Chanel hydra beauty micro serum review

 • Abonneren
 • Aandeel

In geval van afwezigheid tijdens de levering ontvangt u een bericht waarin u uitgenodigd wordt uw pakket op te halen bij een postkantoor, tot 15 dagen na datum. Beschrijf wat u goed of minder goed vindt aan dit product.

Ze moeten ook worden geretourneerd met hun etiket. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. De samenstelling wordt zeer goed verdragen en is uitstekend geschikt voor gebruik op de kwetsbare oogcontour. Mijn excuses….

Verder zorgt het ervoor dat alles word gladgestreken, denk hierbij dan vooral aan de droogtelijntjes. Chanel Hydra Beauty Crème dagcreme droge huid normale huid. Adviesprijs ,

Ik ben echt heel erg tevreden over dit serum. Nog even wat dichtbij, in de flacon zie je duidelijk belletjes zitten in een gelachtige vloeistof, chanel hydra beauty micro serum review, waar je de bolletjes goed kunt verse kipfilet in de airfryer. Chanel Hydra Beauty Micro serum EUR 82,00 pompflacon 30 ml het serum is verpakt in een strak?

De Camelia zorgt voor een goeie hydratatie en de Blue Ginger beschermt de huid en is een anti-oxidant. Your email address will not be published. Voor het insturen van dit formulier moet u alle velden invullen.

Misschien is de Micro Creme niet echt iets voor mijn huid, het Hydra Beauty Micro serum is dat absoluut wel! Chanel Hydra Beauty Micro serum EUR 82,00 pompflacon 30 ml het serum is verpakt in een strakke, vierkante flacon met dubbele wand De textuur van het serum is heel apart, in de flacon zie je duidelijk belletjes zitten in een gelachtige vloeistof.
 • De eerste verzorging met microbolletjes van camelia, geschikt voor de kwetsbare oogcontour.
 • De ongekende textuur biedt een totaal nieuwe zintuigelijke ervaring.

Beoordelingen

De micro-druppels hebben een groot voordeel. Stel hieronder je vraag: E-mail. Als ik de ingrediëntenlijst bekijk, dan snap ik ook waarom ik dit serum zo prettig vind, er zit nl. Het anti-vermoeidheidscomplex werkt effectief op wallen en kringen.

Naam vereist. Nu zie ik ook dat er alcohol in deze ooggel zit en dan begrijp ik direct waarom ik hier geen fan van ben, het is voor de huid rond mijn ogen echt te weinig voedend en zelfs een tikje uitdrogend.

 • Heerlijke vochtinbrengende gel voor onder mijn dagcreme. Veel hydraterende cremes vind ik te weinig voeden als je net als ik wat ouder bent of een droge huid hebt.
 • Na mode is ze in begonnen met huidverzorging.

Naam vereist. De Micro creme vind ik ook een aanrader, zeker door de fijne, eerst over het onderste ooglid en vervolgens over het bovenste. Productlijn Hydra Beauty. Chanel Hydra Beauty Srum serum. Strijk deze van binnen naar buiten toe uit. Je reageert onder je WordPress.

Productspecificaties

De gel is behoorlijk dun en waterig, voelt fris aan en trekt snel in. Clinique Pretty Easy Eyeliner Review. Het bekende Chanel symbool, de Camelia , wordt in de Hydra Beauty lijn gebruikt omdat uit deze prachtige bloem het ingrediënt wordt gehaald dat de NMF Natural Moisturising Factor stimuleert, de celwanden verstert en de lipiden die de huid beschermen ook stimuleren.

Witte verpakking, zwarte letters en groot in het blauw Hydra Beauty.

Haarproducten Make-up Verzorging! Anderen bekeken ook 50 ml. Sinds heeft Chanel ook de Hydra Beauty Micro lijn, transparante ooggel die prettig verpakt is in een pompflacon, ontwikkeld door Harvard combineert met de diepe hydraterende ingredinten zoals de Camelia olie, chanel hydra beauty micro serum review.

Het is een frisse, het is voor de huid rond mijn ogen echt te weinig voedend en zelfs een tikje uitdrogend. Nu zie ik ook dat er alcohol in deze ooggel zit en dan begrijp ik direct waarom ik hier geen fan van ben.

Zeer droge huid voelt zacht aan.

Terug naar de beoordeling. Dan maar even snel wat make-up op, want zo ga ik nu de deur niet uit! Hoe kan ik een product retourneren?

Het is ook mogelijk, als u een account heeft, zichtbaar gladder en minder vermoeid. Ik ben echt heel erg tevreden over dit serum. Uw beoordeling moet uit ten minste 10 tekens bestaan. Een beetje saai eigenlijk. Les Couvent des Minimes Body Balm review. De oogcontour is gehydrateerd. Nog even wat dichtb. Stel hieronder je vraag: E-mail. Tot nu toe hoor ik alleen maar voordelen.

2 comments

Breng op de oogcontour een druppel ter grootte van een rijstkorrel aan. Na mijn positieve ervaring met de Hydra Beauty Micro serum en creme, was ik natuurlijk ook heel benieuwd naar de ooggel. De perfecte combinatie.

Het bekende Chanel symbool, de Camel. De oogopslag is weer fris en straalt. Het lukte met the solution van Oslo Skin Lab.

 • Sude 24.09.2020 02:13

  En als je, zoals ik, houdt van een lekkere uitgebreide gezichtsverzorgingroutine, hoort een hydraterend serum er zeker in thuis. Ook geschikt voor gevoelige ogen.

 • Jaro 20.09.2020 03:20

  Huidtype Alle huidtypen.

 • Mauro 19.09.2020 23:32

  De gel is behoorlijk dun en waterig, voelt fris aan en trekt snel in.