Menstruatie zet niet door test negatief

  • Abonneren
  • Aandeel

Meer informatie over zwangerschapstest en ervaringen Online Zwangerschapstest calculator ยป. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Wendy , Ik heb een vraag.

Hoop dat dit verhaal iemand bekend voor komt en die mij misschien wat meer info kan geven. De huisarts wilt me nu nog niet verder helpen terwijl ik en mijn man graag een kindje willen. Heb al zeker 5 testen gedaan. Dixie3 , Hallo, Ik heb het volgende : M'n laatste menstruatie gewoon laten komen begin oktober en pil na die stopweek niet meer genomen.

Wanneer kan ik nu het beste opnieuw testen? Na de zwangerschap is het bijna altijd 28 dagen en soms 30 dagen.

Ik durf voor de moment nog niet goed een test te gaan halen, Ik zit met het probleem dat ik al bijna een week overtijd ben. Jansenuit schrik dat deze weer negatief is en het weer om een abnormaal lange cyclus gaat.

Je moet ingelogd zijn om een post leuk te vinden. Genoeg vrouwen die dagen of zelf weken later pas positief testen. Want mijn huisarts zegt dat ik maar gewoon de pil moet gaan slikken terwijl me toch eerst moest menstruatie zet niet door test negatief vind ik.

Wellicht test pax kast schuifdeuren hasvik over een paar dagen wel gewoon positief. Je bent overtijd wanneer je niet ongesteld wordt op de dag dat je het zou verwachten.

Vreemd dus. Je menstruatiecyclus wordt geregeld door je hormoonhuishouding.

Eerste teken, symptoom, verschijnsel, signaal en kenmerk van een zwangerschap:

Nu is het zo ik heb ook niet echt symptomen van zwangerschap. Ik kan je daarin helaas geen duidelijkheid in geven. Dit speelt nu al 4 dagen. Afgelopen zaterdag zou ik mijn regels moeten doorgekregen hebben. Is er nog wel kans dat ik zwanger ben of is het allemaal onzin wat ik zeg. Door veel stress kan je menstruatie even wegblijven of wat verminderen.

Nu had ik tussen de ei en menstruatie steken in mijn borsten. Dit is je uitslag. Als je overtijd bent en de zwangerschapstest is negatief, dan kan het zijn dat je toch zwanger bent. Borstvoeding Borstvoeding kan onregelmatigheden in je cyclus veroorzaken. Ik heb pas mijn menstruatie gehad.

Maandag en dinsdag heb ik een zwangerschaptest gedaan en waren beiden negatief. Een zwangerschapstest thuis doen terwijl je de pil slikt kan wel, maar pas 3 weken nadat je vermoed dat je wel eens zwanger zou kunnen zijn.

Hoe kan dat dat die testen bij zo laat aanslaan.

WilHoi Arda. Al een maand lang ben ik aan het piekeren en heb ik een hele slechte nachtrust omdat ik niet zwanger wil zijn, menstruatie zet niet door test negatief. Langdurige stress kan ervoor zorgen dat je hormoonhuishouding in de war raakt.

Hij heeft mij ontmaagd. Dan kan je na n of twee dagen nog eens testen! Bedoel je dat je menstruatie korter was dan normaal.

Overtijd, maar niet zwanger

In dat geval is er dus sprake van een verkeerde uitslag. Normaal zijn ze lichter. Maar hebben dan gewoon een langere cyclus.

De misselijkheid wara je het over hebt, Goedendag Ik heb een vraag. Binnen die 5 minuten was t resultaat gewoon negatief maar na 10 minuten keek ik weer. Die week 2 dagen voor ik de afspraak had, heb menstruatie zet niet door test negatief deze in de morgen.

Je cyclus kan fluctueren als je te veel cafene drinkt of niet genoeg voedsel eet. Dan doe je misschien het liefst zo snel mogelijk een zwangerschapstest om te kijken of je zwanger bent. Dit kan ervoor zorgen dat je menstruatie langer uitblijft. Heel veel vrouwen vertonen pijnlijke borsten vlak voordat de menstruatie doorbreekt.

De zwangerschapstest

Ik had bij de 1e 2 x ook pas na 5 dagen positief. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Het slijm is kleurloos en vloeibaar, tot wittig trekkerig slijm. En mijn man en ik staan er redelijk nuchter in dus zoveel zijn we er niet mee bezig.

Ik ga er een beetje van uit beste Joanna, je nu toch wel zou moeten merken dat je echt menstruatie zet niet door test negatief bent: dikkere buik bijvoorbeeld en inderdaad de typische zwangerschapsklachten.

Komen al deze klachten je zeer bekend voor: dan zou ik opnieuw proberen te gaan testen. Vandaar dat je beter na 48 uur nog eens een test kan doen.