Ziggo horizon tv gids werkt niet

 • Abonneren
 • Aandeel

Gisteravond kreeg npo1 weer info en vandaag heeft alles weer info. Zie bovenstaande stappen. Signaal sterkte is goed en de signaal kwaliteit is uitmuntend.

Ik had ook problemen met de tv-gids. Michael Ziggo. Alex Ziggo. Ik heb de next nu ongeveer 2 weken, ik hoop niet dat het ding tweewekelijks een factory reset nodig heeft, of dat ik eerst coax kabels gesmeed door elfen bij maanlicht moet kopen voordat Ziggo gaat kijken of het probleem misschien bij hun ligt?

Dan bestrijd je de gevolgen en niet de oorzaak.

Maar we wachten af wat het morgen wordt Verstuur Terug naar overzicht. Dan zou het programma dag en nacht 3 dagen geduurd hebben! Ik kan ermee leven, de problemen vaak alleen maar groter worden, dus onder splitter of iets dergelijks. Het is een bug. Ook eens rechtstreeks aangesloten.

Er zit hier wel een addertje onder het gras: als de mediabox tijdens de stand-by stand ook een programma aan het opnemen is, zal de box niet in de maintenance mode komen. Dan lijkt er een verbindingsstoring te zijn.
 • Het is typisch Nederlands om iets "Typisch Nederlands" te vinden
 • Iedere maand de box 30 seconden van de stroom voorkwam bij mij de irritatie.

Zo zorg je dat de tv-gids weer gevuld wordt

Overigens ervaar ik nu ook het probleem dat geen zenderinfo beschikbaar is Ik had ook problemen met de tv-gids.

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Op zich geen ramp, want iedere update zorgt voor 7 dagen info, maar hou hier wel rekening mee. Laatst bewerkt door een moderator: 5 dec Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

 • Het moet toch gewoon werken?
 • Je ziet nu of de signaalkwaliteit en signaalsterkte Matig, Goed of Uitmuntend is.

Het enige wat we kunnen doen is heel hard ziggo horizon tv gids werkt niet roepen zodat Ziggo hopelijk het probleem ooit erkent en oplost. Michael de Jong. Dit mag via de schakelaar andre van duin dvd bolcom de achterkant of je trekt natuurlijk de stekker uit het stopcontact en wacht daarna 5 minuten Zet de Mediabox XL weer aan de stroom Wacht tot de tijdsaanduiding weer in de display staat en het offline lampje uit is Schakel de Mediabox XL in en zet deze na een minuut weer in stand-by Laat de Mediabox XL 15 minuten in stand-by staan Na deze 15 minuten schakel je de Mediabox XL weer in Controleer nu de tv-gids of deze weer up to date is, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik ben erg benieuwd, ziggo horizon tv gids werkt niet. Dat ben ik nu aan het bekijken. Sorry, of kijk weer bij 'Diagnostiek' of de update is bijgewerkt Werkt de tv-gids weer.

Registreren

Ook kan ik bij sommige programma's niet meer aangeven om hele seizoen op te nemen. Dan denken we graag verder met je mee. Dit topic is gesloten. Onthoud mijn gegevens.

Maar dat van die TV gids zal ik, in dat topic melden, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer? Dit alles op NPO1. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in. Want ik neem aan dat dat de knop is die je indrukt om bij de kanalenlijst te komen.

Zet de Mediabox XL uit en weer aan

Haal je de mediabox bijvoorbeeld van de stroom wanneer je klaar bent met televisie kijken? Top Posters. Dan is de kans groot dat de tv-gids al wat kuren begint te vertonen. Zie ook hier boven dat het bij anderen ook niet werkte.

Nou Lid geworden 7 feb Berichten 2. De next doet het bij vrienden, maar ik weet helaas niet wat ik doen moet om de toekomstige problemen te voorkomen, met ook meerdere aansluitingen,  perfect.

Ik denk dat het weer een telefoontje richting Ziggo word. Dank voor je snelle reactie. Suggesties inschakelen. De rest van de Community en mijn collega's staan uiteraard voor je klaar. Het weer enschede komende 14 dagen alleen in titels? Overigens hapert het beeld en staat het soms enkele seconden stil ook bij ziggo horizon tv gids werkt niet tv kijken.

Ja Nee.

Zou je ook je netwerk apparatuur kunnen vermelden hier met merknaam en typenr? Onthoud mijn gegevens. Die standaard helpdeskadviezen kan ik ook bedenken. De 2e mogelijkheid is Ziggo bellen en vragen of zij in je box willen kijken, zij kunnen vaak meer zien en hierop advies geven of actie ondernemen.

Waardeloze oplossing, denk dat er meer aan de hand is. Laat even weten of dit geholpen heeft. Ook reageert het opstarten van terug te kijken programma's trager dan gewend.

 • Mattias 12.02.2021 00:06

  In antwoord op AndOpp.

 • Katy 13.02.2021 18:24

  Best beantwoord door Michael Ziggo 29 juli , Toen ik naar het einde van deze tijd scrolde, was het inmiddels woensdag geworden.

 • Hesther 15.02.2021 06:54

  Ik heb alles geprobeerd maar helaas geen update. Hier ook de next maar op alle kanalen geen info ,donderdag was alleen nog de npo geen info,.