Dhl track and trace vanuit duitsland

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb zelf ook weleens een pakketje dat in duitsland met dhl is verstuurd ontvangen met selektvracht. Mocht de Douane meer informatie nodig hebben, bijvoorbeeld over het adres van de ontvanger, neemt DHL contact met u op. DHL neemt zo te zien totaal geen enkele verantwoordelijkheid in het goed afleveren van hun pakketten.

Daarom contact opgenomen met DHL Parcel. Ongepaste inhoud melden. Beantwoorden Onderwerpopties Abonneren op RSS-feed Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

Ik wacht ook al ruim drie maanden op een pakket dat met dhl vanuit duitsland is verzonden, selektvracht gaf pas na twee maanden zeuren toe dat het is kwijtgeraakt. Met On Demand Delivery bepaalt u zelf hoe, waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen! Auteur cheapie Datum TZ Inmiddels zelf al twee keer contact gehad met DHL Deutsland, maar ze willen niet helpen, alleen de verzender kan een onderzoek laten starten Meld hier je klacht.

Auteur cheapie Datum TZ Inmiddels zelf al twee keer contact gehad met DHL Deutsland, maar ze willen niet helpen, dhl track and trace vanuit duitsland, u kiest zelf een afleverdatum die het beste uitkomt! Resultaten voor. Auteur cheapie Datum TZ Inmiddels na veel moeite toch de verzender bereikt, maar DHL Deutschland verwijst nu weer terug naar DHL Nederla. Selectvracht neemt dit over in NL. Bij DHL kan je namelijk zelf nog een pakket ophalen bij het regionale verdeelpunt als ze niet kunnen bezorgen omdat er niemand thuis is.

Bericht 4 van 12 De oplossing Gewoon mijn pakket afleveren op mijn adres.

Goed om te weten

Tja, wat dan te doen. Corona update: Zendingen worden bezorgd en afgehaald. Is het bij jou nog goedgekomen? Zo voorkomt u vertraging bij de wettelijk verplichte controles die DHL en de douane bij iedere zending uitvoeren. Telkens als ik de klantenservice bel moet ik contact opnemen met mn verzender krijg ik als antwoord.

Ook ik heb een gitaar van euro gekocht en de verkoper heeft het via DHL verstuurd.

Beantwoorden Onderwerpopties Abonneren op RSS-feed Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

Auteur cheapie Datum TZ Inmiddels zelf al twee keer contact gehad met DHL Deutsland, dhl track and trace vanuit duitsland, alleen de verzender kan een onderzoek laten starten Is het bij jou nog goedgekomen, die vertelde me dat het via selektvracht en niet bia hun gaat en dat ik het heel misschien nog bij DHLforyou kon proberen,? Wat een achterlijk dom bedrijf Wat betekent dit.

Bericht 10 van 12 Toen DHL nederland gebeld.

Re: Pakketje met DHL (vanuit Duitsland)

Is 21 april afgeleverd bij DHL en zou de 23e onderweg naar Nederland zijn. Wanneer u op 'Meer Informatie' klikt, ziet u of eventueel actie van uw kant nodig is om deze procedure af te ronden.

Deutsche Post heeft de laatste fysieke scan gegeven aan dit pakket, zij zullen dus dit onderzoek moeten voortzetten, DHL Parcel in Nederland heeft dit pakket nog nooit in handen gehad volgens ons systeem namelijk.

Bedoelt u. Bericht 8 van 12 Beantwoorden 1 Kudo. Met de traceercode kan ik zien dat op de website van DHL duitsland dat het pakket de volgende status heeft bereikt:  The international shipment has been processed in the grote bloem haken parcel center. Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen.

Heb zelf ook weleens een pakketje dat in duitsland met dhl is verstuurd ontvangen met selektvracht, dhl track and trace vanuit duitsland.

Deutsche Post - DHL Paket

Gaat er iets mis met de verzending wat de schuld is van DHL? En dit eens een keer structureel gaan oplossen, want ik ben zo te zien niet de enige met dit probleem Verzendtijd zal maximaal 5 dagen zijn. Zoek in plaats daarvan naar.

Toen DHL nederland gebeld, DHLforyou gebeld, Ik heb hier via ebay een voorwerp gekocht en met paypal bet. Telkens als ik de klantenservice bel moet ik contact opnemen met mn verzender krijg ik als antwoord. Daarom contact opgenomen met DHL Parcel, dhl track and trace vanuit duitsland. Zo weet u precies waar ter wereld uw pakket of document zich bevindt.

Hallo mensen. Daarom verwijzen wij en Deutsche Post u door naar de verzender. Heb zelf ook weleens een pakketje dat in duitsland met dhl is verstuurd ontvangen met selektvracht.

Hoofdnavigatie

DHL heeft blijkbaar een sorteerfout gemaakt, zij willen de fout niet oplossen, maar leggen het probleem bij de ontvanger en verzender Ik wacht ook al ruim drie maanden op een pakket dat met dhl vanuit duitsland is verzonden, selektvracht gaf pas na twee maanden zeuren toe dat het is kwijtgeraakt.

Ook ebay geeft niet meer thuis. Na al het bellen toch blij dat het niet door de amateurs van selektvracht wordt bezorgd maar gewoon door me oude vertrouwde koerier hier.

Meld je klacht bij het bedrijf Stuur een juridische brief of e-mail Bel onze juridisch expert Laat ons voor je bemiddelen, dhl track and trace vanuit duitsland. Wat een achterlijk dom bedrijf Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is, dat wij uit naam van u geen onderzoek kunnen starten. Ook contact opgenomen met DHL Deutschland, hier krijg ik hetzelfde antwoord.

  • Joes 20.09.2020 17:17

    Deze kan ons voorzien van meer details betreft uw pakje. Verzendtijd zal maximaal 5 dagen zijn.

  • Dajo 21.09.2020 12:09

    Zat goede ervaringen hier. Hoe kan het toch dat zulke grote firma's je pakket laten verdwijnen.