Vertrektijden lijn 73 haarlem

 • Abonneren
 • Aandeel

Meer laden. Lezersfoto Er Staan Zeker

Op de website laat Connexxion weten: "We proberen onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te blijven. Geen aanvullende schoolritten. De rit van u van Zandvoort Centrum wordt in deze periode ingekort tot Zandvoort Keesomstraat. Taal wijzigen.

Ondanks dat in het coalitieakkoord staat dat het aantal parkeerplaatsen in de gemeente minimaal gelijk zou blijven, ver.. Dagen deze week: elke dag. Met onze reisplanner plan je makkelijk een reis van 'A naar B'.

Buslijn 74 IJmuiden - Beverwijk - Heemskerk. Uitgelicht OSUradio! Op zaterdagen  rijdt lijn 74 hoofdbord bed bevestigen het traject tussen Beverwijk Station en Heemskerk Centrum Ruysdaelstraat vice versa 1x per uur in plaats van 2x per uur? Leeftijds- en groepskortingen zijn hierbij niet geldig, om hiervan gebruik te maken dient een papieren ticket gekocht te worden of de OV-chipkaart gebruikt te worden.

Vertrektijden lijn 73 haarlem nieuws. De lijnen waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, vertrektijden lijn 73 haarlem, staan niet vermeld in het overzicht. Door de aanpassing van lijn 3 vervalt in IJmuiden de halte Scheiberglaan en de halte Sportlaan.

Buslijn 73 Bekijk andere lijnen Buslijn 15 Haarlem Station — Waarderpolder. Oorspronkelijk was het doel om de concessie te laten starten op 13 december , maar door een lange juridische strijd werd dit uitgesteld.

Met onze reisplanner plan je makkelijk een reis van 'A naar B'. Verborgen categorie: TariefInfo pagina. Hoe vind je een plattegrond met alle buslijnen?

Op zaterdagen  rijdt lijn 74 op het traject tussen Beverwijk Station en Heemskerk Centrum Ruysdaelstraat vice versa 1x per uur in plaats van 2x per uur. Op werkdagen  extra ritten op lijn 8, zodat al vanaf u een tienminutendienst geboden wordt op lijn 8 en lijn 81 in Haarlem. Marsmanplein Marsmanplein, Haarlem Bekijk volledig tijdrooster Ga naar station. Daarnaast krijg je real-time informatie over de bus status, busvertragingen, wijzigingen van bus routes, wijzigingen van haltes en eventuele wijzigingen in de dienstverlening.

 • De ritten die hier mee bespaard worden, worden gebruikt voor het bieden van extra ritten op o. De rit van u van Zandvoort Centrum wordt in deze periode ingekort tot Zandvoort Keesomstraat.
 • Info service alert Coronavirus Updates.

De reisplanner geeft de actuele tijden, waarbij je ook gelijk ziet of er omleiding of vertraging op je reis is. Transformeer uw kantoor tot een aangename werkomgeving Van onze partner, vertrektijden lijn 73 haarlem. Deze rijden elk met een eigen lijnnummer namelijk en. Zandvoort dreigt heel wat parkeerplaatsen te verliezen. Voor meer details Download de app. In de daluren en op zaterdag overdag bleef de helft van het aantal ritten eva duijvestein zwanger Haarlem rijden.

Wijzigingen

Op zondagen rijdt lijn 73 extra ritten. Gebruik de onderstaande zoekmachine. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 okt om

Op zondagen rijdt lijn 78 gedurende de dag 1 of 2 keer per uur. Hans Weeren. Overstapmogelijkheden: alle lijnen die stoppen bij deze halte. Om vervoersbewijzen via de Tranzer-app te kopen is een account aanmaken verplicht. De vertrektijden lijn 73 haarlem halte van 73 busroute is Haarlem Schalkwijk Centrum en de laatste halte is Beverwijk Station.

Geplande storingen en omleidingen

Hoe vind je een plattegrond met alle buslijnen? Meld je aan voor het Politiek Sportcafé! Hans Weeren. Ook de ritten van Heemskerk Centrum Ruysdaelstraat naar Beverwijk Station om u, u en u worden opgeheven.

 • Eerder werd al ingevoerd dat er geen fysieke kaartverkoop meer plaatsvindt in de bus en reizigers wordt verzocht achter in de bus in te stappen en in te checken.
 • Wil je weten hoe laat de bus vertrekt van een specifieke halte?
 • Haarlem, Schalkwijk Centrum.
 • Een dienstregeling is de planning van een buslijn in tijd en naar plaats.

Op werkdagen rijdt lijn 2 de hele dag twee keer per uur. De Groot Verzekeringen. Haarlem Winkelc. Om vervoersbewijzen via de Tranzer-app te kopen is een account aanmaken verplicht. Tot dusver Haarlemmers positief getest vertrektijden lijn 73 haarlem coronavirus, vertrektijden lijn 73 haarlem. Op werkdagen  worden in beide richtingen 2 ritten aangeboden in plaats van 3 ritten. Op zaterdagen en zondagen rijdt lijn 73 ook twee keer per uur. Connexxion wijzigt dienstregeling vanaf donderdag wo 18 mrt !

De rit van u vanuit Amsterdam wordt opgeheven.

Plan je reis

Op werkdagen rijdt lijn overdag 4 keer per uur, met in de spits extra ritten. Op werkdagen, op zaterdagen rijdt lijn 73 extra ritten. Elke dag bijzondere verhalen bij Haarlems Weekblad Premium exclusief voor abonnees! Buslijn 71 Beverwijk — Uitgeest en.

In de zomervakantie wordt er in de spitsperiode tussen Velserbroek en Haarlem een kwartierdienst gereden. Op zaterdag rijdt lijn 71 ook twee keer per uur. Plan je reis vooraf voor een actueel reisadvies"?

 • Attila 12.01.2021 00:27

  Op zaterdagen  vertrekt lijn 72 in de richting van Heemskerk naar Beverwijk Station ca. De rit van u vanuit Amsterdam wordt ingekort tot Haarlem Station.

 • Xiao 19.01.2021 20:56

  Lijn 3 wordt ingekort tot de halte IJmuiden, Rotonde Stadspark.

 • Romeo 10.01.2021 10:08

  Voor meer details Download de app.