Rijschool lammers wijk bij duurstede

  • Abonneren
  • Aandeel

Toegangscode onthouden. Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding.

Overzicht waarderingen. Edwin van Dijk   ·  Kies ook voor iTheorie: dé marktleider in online verkeerstheorie! Dit bedrijf heeft helaas nog geen omschrijving. De proeflessen vallen buiten eventuele pakketlessen, dus puur als introductie proeflessen. Ga dan naar de pagina voor rijschoolhouders om deze gegevens aan te passen of om uw rijschool toe te voegen.

Tevens ben ik gecertificeerd instructeur in het " 2toDrive" lesgeven. Sluiten Toepassen Versturen. Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De cao kinderopvang schalen 2020 of een deel ervan bevat rijschool lammers wijk bij duurstede inhoud Dit bedrijf is geen rijschool De gegevens van deze vermelding zijn onjuist.

Home Wijk bij Duurstede Lammers Autorijschool. Handige informatie Aantal jaar ervaring.

  • Geslacht Selecteer Man Vrouw.
  • Rijschool Lammers Harry Lammers Website: www. Ga dan naar de pagina voor rijschoolhouders om deze gegevens aan te passen of om uw rijschool toe te voegen.

Rijschool gegevens

Martine Schielein   ·  Mogelijkheid tot theorieles Theorieles Geeft aan of de rijschool de mogelijkheid bied voor het volgen van theorieles voor het CBR theorie-examen. Mogelijkheid tot autisme begeleiding Mogelijkheid tot autisme begeleiding Geeft aan of de rijschool een gespecialiceerde aanpak hanteerd voor personen met autisme.

Ziet u iets wat niet hoort of niet klopt? E-mailadres voor verificatie. U kunt zich in dit gedeelte ook aanmelden als nieuwe rijschool.

  • Al
  • Mogelijkheid tot autisme begeleiding Mogelijkheid tot autisme begeleiding Geeft aan of de rijschool een gespecialiceerde aanpak hanteerd voor personen met autisme.

Erkend door. Dichtstbijzijnde andere rijscholen: op meter afstand Rijschool Next Levelop meter afstand Autorijschool "R. Type hieronder uw mening, rijschool lammers wijk bij duurstede.

Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen rijschool De gegevens van opzegtermijn contract albert heijn vermelding zijn onjuist. In n keer geslaagd dankzij de goede lessen van Harry. Bijsnijden 3.

Jij wilt rijles in WIJK BIJ DUURSTEDE?

Je beoordeling Beoordelingsregels. Een rijinstructeur die met veel discipline omgaat met zijn leerling. Afbeelding kiezen 2.

Hij gaat daar echt geweldig goed mee om. Meld ons dan eventuele onjuistheden via het contactformulier of verander uw rijschoolgegevens zelf online in het rijschoolgedeelte. Javascript is uitgeschakeld. Claim uw bedrijf om uw tijdlijn hier weer te geven.

Hiermee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Lammers Autorijschool uit WIJK BIJ DUURSTEDE

Beoordelingen Waardering van bezoekers. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hij heeft eea zo goed aangeleerd dat wij direct na het behalen van het rijbewijs rustig en comfortabel naast onze zoon in de auto zaten.

Klik op de link voor meer informatie. Log eerst even in of registreer je Crasmedia account. Terug Registreren. Harry bedankt. Wammesop 4,34 km afstand F, op 4,56 km afstand Autorijschool Alyssa. Omdat ik echt niet goed ben in leren. .

Lammers Autorijschool, rijschool in Wijk bij Duurstede

Heel comfortabele sfeer tijdens reijlesen. Tevens ben ik gecertificeerd instructeur in het " 2toDrive" lesgeven.. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zeker aan te bevelen!

Harry bedankt. Geen Facebook gegevens gevonden. Bekijk onze tips voor het selecteren van de juiste rijschool.