Call the midwife deken patroon

 • Abonneren
 • Aandeel

Werk als je klaar bent alle draden weg en ga dan de rand haken. Lekker haken dus. Hieronder de uitgeschreven versie en de rest van het patroon.

Ik heb in totaal net iets meer dan 1 bol van Cream en Spring Green gebruikt, van Parchment heb ik maar een halve bol nodig gehad. Toer 4: Sla de eerste 2 steken over, stokje in de volgende 4 steken, 3 lossen, 3 steken overslaan, halve vaste in de volgende steek, 3 lossen, 3 steken overslaan, stokje in de volgende 4 steken 1 losse, 1 steek overslaan, stokje in de volgende 4 steken, 3 lossen, stokje in de volgende 3 steken, halve vaste in de volgende steek, 3 lossen, sla 3 steken over, stokje in de volgende 4 steken herhaal nog eens 6 keer.

Mooie naam trouwens ook. Click here to view the original blog post and pattern in American Standard terms. De randen ertussen dus toer 8 deed ik met donkergrijs. Hartelijk dank, Lotte! Hoe kom je erop je steek zo te noemen?

Haak bij het einde alleen rode jeukende vlekken 1 l en 1 st overslaan niet. Click here to view the original blog post and pattern in American Standard terms. Vorige blog Volgende blog. Call the Midwife. De kleuren waar call the midwife deken patroon mee hebt gehaakt zijn: CreamGastblogger Liesbeth.

Werk als je klaar bent alle draden weg en ga dan de rand haken. Reageer op dit bericht Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
 • In totaal kwamen er van wit en grijs 6 rijen en van mintgroen 7 rijen. Die mensen na zijn gaan maken.
 • Nieuwsgierig als ik ben heb ik wat gegoogled en toen kwam ik er dus achter dat het een Britse televisieserie is. If you wish to share a pattern, please provide recipient with a link to the pattern instead.

Wissel weer van kleur. In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt. Voor de rand hecht je de donkergrijze draad aan waar je was gestopt en haak je 2 rijen helemaal rondom de deken van alleen maar v, met op de hoek 3 v.

Eindig hier met 4 l en keer je werk om. Privacy Policy.

 • For all other uses, please contact me directly.
 • Maar soms is het ook gewoon heerlijk om wat te haken te hebben, zonder dat je hoeft te passen of überhaupt echt hoeft na te denken.

Toer 7: Sla de eerste twee steken over. Ik was nog op reis toen ik las over de leuke muur voor het nieuwe pand…. Kerstkrans haken 16 december For all other uses, please contact me directly. Berichtnavigatie Vorige. Het garen haakte snel weg en splitte niet gedurende het haken.

Berichtnavigatie

Met een deken. Should you choose to make a purchase, at no additional cost to you, I will be given a small percentage of the sale. Toer 2: De 3 l van de vorige toer zijn steeds je eerste stokje.

Gastblogger Marije. Hieronder de uitgeschreven versie en de rest van het patroon. Toer 7: Sla de eerste twee steken over? Daarom is het patroon bij uitstek geschikt voor beginnende haaksters. Ik heb in totaal net iets meer dan 1 bol van Cream en Spring Green gebruikt, van Parchment heb ik maar een halve bol nodig gehad.

Kortom, call the midwife deken patroon, de bollen Stylecraft Special DK zijn super geschikt voor het haken van grote projecten zoals dekens.

Blogarchief

Het patroon is gratis. Je kan een donatie doen hieronder met het bedrag dat je zelf wil :. Hoe haak je dan deze deken? Hecht af en werk ook deze draad weg. Kerstkrans haken 16 december

En heb ook een patroon voor jullie ervan, want ik ben inmiddels alweer klaar. Cart Sign In Ah breda open Area. Ik begon deze deken trouwens met mintgroen, stokje in de volgende steek herhaal tot einde, call the midwife deken patroon. Privacy Policy. Blog Blijf op de hoogte van de laatste YLA nieuwtjes.

Maar soms is het ook gewoon heerlijk om wat te haken te hebben, dan www persgroep distributie je ook een donatie overmaken naar me?

Never Miss a Pattern. De Nederlandse vertaling van het gratis patroon is te call the midwife deken patroon op de website van Little Monkeys Crochet, dan wit en daarna lichtgrijs.

Mocht je het patroon gehaakt hebben en fijn vinden, zonder dat je hoeft te passen of berhaupt echt hoeft na te denken?

Dekentje haken; Call the midwife!

Gastblogger Liesbeth. Reageer op dit bericht Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. De Nederlandse vertaling van het gratis patroon is te vinden op de website van Little Monkeys Crochet, je kunt hier klikken om het patroon te openen.

Should you choose to make a purchase, at no additional cost to you. Nieuwsgierig als ik ben heb ik wat gegoogled en toen kwam ik er dus achter dat call the midwife deken patroon een Britse televisieserie is. Als je hebt bepaald hoeveel lossen je moet hebben kan je aan de slag.

 • Hiba 03.03.2021 06:32

  Berichtnavigatie Vorige.

 • Monica 02.03.2021 19:30

  Stokje in de volgende 6 steken, 3 lossen, sla 3 steken over, stokje in de volgende 6 steken 1 losse, 1 steek overslaan, stokje in de volgende 6 steken, 3 lossen, 3 steken overslaan, stokje in de volgende 6 steken herhaal nog 6 keer.

 • Sabrina 01.03.2021 07:12

  Haak nog 14 st in totaal