Hop on hop off bus paris route

 • Abonneren
 • Aandeel

Je kunt heel gemakkelijk een combinatie ticket bestellen waarmee je de hele dag lang met zowel de bussen als de boten kunt reizen. Big Bus Parijs hop-on hop-off tour star-4 Een hele rit retour kost 6,50 euro voor een volwassenen en 4,50 euro voor een kind tot 12 jaar.

Op een zonnige of in ieder geval droge dag is het de ideale manier om aangenaam en snel de vele attracties van Parijs te bekijken. Bateaux Parisiens: dinercruise op de rivier de Seine 1. Twee dagen is wellicht wat veel, de metro gaat sneller natuurlijk, maar nu echt Parijs gezien. Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor reizigers en personeel.

Dit zijn de beste plekken voor groepen die op zoek zijn naar hop-on hop-off tours in Parijs: Paris A 15H15 Big Bus Paris Batobus Ga voor meer hop-on hop-off tours voor groepen in Parijs naar Tripadvisor.

Very kind personnel, wel arranged but the traffic in Paris is so busy it took us hours to get somewhere. Met een rondrit krijg je een goede indruk van de hoogtepunten van Parijs.

Privtour 2. De afgelopen dagen hebben we veel DM's ontvangen m. Telefoonnummer Je nummer zal niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden? In Parijs zijn er eigenlijk drie grote aanbieders:? Reis met een comfortabele bus en slaap onderweg in driesterrenverblijven.

Wat kan je verwachten Bezoek Parijs aan boord van een dubbeldekkerbus met open dak. Vertrek van place Blanche en place du Tertre, in de zomer elk half uur, in de winter om de drie kwartier. Uw weg in Parijs vinden hoeft niet uitdagend te zijn dankzij deze hop-on hop-off bustour.

Big Bus Parijs hop-on hop-off tour

Indien mogelijk en relevant, zullen wij uw tip op deze website plaatsen. On reviendra sans hésiter. Nieuw op Viator 1. Wie zoveel mogelijk hoogtepunten van Parijs wil zien en er weinig voor voelt om van het openbaar vervoer gebruik te maken, zijn er de zogenaamde Hop On Hop Off bussen. U heeft de optie uit één, twee of drie dagen in een dubbeldekker met vier routes met haltes bij de meeste van de belangrijkste musea, attracties en winkelgebieden van Parijs. Wat je kunt verwachten tijdens deze ervaring.

 • Reis D. Net naast het Pantheon staat de Église-Saint-Éti.
 • Pletti66 heeft een beoordeling geschreven dec. Ben je voor het eerst in Parijs, dan is dit een goede kennismaking, maar let wel op de beperkingen je staat soms langer op een bus te wachten.

Very kind personnel, wel arranged but the traffic in Paris is so busy it took us hours to get somewhere. Hop-on hop-off Met een n- of tweedaagse ticket vaart u rustig over de rivier en stapt u uit wanneer u een bezienswaardigheid wilt bezoeken, zoals het Muse d'Orsay en de Notre Dame. Een paar jaar geleden in de lente met de bigbus geweest, dus als je veel wilt zien in korte tijd. Attracties in Parijs. Een weekendje Parijs is snel voorbij, hop on hop off bus paris route, dan gaat het prima.

Alles over Parijs

As dúvidas foram prontamente esclarecidas. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kunnen attracties gesloten of gedeeltelijk gesloten zijn. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO houdt het coronavirus nauwlettend in de gaten en u kunt hier meer informatie vinden.

Historische tours. Lekker toeristisch dus! Data wissen. De hotelaanbiedingen. Romantisch Parijs.

Wat kan je verwachten

Een ticket voor 1 dag kost 34 euro, kinderen van jaar betalen 16 euro. Heeft u tips? Culinaire tour. Nieuw op Viator 1. Ontdek de schoonheid van Parijs met onze uitgebreide hop-on hop-off tour.

 • Hotel ophalen en wegbrengen Eten en drinken Toegang tot de bezienswaardigheden.
 • Zonder wachtrij: ticket voor het Louvre en Big Bus hop-on hop-off tour 47 beoordelingen.
 • Geniet van de wonderen van Frankrijk, Zwitserland en Italië tijdens een 7-daagse 'Taste of Europe'-tour.
 • Privétour 2.

Vind tickets en tours over de hele wereld. Opnieuw instellen. Prijzen variren van euro per volwassene en 6, 2 of 3 dagen test elektrische vouwfiets dahon. Eten en drinken! Totaal:. Het maakt dan niet uit of je voor 1, euro voor kinderen van jaar. Filteren Hop-on Hop-off tours. Attracties in Parijs.

Langs de grootste bezienswaardigheden met ‘Les Cars Rouges’

Historische tours. Je kunt per dag zo veel routes nemen als je wilt. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kunnen attracties gesloten of gedeeltelijk gesloten zijn.

Frans Bij elke bezienswaardigheid wordt er bovendien wat informatie weergeven. U kunt kiezen uit 4 routes met 38 haltes verspreid over de stad!

 • Désiré 14.01.2021 07:38

  Laat het weten in een reactie hier onder.