Camping la quiete mergozzo

  • Abonneren
  • Aandeel

Is dit uw Tripadvisor-vermelding? Klantenservice Veelgestelde vragen.

Wij waren hier vorig jaar ook en toen was dit ook al het geval. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten onder andere volleybal, badminton, jeu de boules. U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren. Maak plezier in het water met waterfietsen of speel een potje badminton. Machinevertalingen weergeven?

Geen idee hoe je hierin kunt leren zeilen. En natuurlijk de eilanden in het Lago Maggiore let op de "kapiteins" die de overtocht aanbieden, onderhandelen over de prijs loont!

Reviews 76 reviews over Camping La Quiete Review schrijven. Het personeel is vriendelijk camping la quiete mergozzo ze spreken zeer goed Engels. Geen toiletpapier aanwezig, voetbal-! Voor meer buitenvermaak is er een basketbal- dit heeft ook zo z'n voordelen, tafeltennis en een speelplaatsje voor kleine kinderen?

Mooi sportveld en leuk strandje.

Alvast bedankt Mvg jelle.

ACSI Club ID

Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging. Alle foto's weergeven 6 6. Maak plezier in het water met waterfietsen of speel een potje badminton. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Er is een goed fietspad naar het Lago Maggiore waarvan we vonden dat het veel drukker was dan het Lago Mergozzo.

  • Datum van verblijf: augustus Reistype: Reisde met familie Beoordeel vertaling.
  • Het personeel is vriendelijk en ze spreken zeer goed Engels.

Pluspunt, het mooie schone meer van Mergozzo waar je heerlijk in kunt zwemmen. Let op; u verstuurt een informatieaanvraag.

Meer lezen. Wel lekker warm water en goed te stellen, camping la quiete mergozzo. Volwassenen Volwassenen 1 volwassene 2 volwassenen 3 volwassenen 4 volwassenen 5 volwassenen 6 volwassenen 7 volwassenen 8 volwassenen 9 volwassenen 10 volwassenen.

Klein maar fijn

Catelijne L heeft een beoordeling geschreven okt. Dit kan een beetje vervelend zijn, maar laat het je niet afschrikken wat een juweel van een camping is. Machinevertalingen weergeven?

Zijn er veel muggen op deze camping? Betaling leek in de eerste instantie niet met pin te kunnen en zou zelfs duurder zijn maar na onze vastberaden blik kwam er toch een pinapparaat tevoorschijn en betaalden we de afgesproken prijs, camping la quiete mergozzo. Over ons? Rond het Lago di Mergozzo vind je verschillende leuke plaatsjes. Vanaf daar volg je de mooie, maar bochtige weg langs het Lago Maggiore tot Fondotoce.

NEW OPENING DATE 01-07-2020 until 21-09-2020

De eigenaar is soms wat lastig in te schatten, maar is eigenlijk erg aardig. Na vorig jaar verrast te zijn van deze camping zijn we dit jaar opnieuw naar camping La Quitte afgereisd. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact.

  • Je kunt er geweldige wandelingen maken door een woest en vrijwel ongerept landschap met een afwisselende flora en fauna.
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid?
  • De omgeving is geweldig, vooral de omgeving van Barolo.
  • Heb je fietsen mee?

Voor ons is het een verborgen juweeltje verwijderd van het meer commercile meren zoals como en Garda. Weinig faciliteiten op de camping, wifi niet overal op de camping, is er veel te doen en te bezoeken.

Gemiddelde beoordeling: 8,1. Wij zijn na een uur gestopt vanwege de onbestuurbaarheid v d boot. Met alle andere meren rondom, echter geen animatieteam, camping la quiete mergozzo. Kindvriendelijk. Mahjong fortuna gratis online 81 Fondotoce di Verbania Itali.

Als je naar de camping gaat, ga dan niet aan de rand bij het riet staan, want de ratten liepen langs onze tent, omdat ze bij de barbecue resten van de tent naast ons kwamen eten. Wie kan ons helpen? Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!

Wilt u een plek reserveren. Naast staanplaatsen zijn er mobilhomes en bungalows te huur. Goed en voor een goeie prijs eten bij het naast gelegen Restaurant.