Pre paard te koop belgie

  • Abonneren
  • Aandeel

Goede pre-hengst zoekt een nieuw thuis. Tongeren 1 okt. Super lieve, aanhankelijke PRE Merrie Perlino Blauwe ogen Deze knappe superlieve, nieuwsgierige, aanhankelijke merrie van bijna 3 jaar zoekt n 5 sterrenhuis.

PRE Andalusiër Antares lxv ,  prachtige 6 jarige andalusiër uit sevilla zeer geschikt voor morfologische wedstrijden. Jane staat ingeschreven in het stamboek American Morgan Horse Association. Hij is heel braaf op verplaatsing, gaat makkelijk mee op de trailer en je merkt nauwelijks dat hij hengst is. Bij een aantal stallen kreeg ik geen warm gevoel, zij kwamen over als echte handelsstallen en niet als liefhebbers.

Prachtige 4 jarige pre hengst van nu een stokmaat van 1.

Hij laat zich heel eenvoudig rijden, is niet sensibel en totaal niet schrikachtig. Ik bieden hier een zeer Lieve en betrouwbare kinderpony aan. Bezoek website 6 okt. Uitzonderlijk gemakkelijke en braaf jong paard!. Advertentie: te koop 4 jarige A welsh merrie 1e premie als veulen en merrieveulen.

Hierbij is het niet noodzakelijk dat het paard een stamboom heeft, maar gewoon en Spaans of Portugees paspoort heeft. Deze knappe PRE ruin heeft een lief en zachtaardig karakter, zeer aangenaam paard in omgang alsook om mee te werken.
  • Een PRE … tegen welke prijs? Hoogvliet Rotterdam Eergisteren.
  • Hij zit in de verzekering, de koper kan de verzekering overneme

Hij heeft totaal geen hengstenmanieren en is een heel gemakkelijk jong paard om mee te werken. Fabuloso de ravida is een 9 jarige hengst met 3 prachtige gangen met een zeer ras typische verschijning.

Zeer lieve PRE hengst! Alleen die naam klinkt al als een sprookjespaard….. Hij is basis gereden en het is een aangenaam paard om mee te werken. Heel leuk om buitenritten met hem te maken. Elegante is al lang bij ons en door privé redenen kijk ik rond.

Natuurlijk hoort ook een ontspannende buitenrit in het programma en komen we uiteraard regelmatig op het strand terecht. Liefs van Addis Abeba en Vronique. Jouw filters: Dieren en Toebehoren! Home Dieren en Toebehoren   30 resultaten   voor 'pre'. Dat lijkt hij erg leuk te vinden en gaat ook steeds beter.

Genteresseerden kunnen ook direct meer informatie zien!

Oro Uitzonderlijk gemakkelijke en braaf jong paard!! Beaphar bevomix conditiepoeder Beaphar bevomix conditiepoeder grde beaphar bevomix conditiepoeder van gr is een preparaat om vogels in optimale gezondhei Verzenden. We zijn ontzettend blij met hem! Hij is leergierig en wilt erg zijn best doen.

Mooie grote pre hengst. Prestador Rosa………. Bezoek website 2 okt. Advertentie: Te koop leuke fitte d pony van 19 jaar oud. Guirlache past zich gewoon aan.

Oorsprong en geschiedenis van de PRE

Blijft wel hengst; dus altijd opletten. Roque is recent zadeldak gemaakt en pikt het werk goed op. Indien dit zo is, heeft het paard enkel een Spaans paspoort. Boyd Enterprises Vita Chem Fresh 16 oz Pre-gestabiliseerde multivitamine-, water- en weefseloplosbaar - een exclusief revolutionair nieuw concept voor vitaminesupplement Nieuw.

Goede pre-hengst zoekt een nieuw thuis. Van een ingeschreven paard wordt steeds gecontroleerd bij de geboorte of het wel werkelijk gaat over een Pura Raza Espaola aan de hand van een DNA-test.

Bij het importeren van een paard in Belgi of bij aankoop van een paard dat nog niet is geregistreerd in Belgi dienen de volgende 3 punten in orde gebracht worden, alvorens het paard wettelijk in orde is en daarbuiten kan men zich pre paard te koop belgie lid maken van onze vereniging ANCCE-Blgica punt 4.

Advertentie: Mowgli is een 7 jarige ruin, werkt graag en zal al snel je allerbeste vriendje worden. Espelto is twee jaar oud en heeft al een hoogte van cm, pre paard te koop belgie. Op aanvraag 11 aug. Hij houdt van aandacht, Welshxonbekend. Advertentie: zeer mooie jaarling welsh cob sectie D merrie uit zeer goede afstamming met vlotte gangen Leuke dressuurmerrie te koop.

PRE merrie (° 2014)

Niño is een super lieve jonge Andalusische ruin. Principe CVI Nieuwkomer! Advertentie: Namens de eigenaar bied ik Goomar Soprano te koop aan. Advertentie: Schimmel Braaf met kinderen en bij smid Super bewegen Geb

Brave, mooie ruin van 3 jaar. Advertentie: Te koop aangeboden, jonge Spaanse ruin. Ze zijn beide erg aanhankelijk.

  • Isabeau 30.10.2020 14:36

    Ruiter op d. Prachtige bruine PRE Prachtige pre hengst van 4 jaar oud, rond de 1.