Gasterij kruisberg heemskerk

 • Abonneren
 • Aandeel

Bij guur herfstweer is warme chocomelk heerlijk! Meer Kidsproof Kidsproofvakantie.

Voor bezoekers Contact Deel je tips met ons. Beoordelingen Beoordeeld op 20 december Feel good. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Hier hangt de sfeer waarnaar je op zoek bent als je even lekker de Duinen in gaat.

De friet is heerlijk en de setting prachtig.

Ja Nee Weet ik niet zeker? Beoordeeld op 20 december Feel good. Fijne plek om even te zitten tijdens je duin wandeling. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Griezel gasterij kruisberg heemskerk mee.

 • Bij guur herfstweer is warme chocomelk heerlijk! Schrijf een beoordeling Beoordelingen
 • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beoordeeld op 6 september via mobiele applicatie Prima locatie en eten!

Waarderingen en beoordelingen

Ik kom al heel lang naar Gasterij Kruisberg en met vrienden en familie die niet in de buurt woon- Is een speciale plek midden in de natuur- Het eten is heerlijk en personeel heel vriendelijk. Datum van bezoek: augustus Matig 1.

De zelfbediening werkt erg goed, waardoor je nooit hoeft te wachten of zwaaien naar bediening. Gasterij Kruisberg, Heemskerk. Deel deze tip:. Datum van bezoek: augustus

 • Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Heerlijk genieten na een lange bos- en strandwandeling bij de Kruisberg.
 • De gasterij houdt zich strikt aan de regels m. Meer talen.

Fijne sfeer, maar adviseer om contact met hen zelf op te nemen, lekker eten en drinken. Marja v. Ik heb het niet kunnen ontdekken, overheerlijke erwtensoep en andere gasterij kruisberg heemskerk soepen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Goede .

Gemiddelde beoordeling

Stel Melissa V een vraag over Gasterij Kruisberg. Taal Nederlands. Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin.

Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Mooi om thuis neer te leggen n leuk om mee te knutselen. Is dit een Midden-Europees restaurant. Bedank Marja v. Heeft dit hotel een volledige bar. Eikeltjes, gasterij kruisberg heemskerk, beukennootjes en knisperende bladeren.

14x herfst knutsels met eikeltjes en kastanjes

Naar de website. Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin. Door de coronamaatregelen moet de horeca helaas een aantal weken de deuren sluiten.

Is dit een koosjer restaurant. Stel Arie M een vraag over Gasterij Kruisberg! Gasterij kruisberg heemskerk prijs is niet laag. Beoordeeld op 8 maart via mobiele applicatie Vakantiegevoel dichtbij huis! Welkom op Kidsproof Kop van Noord-Holland.

Wordt veel te kort gebakken. Wij hebben 13 leuke en originele variaties bedacht om je choco te pimpen. Alle talen.

Cookies op deze website

Is dit een Midden-Amerikaans restaurant? Duits 2. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Gasterij Kruisberg.

Geselecteerde filters. Gezellig groot terras, wat Beoordeeld op 5 juli Prachtige locatie in de duinen.

 • Houdaifa 22.11.2020 14:08

  Datum van bezoek: november

 • Roshan 28.11.2020 06:44

  Heeft dit hotel een volledige bar? Bezit of beheert u deze gelegenheid?

 • Abdelkader 25.11.2020 13:28

  Beoordeeld op 5 juli Prachtige locatie in de duinen.