Tabaiba princess gran canaria tripadvisor

 • Abonneren
 • Aandeel

Ook op milieu gebied is het hotel goed bezig. Het voldoet voor ons aan alles wat we te wensen hebben.

Spanje Tenerife Playa de las Américas. Naast de sauna vind je een zeer complete fitness ruimte met professioneel apparatuur. Na een grondige maar nog niet helemaal afgeronde renovatie is het hotel 1 december weer open gegaan en heeft het een totaal andere uitstraling heeft gekregen.

Eten was middelmatig om een goede met de variant om uit te kiezen. Voor ons is het inmiddels een beetje thuis komen. Dat moet je wel liggen!

Tabaiba Princess. Voor ons is het inmiddels een beetje thuis komen. Check-in Bar Restaurant Ze zijn helemaal niet vriendelijk en gastvrij en er wordt dan verwijderd van het River's Edge reis, je voelt je niet wilden of door het personeel geholpen. Bedden waren een beetje hard, tabaiba princess gran canaria tripadvisor ok. Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Tabaiba Princess.

Alle restaurants en kamers nieuwe interieur. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

 • Meer lezen. Dus als je moeilijk wilt reizen met uw gezin, hoef je slechts de volgende tip: kiezen voor een ander hotel.
 • Alle kamervoorzieningen bekijken.

Faciliteiten

De sauna, de toiletten en de massage van "het eilandje"zijn verdwenen. Markt in San Fernando op woe en za 20 min. Gereisd met oudere kinderen in februari Geboekt bij.

Tabaiba Princess Hotel, Maspalomas. Mag je een eigen gekochte parasol opzetten bij het zwembad.

 • Super Hotel, je waant je in het Caribsch gebied. Zoek, vergelijk reviews en prijzen en kies de vakantie die bij jou past.
 • Tal van ligbedden en er goed gelegen om zondag of schaduw als je dat liever hebt. Debby, Rapporteren.

Alle restaurants en kamers nieuwe interieur, tabaiba princess gran canaria tripadvisor. Tal van ligbedden en er goed gelegen om zondag of schaduw als je dat liever hebt. Tabaiba Princess is ideaal voor een bezoek aan Maspalomas. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar is er dagelijks een miniclub en minidisco waar je de kinderen met een gerust hart naartoe kunt brengen.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen! Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Tabaiba Princess.

395 Nederlandse reviews over Hotel Tabaiba Princess

Frank En Hilde J heeft een tip geschreven dec. Goed: 7 - 8. Freda heeft een tip geschreven dec.

Voor herhaling vatbaar. Het is een oud hotel, niet echt een topplek voor kinderen wij waren er met 2 kleine kids, vele activiteiten voor jong en oud en tropische sferen. Alle accommodaties bekijken, tabaiba princess gran canaria tripadvisor. Uitchecken - - - -. Welke restaurants liggen er in de buurt van Tabaiba Princess. Gereisd met vrienden in december Hier geniet je van een all-inclusive verblijf met afwisselend eten.

Eten was middelmatig om een goede met de variant om uit te kiezen. Gedurende de dag kun je plaatsnemen bij maar liefst vier bars en drie snackbars. Debby, Rapporteren.

Debby, Rapporteren, tabaiba princess gran canaria tripadvisor. Dus volgend jaar gaan we gewoon weer. Bekijk meer vragen en antwoorden over dit hotel van de Tripadvisor-community. Is dit uw Tripadvisor-vermelding. Wat ver van de kust, er zijn veel haarspeldbochten en smalle nationale wegen.

Koud water in douche, alles ziet er vies uit, maar met de taxi ong. Gereisd met jonge kinderen in januari Nuttige review 3. Welke restaurants liggen er in de buurt van Tabaiba Princess.

Markt in San Fernando op woe en za 20 min. Prachtig gelegen. Super Hotel, je waant je in het Caribsch gebied.

De kwaliteit van het eten is goed en de keuze is ruim. Beste wensen? Vanuit je kamer kun je tabaiba princess gran canaria tripadvisor het strand op lopen. De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners.

 • Alistair 02.03.2021 20:58

  Abraço e boas férias. Na een grondige maar nog niet helemaal afgeronde renovatie is het hotel 1 december weer open gegaan en heeft het een totaal andere uitstraling heeft gekregen.

 • Huberdina 07.03.2021 22:07

  Na een middagje relaxen voel je je weer als herboren.