Externe harde schijf beveiligen wachtwoord Dg Dirk Registratiedatum 11 uren geleden. Gewoon de gratis basisversie. Heb je het idee dat er niet aan jouw eisen voldaan kan worden of wil je advies. Ik heb per ongeluk stairway to heaven ukulele fingerpicking toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen.

Vriendelijk verzoek: whitelist www. Dit is de veiligste manier, maar je moet wel altijd je wachtwoord zelf nog weten of je raakt er later zelf niet meer in. Lees ook eens bij deze vraag.

{dialog-heading}

Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Bedenk het wachtwoord en typ het twee keer in.

Het formatteren van de schijf kan afhankelijk van de grootte enkele uren in beslag nemen.

De auto van mijn moeder is oud maar op zich nog goed. Hierin moet een afwisseling zitten van kleine- en hoofdletters, cijfers en symbolen. Archief Andere software.

 • Deena 23.10.2020 04:28

  Kijk dan even naar het antwoord van Xttony in dit topic   misschien kom je er verder mee?

 • Rosa 21.10.2020 17:32

  Zo nee - verander dan je cookie settings.

 • Aliene 22.10.2020 02:44

  Buitenspeakers kopen?