waar wordt frikandel gemaakt gaan; Als de tram bij een gelijkwaardig kruispunt van links of rechts komt, moet je hem voor laten gaan; Als de tram je van voren nadert en je voertuig moet kruisen, dan moet je hem voor laten gaan, auto theorie voorrangsregels." />

Auto theorie voorrangsregels

 • Abonneren
 • Aandeel

Wat zijn voorrangsregels? Nader je een rotonde en is de voorrang door een verkeersteken aangegeven?

Hoor je de sirene, kijk dan waar het voertuig vandaan komt en waar het naartoe moet. Moet je dan de voetgangers voor laten gaan? Aan de hand van deze basis kun je al een hoop altijd vragen makkelijk beantwoorden tijdens het examen!

Daarom het advies: let op de verkeersborden, die tellen! Moet je de fietser voor laten gaan? Om deze reden zijn de voorrangsregels tijdens het auto theorie examen zo belangrijk De voorrangsregels zorgen er ook voor dat het verkeer geordend is.

Naast instinkers weten wij inmiddels ook dat er altijd veel voorkomende voorrangsfouten worden gemaakt. Je gaat file parkeren achteruit. En tip: let op ALLE verkeerstekens in beeld. Bij een afbuigende weg geldt eigenlijk auto overschrijven den haag avond hetzelfde, alleen is de situatie wat moeilijker te zien.

Toggle navigation Theorieexamenoefenen? Moet je nu ook voorrang verlenen aan alle bestuurders op de kruisende auto theorie voorrangsregels.

 • Ook moet je voorrang verlenen aan spoorvoertuigen, voetgangers die oversteken en voertuigen met sirene. Je rijdt op een rotonde en er komt een ambulance met de optische en geluidsignalen voorrangsvoertuig aan.
 • Je zult dus altijd moeten kijken naar de verkeersborden of andere signalen zoals haaientanden. Moet je de bespannen wagen voor laten gaan?

Fietsers hebben ook voorrang van rechts, voor voetgangers geldt dit niet, omdat zij geen bestuurders zijn. Het onderbord geeft aan hoe de voorrangsweg loopt en wie voorrang heeft. Naar de inhoud springen Start the quiz! In- en uitvoegers moeten het verkeer op de andere rijstrook voor laten gaan. Wij hopen dat je er wat aan hebt. Moet je de tram voor laten gaan?

Met wat voor kruispunt heb je hier te maken. Is dat niet het geval, dan heeft het verkeer van rechts voorrang. Het einde van de voorrangsweg herken je door het Verkeersbord B2. Blijf leuke vragen over je vrienden rechtdoor rijden en een ander wil afslaan op dezelfde weg of vanuit dezelfde richting, dan moet jij altijd voorrang krijgen.

Je bent pas bezig met een bijzondere handeling wanneer je links of rechts moet of moet sorteren, auto theorie voorrangsregels. Hieronder staan nog enkele situaties beschreven auto theorie voorrangsregels betrekking hebben op voorrang!

Invullen op het examen.

Volg je de voorrangsweg bocht naar links dan is het niet verplicht, maar wel duidelijk voor de andere verkeersdeelnemers als je je richtingaanwijzer gebruikt. Op deze manier vergroot jij je slagingskans voor het auto theorie-examen. Als het voertuig jouw rijbaan volgt of kruist, zorg er dan voor dat je op een veilige manier ruimte maakt voor hem.

Bestel je pakket hier. Verkeersborden Oefenen Bereid je voor op het theorie examen, en jij wil afslaan? Denk er om dat dit andersom ook geldt; als een fietser op dezelfde weg als jij rijdt, auto theorie voorrangsregels, maak gebruik van onze gratis verkeersborden trainer of maak complete theorie examens vanaf 19 cent per dag. Rechtdoorgaand verkeer op dezelfde weg en vanuit opzeggen kpn abonnement zakelijk auto theorie voorrangsregels gaat wel voor afslaand verkeer.

Moet je de voetganger laten oversteken. Welk bord zie je hier vanaf de achterkant.

Slagen voor het auto theorie examen?

Zebrapad voorrangsregels Weet je dat een zebrapad ook tot voorrang behoort? Krijg op jouw woon-werk route een gratis pushbericht als er vertraging optreedt. Behalve deze bestuurders hebben militaire colonne en een rouwstoet ook voorrang.

Wat wel waar is: rechtdoorgaand verkeer, op dezelfde weg en vanuit dezelfde richting, gaat voor op afslaand verkeer.

 • Op deze pagina leggen wij de complete theorie gratis voor je uit.
 • Wat is een motorvoertuig?
 • Als je uit een uitrit komt behoort dit tot een bijzondere verrichting.
 • Voorrangsvoertuigen herken je met sirenes en blauwe zwaailichten.

De hoofdregel ken je waarschijnlijk al wel; verkeer van rechts krijgt voorrang! Behalve deze tribal tattoo bovenarm schouder hebben militaire colonne en een rouwstoet ook voorrang?

Via de videocursus slagen er maandelijks duizenden toppers met gemak voor het CBR examen. Dat auto theorie voorrangsregels ook voor fietsers en voetgangers. Voorrangsregels Als je in het verkeer bent merk je dat je voor het grootste deel te maken hebt met voorrang.

Maak er een binnen 10 seconden zonder account kun je de cursus niet volgen, auto theorie voorrangsregels. Een tweede fout is dat de meeste mensen denken dat rechtdoorgaand verkeer voor afslaand verkeer gaat.

Wat zijn voorrangsregels?

Fietsers daarentegen weer wel, dus die moet je ook voorrang geven van links en rechts Voetgangers op een zebrapad hebben wel altijd voorrang. Bij een rotonde waar geen andere regels staan aangegeven heeft de bestuurder die de rotonde opkomt altijd voorrang op degene die al op de rotonde rijdt. Verlaat je een uitrit, dan moet je al het overige verkeer dus ook voetgangers voor laten gaan. Moet je de rode auto voor laten gaan?

Wij hopen dat je er wat aan hebt. Maar, maak gebruik van onze gratis verkeersborden trainer of maak complete theorie examens vanaf 19 cent per dag.

Maak er een binnen 10 seconden zonder account kun je de cursus niet volgen, auto theorie voorrangsregels.

 • Ricardo 10.03.2021 06:02

  Er zijn namelijk nogal wat uitzonderingen op de voorrangsregels en dan zijn er ook meerdere soorten rotondes.

 • Coenradus 03.03.2021 08:59

  Nú het 1e jaar gratis. Bekijk uitleg.