Ineens niet meer ongesteld met spiraal

  • Abonneren
  • Aandeel

Deze middelen, zoals het anticonceptiestaafje, de hormoonspiraal en de prikpil, bevatten alleen progestageen en géén oestrogeen. Mocht je je erg ongerust maken dan kan je voor de zekerheid nog even bij je huisarts laten onderzoeken wat er mogelijk aan de hand is.

Hartelijk dank voor jullie openhartigheid Werd ineens om de 2 á 3 weken ongesteld. Bespreek met uw huisarts hoe u mogelijke oorzaken kunt aanpakken. De Mirena spiraal wordt niet alleen voorgeschreven om zwangerschap te voorkomen. Misschien is er iets anders aan de hand. Ben misschien een beetje wanhopig en het spijt me dat ik er lang over door blijf gaan.

Het is algemeen bekend dat de menstruatie tijdens de zwangerschap uitblijft. Bloedingen kunnen vaker, minder va. Ik hoop zo dat ik opknap na jaren van vage klachten. Je lichaam moet even wennen aan het vreemde voorwerp. WEG met dat ding. Dan kan dat betekenen dat u zwanger bent.

Speelde constant met de gedachte om een eind aan deze ellende te maken. Het hulsje wordt weer teruggetrokken en de draadjes op maat geknipt. Borstvoeding Geeft u borstvoeding?

Regelmatige cyclussen van 28 dagen en 7 dagen ongesteld. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van het uitblijven van de menstruatie. De tweede keer heb ik hem na ongeveer 5,5 jaar eruit laten halen. Body 16 oktober Ook komt het vaak genoeg voor dat de menstruatie hélemaal uitblijft.

  • Bespreek het nog maar eens met je gynaecoloog die je binnenkort ziet. Nadat na een tijdje mijn menstruaties weer normaal verliepen en ik weer een hele regelmatige cyclus had 28 dagen , begon een paar maanden geleden toch de ellende weer.
  • De menstruatie zou inmiddels al weer normaal moeten zijn. Maar nu werd ik opeens na 2 weken alweer ongesteld.

Dat ding moet eruit en wel NU. Goedemorgen, Ik heb 1. Ga daarom toch maar even naar je huisarts om het te bespreken? En de operatie. Anders dan het koperspiraaltje - dat omwikkeld is met koperdraad en de zaadcellen onvruchtbaar maakt - geeft de Mirena spiraal hormoon af.

Weet jij het antwoord?

De hoop was er dat ik hierdoor minder of misschien zelfs helemaal niet meer zou menstrueren. Gelukkig heb ik er heel goed op gereageerd en heb k slechts 1 weekje na het inbrengen gevloeid. Ook een eetstoornis zorgt voor ondergewicht.

Een uur van te voren is het slim om een pijnstiller in ineens niet meer ongesteld met spiraal nemen: hierdoor heb je tijdens het plaatsen en erna minder last van pijn en kramp.

Op dat moment vertelde ik hem over mijn constatering dat er een mogelijk verband was met het plaatsen van de Mirena, en of hij dat vaker had gehoord. Ik heb as woensdag een afspraak bij de gynaecoloog en wat mij betreft gaat de Mirena er uit en stop ik met die pil. Body 16 oktober Slechte slaper. Ik kom nooit bij de HA maar hiervoor al een paar keer geweest.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Pris Gast. Ik ben sinds dien helemaal niet meer ongesteld geworden. Daphne Gast. Beste Daphne, Aangezien je jarenlang de pil hebt gebruikt en nu daarmee bent gestopt, moet je natuurlijke cyclus weer helemaal op gang komen. Wanneer u al eens ongesteld bent geweest, werken uw eierstokken en baarmoeder goed.

Dat komt doordat de hoeveelheid hormonen in het bloed wisselt. Speelde constant met de gedachte om een eind aan deze ellende te maken. Ik heb de T-safe al 5 maanden. Ongelezen bericht door sandra 01 feb Dat kan allerlei oorzaken hebben.

Na het lezen van dit forum heb ik een afspraak bij de Video verkleinen zonder kwaliteitsverlies gemaakt. Wie weet er iets hierover! Ik zie opeens je bericht. Beste Natalia, Fijn om te horen dat je ineens niet meer ongesteld met spiraal reageert op het spiraaltje.

Waarom je menstruatie uitblijft

Deze middelen, zoals het anticonceptiestaafje, de hormoonspiraal en de prikpil, bevatten alleen progestageen en géén oestrogeen. Zijn er taken die beter verdeeld of problemen die opgelost moeten worden? Soms blijft de ongesteldheid ineens tijdelijk weg.

Beste Michele, ineens niet meer ongesteld met spiraal, bijvoorbeeld door: stress of ingrijpende gebeurtenissen; zeer intensief sporten; eetproblemen. Het is wel zaak dat er regelmatig een controle plaatsvindt op het uitzakken of afstoten van het spiraaltje!

Spanningen of lichamelijke belasting Ook psychische spanning of lichamelijke belasting kunnen ervoor zorgen dat de menstruatie wegblijft, De tussentijdse bloeding kan ook een ovulatiebloeding zijn geweest.

  • Cem 21.11.2020 15:34

    Ik heb onderzoek gehad bij cardioloog en alles is gelukkig goed. Nu ben ik maar 3 dagen ongesteld geweest waarvan een halve dag met echt bloed en nu is het in een keer over.