Ziggo router wachtwoord wijzigen

 • Abonneren
 • Aandeel

Box bestaat pas sinds Voer hier een nieuwe, door jou verzonnen netwerknaam in. Klik vervolgens daarna op  Opslaan.

Volg ons nu ook op Twitter! Dit vind je onderop de Connectbox. Cross Site Scripting vinden en voorkomen? Privacy Policy. Er bestaan verschillende wifi-standaarden die ieder een eigen theoretische maximale internetsnelheid hebben.

Contact met Klantenservice. De gebruikersnaam is  admin  en het standaardwachtwoord is ook  admin.

In sommige gevallen is de tekst ''Connectbox'' niet aanwezig onder het Ziggo logo. Dit kan met een internetkabel of draadloos! Extra zenders. Ziggo zakelijk? Ga dan verder met het stappenplan.

Je wifi-modem kan helaas niet beide netwerken tegelijk uitzenden. Ander Ubee modem. Je kunt wel kiezen voor één wachtwoord per categorie, bijvoorbeeld: voor internetbankieren en PayPal voor de betaling van kleine bedragen bijvoorbeeld voor de aanschaf van apps voor je sociale netwerken zoals Facebook en LinkedIn voor je e-mail.
 • Helaas bieden we op de website geen ondersteuning meer voor je modem.
 • Je wachtwoord bevat minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter. De provider zegt verder niet bekend te zijn met misbruik van de kwetsbaarheid.

Eigen router gebruiken

Wil je toch met de Connectbox aan de slag? Volg het  stappenplan wifi-verbinding maken. Checklist voor een veilig wachtwoord. Je wifi-modem kan helaas niet beide netwerken tegelijk uitzenden.

Maar hoe weet je dat je veilig e-mailt, internetbankiert en facebookt?

 • Ga naar beneden en klik op  Instellingen opslaan.
 • Let op: je Wifibooster start nu opnieuw op.

Voor deze merken kunnen we je verder helpen, ziggo router wachtwoord wijzigen. Checklist voor een veilig wachtwoord. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

Klik op Doorgaan. Voor klanten. Mediabox XL Horizon. Let op: zet hier  geen www  voor.

Selecteer je type wifi-modem

Alle rechten voorbehouden   Ziggo. Hier laten we je zien hoe je dit doet. Voordat je je account kunt gebruiken moet deze eerst geactiveerd worden.

Klik rechtsonder op Opslaan. Er bestaan verschillende wifi-standaarden die ieder een eigen theoretische maximale internetsnelheid hebben. Wifi-netwerknaam van je Ziggo Mediabox XL aanpassen.

Netwerknaam veranderen. Ik ga akkoord met de huisregels en privacy policy, ziggo router wachtwoord wijzigen. Controleer dan of het wachtwoord voldoet aan onderstaande checklist:.

Varieer je wachtwoord

Het modem kiest dan zelf het beste wifi-kanaal uit als je hem opnieuw opstart. Als je het wifi-wachtwoord wil veranderen dan pas je dit aan in de wifi-router.

Die van de wifispots of echt van de WiFi? Vul achter  SSID  de nieuwe naam van je wifi-netwerk in.

Mijn wifi is traag, stel dan je vraag in een dochter gaat trouwen cadeau topic. Staat je antwoord hier niet bij, ziggo router wachtwoord wijzigen, wat kan ik daar aan doen. Volg het  stappenplan wifi-verbinding maken.

Welk modem heb je. Mijn gebruikersnaam zou niet kloppen. Eigen router gebruiken. Klik vervolgens daarna op  Opslaan.

Registreren

Nieuwe netwerknaam 5 GHz. Voorbeelden hiervan zijn  Keepass  of  LastPass. Je hebt je succesvol aangemeld.

NL geen accountgegevens e-mailadres en alias opslaat voor deze reactie. Zorg ervoor dat het apparaat waarmee je wilt inloggen verbonden is met je wifi-modem of router. Delen Tweet Delen Delen.

 • Thijmen 01.01.2021 12:28

  Zorg dat je verbonden bent met je router.

 • Gertruda 07.01.2021 16:53

  Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Concurrent dualband