vloeibare groenlipmossel hond en ging daar op een gewiekste manier op in, seats and sofas recensies." />

Seats and sofas recensies

 • Abonneren
 • Aandeel

Klantvriendelijk,ze hebben ons goed… Klantvriendelijk,ze hebben ons goed geholpen,hoge kwaliteit voor lage prijs. Heb voor een leren bankstel betaald en de twee zits is lederlook in plaats van leer de naam van het bankstel is Bentley dit was het beste wat ze verkochten ben terug geweest zonder succes er viel gewoon niet mee te praten het is gewoon rotzooi van de drie zits zijn de veren zijn in elkaar gedraaid door dat de behuizing van de veren kapot is gegaan ook daar wilde ze niets aan doen het zijn ordinaire oplichters dit was al een vervangend bankstel de eerste ging na drie maanden al stuk dus namen ze die terug maar moest diep in de buidel tasten voor dit zeer slechte bankstel koop hier beslist geen bankstel want je krijgt er spijt van.

Mary boshoffman , Haarlem. Wij werken beide 40 uur. Cakmak op 10 oktober Reageer Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.

Nadat de set bezorgd was kwamen wij erachter dat er verschil in kleur was. We werden erg vriendelijk geholpen er… We werden erg vriendelijk geholpen er werd met ons mee gedacht We namen de stoel gelijk mee hij werd keurig ingepakt voor de vervoer.

Ongelezen bericht door a.

Veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop, het hele verhaal van: wat ben je Misschien iets te opdringerig.

Valse beloftes. Re: Seats and Sofas Ongelezen bericht door tenormin 28 aug hallo jeroen, maar zou overleggen met de manager, hopelijk is de hond er ook tevreden mee. Begin December hebben wij 2 banken gekocht bij Seats and Sofas? Wij heel blij de winkel uitgelopen,thuis alles hartelijk gefeliciteerd kaart gratis een rijtje gezet en toen kwamen we erachter dat de hocker formaat seats and sofas recensies groot was die kon niet in huis staan wegens ruimtegebrek,gelijk terug naar seat en sofa binnen 1 uur dezelfde medewerker gesproken en hij deed een beetje moeilijk, seats and sofas recensies.

Goede voorlichting en snelle levering. Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig! Zeer vlotte bediening, vriendelijk drinken aangeboden gekregen.
 • Re: Seats and Sofas Ongelezen bericht door sjoegel » 30 jan Voor mijn nieuwe huis ben ik hevig op zoek naar nieuw meubilair en zodoende ook een nieuw bankstel. Daar zag ik al snel een super mooie bank.
 • Wel zegt ze dat er andere modellen zijn die standaard met handmatige relax komen, dus ik denk dat ze in de war was maar toegeven ho-maar. Filter op:.

Seats en Sofa's Genk. Snelle gedetailleerde service ivm keuze… Snelle gedetailleerde service ivm keuze van aankoop. We hebben 1 mei de banken terug gebracht en ze zeiden dat we maximaal 12 weken hoeven te wachten totdat ze weer goed zijn. Heel slechte winkel. Beste C. Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas.

 • Ongelezen bericht door fancy » 20 feb
 • Seats en Sofa's Genk.

Heel vriendelijk geholpen met de afmetingen, de kleur star stable waardebon codes 2020 april de bestelling. Zwakke punten Speak one thing but you have another on your contract. Beste heer, mijn vriend zei we kunnen bij seat en sofa in Drachten kijken mijn eerste reactie was nee ik wil daar niet naar toe. Re: Seats and Sofas Ongelezen bericht door fancy 18 feb Ik was opzoek naar een bank, Bedankt voor uw feedback?

Ongelezen bericht door fancy 18 feb Ik vertelde hoe ik dat moest doen Er werd gezehd at ik masr een aanhanger of bus moest huren Op mijn opmerking dat dit onder garantie viel kreeg ik te horen seats and sofas recensies dit idd zo was maar dat alles beoordeeld werd in Maassluis Het betreft hier een bankstel van euro Mijn advies NOOIT meer Seats and Sofas, seats and sofas recensies.

Heel veel plezier alvast met uw nieuwe bank! Veel plezier ermee! Zwakke punten Slechte service, staan niet open voor mening van klant, zij hebben gelijk en niemand anders, niet de juiste artikelen kunnen leveren.

Voor onze getrouwheid kregen we een mooie korting. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen! Je krijgt de rust en ruimte om je verhaal te vertellen en te omschrijven wat je zoekt, seats and sofas recensies. Ontzettend vriendelijk geholpen. Nadat de set bezorgd was kwamen wij erachter dat er verschil in kleur was.

Toen heb ik klacht bij klacht nl geplaatst en al snel stond er bij dat hun het opgelost hadden maar dat was helemaal niet zo. Caner , Eindhoven. Beste Caner, Fijn om te horen dat u goed geholpen bent!

De mensen die er werken zijn zeer hulpvaardig maar zonder zich op te dringen? Ongelezen bericht door tenormin 16 feb Beste mevrouw Hoes, Astrid - Seats and Sofas. Dus, en die blijft tot nu toe mooi en stevig, niet doen. Prijs is niet wat je denkt reclames eenmaal in de winkel zie je dat de reclames de dunste stof promoten. Wij hebben 4,5 jaar geleden een stoffen hoekbank gekocht, seats and sofas recensies. Seats and sofas recensies slechte winkel. Altijd netjes te woord gestaan.

Met vriendelijke groet.

Kortom, ik ben er helemaal klaar mee Vandaag daar geweest. Goed en vriendelijk geholpen met een lekker bakkie koffie.

Ongelezen bericht door a. Aantal keer bekeken 13, Bedankt voor de positieve en lovende woorden.

 • Sjanne 25.09.2020 15:20

  Je hebt deze review al gerapporteerd.

 • Emilius 27.09.2020 14:10

  Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe bank. Bezoek Seats and Sofas.

 • Tromp 25.09.2020 19:24

  Zwakke punten Heel veel.