Zwangerschapstest kruidvat licht streepje niet zwanger

  • Abonneren
  • Aandeel

Studio Noos. Als die minuten eindelijk voorbij zijn wil je graag een duidelijk antwoord: zwanger of niet! Het kan namelijk voorkomen dat je positief test, maar er kan nog van alles gebeuren in je lichaam waardoor je alsnog ongesteld wordt.

Twijfel twijfel dus… uiteraard ga ik het morgen nogmaals proberen… Maar ik lees overal over de Kruidvat tests: een streep is een streep…. Baby2 Lid Klinkt misschien raar maar eigenlijk had ik nooit een zwangerschapstest nodig, ik wist altijd feilloos wanneer ik zwanger was en ik heb daardoor ook weleens een hele vroege test gedaan, gewoon om wat ik al wist te bevestigen voor mijn man.

Indy2 Lid. Ladyb    schreef op: Hoelang ben je bezig om zwanger te worden. Ik dacht eigenlijk dat mijn lichaam aan het ontpillen is, waardoor ik tot de dag vandaag nog niet ongesteld geworden ben. Hieronder zie je mijn eerste twee positief. Sharona 14 juli om - Antwoorden.

Je zwangerschapstest is niet zo gevoelig Hoe minder gevoelig de test, hoe lichter je streepje is. Ik gebruikte altijd die van het kruidvat, met pipet. Ondertussen al bijna 10 weken ver. Mem89    schreef op: ik hoop het Tussen mijn 1e en 2e menstruatie zaten 24 dagen. Chantal 18 september om - Antwoorden.

  • Ik ging dus naar het Kruidvat om een test en het meest betaalbare dat ik zag staan waren de twee early testen voor 10 euro.
  • Maar de testen hadden bij mij dus geen resultaat ;.

Heel licht streepje op de zwangerschapstest Clearblue

Een zwangerschapstest bevestig alleen maar dat je zwanger bent, meer niet. Heb je bij de eerste keer een heel licht streepje op de zwangerschapstest gezien en blijf je dit bij de keer erna ook zien dan kan dat meerdere redenen hebben:. Marron Lid ik was anderhalve week over tijd en testte toen pas positief suc6! Bij de echo bleek ik achteraf al bijna 9 weken zwanger te zijn.

Ik had dit ook, toen de early predictor bij Kruidvat gehaald en dezelfde dag, die was gelijk veeeeel duidelijker. Ik was er wel tevreden van?? Je hebt veel water gedronken Als je veel water drinkt, wordt je urine verdund en zit er minder hCG in.

Ik heb nog geen bloeding gehad, zelfs geen drupje Maar het kan een heleboel oorzaken hebben. Succes meis en geniet!. Ik zou op je NOD een clearbleu doen. Hier gelukkig nog geen ongi.

Ga naar pagina ...

Word vriendin! Maar morgen ochtend ben ik 2 dagen overtijd, dus dan moet de uitslag toch echt wel duidelijk zijn!

Morgen NOD dus ik ben benieuwd.

Je kunt er echt niets over zeggen. Meer kinderen krijgen egoistisch. Zwanger worden Zwanger worden Ben ik zwanger. In februari heb ik mijn spiraal laten verwijderen. Succes hoor.

De beste zwangerschapstest: welke is dat?

Over een paar dagen weer testen meid. Dus die van 7 euro is nog gevoeliger Ik heb bij mijn jongste dochter tot 7 weken negatief getest met action.

Twijfel twijfel dus… uiteraard ga ik het morgen nogmaals proberen…. Predictor Early Test   De Predictor Early Test geeft je vanaf 6 dagen voor je te verwachten menstruatie de mogelijkheid om een eventuele zwangerschap op te sporen.

Probeer morgen gewoon weer te testen, echt heel licht maar wel zichtbaar. En hoe ver zou je nu zijn. Ik had beide keren een licht streepje, en anders gewoon maandag of dinsdag weer. Ik ging dus naar het Kruidvat nummer id bewijs op rijbewijs een test en het meest betaalbare dat ik zag staan waren de twee early testen voor 10 euro. Zeer complete zwangerschapscursus met elke week nieuwe informatie.

Vriend zag hem wel ,maar had echt zoiets van dat kan zwangerschapstest kruidvat licht streepje niet zwanger betekenen. Mijn naam.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen?

Reageren op dit topic? Leestips Online zwangerschapstest ». Sorteer reacties van nieuw naar oud.

Ik deed de test 6 dagen voor deze dag en raad eens: negatief! Hierbij staan ook kruisjes waarbij het tweede lijntje wat vager of lichter is. Pup78    schreef op: Als je zwanger bent zou je dat nu wel moeten kunnen testen ,ruim een week overtijd. Mem89    schreef op: hoihoi!.

  • Laetitia 25.02.2021 13:27

    Ik testte allerlei verschillende merken, dus lees gauw verder! Voeg een kind toe.