Auto trekt niet op lage toeren

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik doe ook bijna geen km op een jaar. Wanneer de bougies vervuild of versleten zijn, zullen ze niet goed vonken waardoor de auto tijdens het starten zal stotteren. Misschien was ik niet duidelijk in mijn eerste post.

Als de bougies versleten zijn of vervuild zijn dat werkt dit minder goed wat resulteert in het stotteren van de auto. Doorrijden met een verstopt inlaatspruitstuk heeft ook een aantal gevolgen voor u en uw auto. Deze spuiten de benzine onder hoge druk in de cilinders, waar er lucht met zuurstof bijkomt.

Lees dan onze blog:  Zelf bougies vervangen doe je zo. Gelukkig is het stotteren geen directe reden tot paniek, vaak kunt u gewoon rustig doorrijden.

Terug naar overzicht. Het is alleszins preventief onderhoud dus je zou het eens kunnen proberen, het komt er anders vroeg of laat toch een keer aan stukke bobines komen best landen europa oefenen computermeester voor Betreft weliswaar geen TSI motor.

Zuigerstang… P. Het brandstoffilter bevindt zich tussen de brandstofleiding en de verstuivers. Het kan natuurlijk ook zijn dat de carburateur vervuild is en dat dit de reden is auto trekt niet op lage toeren de auto stottert. Geef een reactie Reactie annuleren Comment.

Doordat in de auto niet meer het juiste brandstofmengsel wordt geproduceerd, kan de auto gaan stotteren of schokken.

Wanneer dit het geval is bieden de additieven van Lindemann uitkomst. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Maar zo kunnen ze steeds doorgaan Stotteren door een vervuild inlaatspruitstuk komt voornamelijk voor bij diesels waarbij roetafzettingen de vrije doorstroming van lucht belemmeren.

Wij gaan hier verder in op de volgende zaken:. Het roetfilter wordt tijdens het rijden geleegd door de auto zelf.

  • Bij een niet goed functionerende pcv valve heb je vaak ook een minder mooie stationairloop, is dat het geval? Waarschijnlijk zijn er meer specialisten
  • Dit is helaas een kostbare reparatie!

Schokt uw auto bijvoorbeeld op de snelweg bij een constant toerental, dan is dit een aanwijzing dat de  injectoren vervuild  zijn! Vervuilde of versleten bougies Een ander veelvoorkomende oorzaak van 2 kamer appartement te huur roermond schokken of stotteren van de auto zijn vervuilde of versleten bougies. Motorolie: Wat is het en welke heb ik nodig.

Neem contact op via klantenservice winparts. Anderen bekeken ook: Wat betekenen de dashboard lampjes! Hieronder zullen wij de bovengenoemde oorzaken van een stotterende of haperende auto verder uitleggen, auto trekt niet op lage toeren.

Ga je dingen ook zelf doen of laat je het doen.

Auto trekt niet meer op ...

Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Dat probleem van inhouden bij toeren heb ik al wat langer en ik dacht eerst ook dat het probleem lag bij de injectoren. De benzine wordt opgeslagen in de brandstoftank, waarna deze door de leidingen heen gepompt wordt door de brandstofpomp naar de motor toe.

Vervuild brandstoffilter Een vervuild brandstoffilter kan ook leiden tot een stotterende auto. Deel dit bericht op social media Share:. Dat die boven de auto trekt niet op lage toeren wel goed trekt is de lmm niet meteen mijn hoofd verdachten. Ga er dan direct mee naar de garage. Wat je ook nog eens zeker moet nazien is alle dunne onderdrukleidingen van en naar de turbo en de turboregelklepjes.

Verschillende Oorzaken van een stotterende auto

Het kan zijn dat uw auto schokt bij gas optrekken, schakelen, versnellen, wegrijden of stationair draaien of constant toerental. Een onderdeel wat kapot is kan voor nevenschade zorgen wanneer je door blijft rijden.

Zuigerstang… P. En voor alles geldt: voorkomen is beter dan genezen, dus preventief een additief gebruiken voorkomt deze problemen!

  • Omdat hij door ontbreken foutcodes niet precies kon aangeven wat precies de oorzaak zou zijn, besloten om het nog even aan te kijken.
  • Dan zit u bij ons helemaal goed, ook wanneer de auto niet meer rijdt.
  • Gepost door Anonieme bezoeker.
  • Volgens mij niet.

Wanneer het roetfilter verstopt zit kunt u hem nog reinigen, waar ligt dit aan. Ik kan inderdaad niet meer vertrekken met piepende bandjes. Terug naar overzicht. Om te kunnen inloggen op Auto trekt niet op lage toeren AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Het roetfilter wordt tijdens het rijden geleegd door de auto zelf. De bougie heeft als taak om te vonken waardoor de brandstof kan ontsteken. Een turbo diesel en vooral z'n Isuzu 1.

Carrosserie & plaatwerk

Het wordt aangeraden om na maximaal Willemsen — Duiven Soms duidt dit symptoom echter op groter achterliggend defect.

Dank voor je aanvulling, ik bedoelde ook het jaarkilometrage. Over het algemeen wordt het roetfilter automatisch geleegd door het zogenoemde regeneratieproces. Dan bent u bij ons aan het goede adres.