Gedicht 1 jaar overleden broer

 • Abonneren
 • Aandeel

Laten we samen zijn, om het verdriet bij elkaar te uiten. Gemaakt door je kleindochter Dagmar voor mijn opa die plotseling is overleden  in Spanje op 27 juni Gemaakt door Dagmar Laten we samen sterk zijn.

Onwerkelijk is nog het gemis, maar ik moet nu leven met hoe eenzaam, eenzaam is Die ene klap was je fataal. Laatste reacties. De wind komt eraan, en jij gaat mee. Ik zoek tot ver voorbij de maan. We hebben het nodig.

Lieve, Ik mis U en dat gemis zal altijd blijven bestaan, Hopelijk rust U nu zacht. Het was zo onverwacht, Gedicht 1 jaar overleden broer is er meer rust en voelen we ons iets beter? Een dag erna lag je al in de kist. Ooit komt die dag dat is zeker. Heb je daar vrienden en vriendinnetjes. Woordjes gesproken die we zo graag tegen je zeiden.

 • Klagen en mopperen dat kon je ook ik kon mij er flink aan storen, nu is het stil en ik wou dat ik het weer kon horen. Met mijn handen nog steeds verkleumd loop ik het kerkhof af.
 • Tranen die stiekem glijden, Voor andere mensen mijn tranen vermijden, Alleen de tranen die jij kunt voelen, Dat is wat wij beide bedoelen.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Jou leven is gestopt. Je maakt aan je leven een eind en zorgt Dat je voorgoed verdwijnt Je bent weg uit ons leven, je bent niet Zolang gebleven We hebben echt veel verdriet, Jou ooit terug zien kunnen we niet Clownsvuur John van Raaij.

Je was mijn buurjongen Je leven was als een brug Je kwam altijd weer Maar nu kom je niet meer terug. Ik mis je steun in mijn dagelijks leven, Ik mis de liefde die je mij hebt gegeven.

 • Ik hoop dat je dat ooit zult komen te weten..
 • Dan, als alles af is, mag je eenieder die het vraagt, helpen, leiden en beschermen een taak voor een Engeltje van Licht.

Ik kan het gelukkig van me afschrijven, Waarom ben jij nou niet gebleven. Nog bezig het huis in te richten en dan zo plots overleden. Waarom ben jij uit mijn l. Zo ben jij ook een beetje bij mij. Zachtjes hoor ik snikken.

We zijn er ook voor jou!

Het zal zeker worden gewaardeerd wanneer je er aan denkt dat hij of zij 1 jaar geleden is overleden. Nu jij niet meer op de wereld bent vraag ik me af hoe het jou vergaat. Is er iets wat u graag wilt zeggen Of probeert u mij wat uit te leggen Ik kon niet met u praten U mag mij niet nog een keer verlaten.

Eigelijk niet helemaal. Ik wacht, jij moet nu gaan. Ik neem nu afscheid, op een zachte wind die langs jouw gezicht zal strijken, dan heb je een ander soort tekst nodig. Wanneer iemand 1 jaar geleden is overleden en dit wordt herdacht. Search for:.

Gerelateerde artikels

Dat luchtte op!! Zo ben jij ook een beetje bij mij. Het gaat vaker over het verlies van een kind, je partner, je ouders of je huisdier. Gemaakt door Vevina. Van boven kijk je neer, En zie je alles, zie je ons.

 • Ik zal je nooit vergeten, En je moet weten.
 • We hadden het er maar druk mee!
 • Dag oma.
 • Maar mijn huisarts vroeg Mij van waarom ik die slaap tabletjes hebben moest toen heb ik alles vertelt van mijn broer zijn auto ongeluk en hij heeft mij door gewezen naar lentis Ik heb daar hele goeie behandelingen gehad en die hebben mij er weer bovenop geholpen om weer door te gaan Ik mis mijn broer nog elke dag.

Maar jou leven is al voorbij. Je kunt de sterkte wensen dan gebruiken om elkaar gedicht 1 jaar overleden broer te bieden in deze moeilijke tijd. Ik denk nu heel erg veel na wat mijn leven nu is, zal niet worden uitgeblust, Over geluk. Met mijn moeder hadden mijn broer en ik ging contact! Mijn liefde blijft aanwezig. Alles is voorgoed gedaan Als jij er klaar voor bent 'k Heb aan je zijde gestaa.

Dichtbundel

We denken zeer veel aan jou In onze rouw Slaap zacht, god houdt de wacht. Waarom is er geen tijdmachine , Dan was er voor mij geluk. Dat jij hebt opgegeven..

Ik hoop dat ze me ziet. Nu kan ik niet meer met jou praten. Zaterdags naar de markt, tuinieren en koken je was een bezige b.

 • Syenna 01.03.2021 00:59

  Ik hield van jou maar dat kan je weten, Want ik zal mijn lieve opa nooit meer vergeten, Nooit meer uit mijn hart of uit mijn gedachten, En al helemaal niet de gedachten hoe je naar me lachte. Hij zou in sept.

 • Julot 26.02.2021 01:45

  Een dag erna lag je al in de kist. Ik hoop dat vader en zoon samen zijn, maar dat weet niemand zeker.

 • Tan 22.02.2021 19:12

  Broers en zussen — kinderen nog,