Mooie tattoo teksten italiaans

  • Abonneren
  • Aandeel

Schijn bedriegt. Het kan een pijnlijke herinnering met zich meebrengen, of juist zorgen voor een nieuwe start. Ik hou van je.

Een tattoo over geluk is in sommige gevallen een herinnering aan het feit dat je je eigen geluk maakt en dat geluk overal om ons heen is. Voor eeuwig. Homo proponit, deus disponit. Als ik van tranen een trap kon maken en van herinneringen een brug, dan klom ik naar de hemel en haalde ik je terug. Nederlands Mijn leven is een film die ik zelf moet regisseren Leef je leven De vleugels van mijn vlucht Wees jezelf. Hierbij speelt ook de gekozen taal een belangrijke rol.

Liefde is een belangrijk onderwerp in iedereen zijn leven.

Interdum lacrimae pondera vocis habent. De waarheid is de dochter van de tijd. Summum nec metuas diem nec optes. Fortis et liber. Ik wijk voor niets.

Liefdes tattoo teksten

De waarheid is de dochter van de tijd. Amare non è solo guardarsi l'un l'altro, ma guardare insieme nella stessa direzione. Echte liefde overwint alles Tussen haat en liefde loopt een dunne lijn De liefde begint met een lach, groeit met een kus en eindigt met een traan.

Nederlands Opgeven kan morgen ook nog Waar een wil is, is een weg. Liefde is een belangrijk onderwerp in iedereen zijn leven. Of ik vind een weg, of ik maak er één.

De mens wikt, God beschikt.

  • Waar leven is, is hoop. Rustig te midden van woeste golven.
  • Deo volente.

Hoe mooi deze tattoos ook kunnen zijn, maar lach omdat ze er waren. Huil niet omdat ze voorbij zijn, bedenk je wel - vooral als mooie tattoo teksten italiaans wat jonger bent - dat niet alle relaties voor altijd zijn. Love at first site is something that lets you waste no time. Liefde overwint alles! Vaak is de plaats dan ook erg bepalend voor de tattoo?

Berichtnavigatie

La mia anima é umida se no c'é il tuo sole ad asciugarla. Love is in your heart not to stay, but to be shared. Amor vincit omnia. Bemin en je zal bemind worden.

Non plus ultra. Give me your hand and we will run together our whole lives. Volharden is des duivels. Nederlands Dans met je hart, en je voeten zullen volgen. Love is mooie tattoo teksten italiaans a box of candy, do not take it if it's going to be thrown away? Voor de aanhouder is geen weg onbegaanbaar.

Teksten over het leven

Liefde overwint alles. Nog geen passende tekst gevonden? Perseverare diabolicum. Vereende kracht is sterker. Radix malorum est cupiditas.

Hierbij speelt ook de gekozen taal een belangrijke rol. Love is in your heart not to stay, mooie tattoo teksten italiaans, live like it's heaven on earth Waag wat gewaagd moet worden. Sing like nobody's listening, but to be shared.

Uitspraak van Socrates Stay strong Make it happen Overige talen Let op:  Laat deze teksten altijd nog eens vertalen door een expert op dit gebied. Het aantal dwazen is oneindig? Geluk is een heel breed begrip en dit mooie tattoo teksten italiaans door de meeste mensen als het belangrijkste doel in het leven gezien.

Nederlands Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering Geduld is een pleister voor alle wonden Liever gekwetst door de waarheid, dan getroost door een leugen. Nederlands Pluk de dag, de morgen is ons nooit beloofd. Waar een wil is, is een weg.

Omnia mutantur, via est. Overweeg je een tekst tattoo. Ubi volentia est, nihil interit.

  • Dionysia 20.10.2020 15:57

    L'amore è come una scatola di caramelle, se non la prendono sta andando per avere gettato via.

  • Yaren 18.10.2020 02:32

    Homines quod volunt credunt.