Sparta ion dts accu

  • Abonneren
  • Aandeel

De elektromotor bevindt zich in het achterwiel. Kenmerken accu: 11 Ah, 24V Accu geplaatst in frame buis Kleur: zwart.

Je bepaalt daarmee de verhouding tussen de energie die jij in het fietsen moet steken en de hulp die je van de elektromotor krijgt. Sparta heeft gekozen voor een velgrem zowel voor als achter. Voor 30 euro extra word de fiets rijklaar thuis afgeleverd! Deze accu is de krachtigere variant van de Sparta Ion frame accu 9Ah. Met de accu van 11Ah kunt u uw actieradius vergroten ten opzichte van de accu met 9Ah.

Dat is een veel betere en natuurlijkere techniek dan elektrische fietsen met alleen een rotatiesensor. Zodra je aan deze handel draait tijdens het fietsen kan je het maximale vermogen aanwenden om bijvoorbeeld een hele steile helling wat eenvoudiger te nemen. Daarnaast is de zelfontlading vrij laag. Deze accu past ook in diverse Batavus modellen. Wanneer canon pixma reset button de fiets op je fietsdrager zal moeten tillen zal je het prettig vinden dat je bij deze fiets de accu van te voren uit de fiets kan halen.

Banden ketting en sparta ion dts accu zijn vervangen.

Wanneer je niet fiets zal deze gashandel de fiets langzaam in beweging zetten. Sparta heeft gekozen voor een V-brake rem in het voor- en achterwiel.
  • Dat is uiteraard in de lichtste trapondersteuningsstand en onder ideale omstandigheden. Wanneer je houdt van lekkere toertochten dan is deze hybride fiets een goede keuze.
  • Wellicht ook handig: de kieswijzer waarmee je zelf de beste elektrische fiets kiest.

2015 Collectie (oud)

Is dit te ver weg, geen probleem, wij hebben een samenwerking met FietsNED om dit bij u thuis te doen. Extra informatie Gewicht 4. Sparta heeft gekozen voor een velgrem zowel voor als achter. Dat is uiteraard in de lichtste trapondersteuningsstand en onder ideale omstandigheden. Hieronder ziet u op de foto waar u de zekering kunt plaatsen:. Deze accu is de krachtigere variant van de accu met 9Ah waardoor u een grotere actieradius heeft.

Een trapkracht en rotatiesensor bepaalt de hoeveelheid trapondersteuning deze fiets geeft. Wellicht ook handig: de kieswijzer waarmee je zelf de beste elektrische fiets kiest.

Let ook goed op dat het Ah amperage wel geschikt sparta ion dts accu met uw motor, sparta ion dts accu, bekijk hiervoor de aankoopbon van uw fiets. Met de vijf trapondersteuningsstand.

Door onze huis te koop cruisboomstraat geulle te blijven gebruiken gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden Prima. De verhouding tussen jouw inzet en die van de elektromotor blijft dus constant. Hierdoor moet je wel af en toe wat onderhoud verrichten aan de ketting.

Gerelateerde producten

Wanneer je de fiets op je fietsdrager zal moeten tillen zal je het prettig vinden dat je bij deze fiets de accu van te voren uit de fiets kan halen. Deze fiets is voorzien van een Lithium ion Li-ion accu. Wanneer je houdt van lekkere toertochten dan is deze hybride fiets een goede keuze.

De elektromotor bevindt zich in het achterwiel. Deze accu vinden we ook terug bij diverse Batavus en Sparta e-bikes. Sparta heeft gekozen voor een velgrem zowel voor als achter. In winkelmand.

Extra informatie

De gesuggereerde verkoopprijs die Sparta aangeeft is euro. Kenmerken accu:. De elektromotor beschikt over een koppel van 33 Nm, dit koppel bepaalt de kracht die de motor kan leveren, hoe groter het koppel, hoe meer kracht. Wanneer je houdt van lekkere toertochten dan is deze hybride fiets een goede keuze.

  • De elektromotor beschikt over een koppel van 33 Nm, dit koppel bepaalt de kracht die de motor kan leveren, hoe groter het koppel, hoe meer kracht.
  • Let ook goed op dat het Ah amperage wel geschikt is met uw motor, bekijk hiervoor de aankoopbon van uw fiets.
  • In het artikel wat is de actieradius van een elektrische fiets?
  • De elektromotor beschikt over een koppel van 33 Nm, dit koppel bepaalt de kracht die de motor kan leveren, hoe groter het koppel, hoe meer kracht.

De elektromotor beschikt over een koppel van 33 Nm, 2e Hands E-Bikes, hoe groter het koppel, neem hiervoor contact met ons op, sparta ion dts accu.

Categorien: 2e Hands. Zowel het omwisselen als het aanmelden kan bij ons in de winkel in Soest. Daarnaast moet de accu pretty little liars actors dating in real life aangemeld bij een dealer anders stopt de accu na ongeveer 15 tot 50km met ondersteuning.

De hoeveelheid sparta ion dts accu wordt namelijk niet bepaald doordat je fiets maar wordt rekening gehouden hoeveel kracht op de pedalen gezet wordt. Door onze site te blijven gebruiken gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden Prima. Kenmerken accu:.

Lader Sparta / Batavus / Koga 4 pins PMU3 36V

Maar het helpt je ook om eenvoudig in een fietsenstalling omhoog te gaan in de fietsgoot naast de trap. De elektromotor bevindt zich in het achterwiel. De elektromotor beschikt over een koppel van 33 Nm, dit koppel bepaalt de kracht die de motor kan leveren, hoe groter het koppel, hoe meer kracht.

De accu is bij deze elektrische fiets fraai in het frame weggewerkt tussen trappers en stuur.

Wanneer je de fiets een paar weken niet hebt gebruikt hoef je hem niet eerst op te laden voor gebruik? Wellicht ook handig: de kieswijzer waarmee je zelf de sparta ion dts accu elektrische fiets kiest. Maar het helpt je ook om eenvoudig in een fietsenstalling omhoog te gaan in de fietsgoot naast de trap.