Fc de kampioenen zware julien cast

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoofdpersonages :. Bieke wil een receptie geven in de brocantiek om haar nieuwe project voor te stellen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Fernand niet.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Janine wordt zijn nieuwe overste in de kazerne. Billie wil op kamp met Saartje, maar hij mag niet van Doortje. Dit is voor Carmen aanleiding om te roddelen dat Pol en Maya een verhouding te hebben.

Het is moederdag.

Fernand heeft ook leen bakker vacatures oogje op de erfenis van Ma DDT. Als Boma dat weigert, gaan onze vrouwen over tot de actie. Carmen beweert niet jaloers te zijn, maar de vraag is hoe lang ze dat volhoudt. Fernand wil ook graag meedoen? Twee jaar na de eerste film kwam er een tweede film ter ere van het fc de kampioenen zware julien cast bestaan van de serie: F.

Pascale krijgt telefoon dat Madeleine op bezoek komt. Als dat geen verrassing is!

Contribute to This Page

De moeders Billie denkt er niet aan om voor zijn moeder iets te kopen voor moederdag. Aflevering De getuigen 12 februari Ma DDT heeft een tijd in het ziekenhuis gelegen en komt na haar verblijf in het ziekenhuis bij Pol en Doortje logeren. Hij leert een vrouw kennen. Ze besluit op onderzoek te gaan. Bekijk deze aflevering. Jubilee general 3.

 • Carmen beweert niet jaloers te zijn, maar maakt zich meer en meer zorgen.
 • Afleveringen :. Hun bemoeienissen drijven echter Bieke tot wanhoop.

Aflevering 2: Boma surprise 11 december Boma krijgt bezoek van twee dames die hem een avonturen weekend in de Ardennen aan proberen te smeren. Op vrijersvoeten Carmen is het beu dat Fernand achter haar vlerken zit en doet haar beklag bij de Kampioenen. Hij brengt zijn familie mee, die niet echt gedichtje voor oma blijkt fc de kampioenen zware julien cast zijn. Baby baby, deze vijftiende reeks bewandelt meteen het pad van de liefde.

Pascale en Marie-Paule willen van het huwelijk van Marc en Bieke een groot feest maken!

Zware Julien

Aflevering De vrijgezellenavond 19 februari De Kampioenen, met Boma voorop, willen een heftige vrijgezellenavond organiseren voor Marc. Boma surprise Boma boekt een avonturenweekend in de Ardennen omdat hij denkt dat twee mooie hostesses hem dan fantastisch zullen vertroetelen.

Fernand kan hierdoor niet slapen.

Uiteraard meent ze Doortje hiervan te moeten overtuigen. Marc wil Bieke ten huwelijk vragen, en wil dat op een originele manier doen. Boma op jacht Boma hoort van Pascale dat ze samen met Maurice foto uploaden google zoeken jagen.

Marc en Bieke zitten ondertussen met een probleem. Pascale zit in een dip.

Navigatiemenu

Het wordt nog een grote uitdaging om Marc op tijd fris te krijgen voor het huwelijk. De mannen worden juist voor het huwelijk terug vrijgelaten. Alleen Bieke en Pol zijn zich er van bewust dat ze echt op adventure gaan.

Ook zware Julien komt daar een stokje voor steken. Iedereen mag zijn steentje bijdragen en wordt ook aangesteld om als getuige te fungeren, fc de kampioenen zware julien cast. Marc en Bieke passen op het zoontje van een collega.

Bieke en Marc weten niet wie ze moeten kiezen. Categorie : Reeks van F! De Kampioenen staan in vuur en vlam en spelen geregeld met vuur. Een vriend van Fernand wil een voorstel indienen op de gemeenteraad om voetballen te verbieden als de duiven moeten vallen.

Das komplette TV-Programm

Aflevering 9: De moeders 29 januari Het is moederdag. Pascale doet zelfs nog een goed woordje voor Boma bij Maurice. Pascale en de ouders van Marc willen van het huwelijk een groot evenement maken. Pascale krijgt telefoon dat Madeleine op bezoek komt.

Aflevering Het lied 5 februari Voor het huwelijk is Bieke nog op zoek naar een liedje voor de openingsdans. Carmen is er rotsvast van overtuigd dat Pol en Maya een verhouding hebben en probeert Doortje hier ook van te overtuigen. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant F.

 • Bono 28.02.2021 12:21

  De Kampioenen verkiezingen: stem nu! Baby baby Xavier ontmoet een oude liefde.

 • Marileen 01.03.2021 14:11

  De Kampioenen willen een vrouw zoeken voor Fernand opdat hij Carmen met rust zou laten.

 • Jelisa 08.03.2021 08:34

  Het wordt nog een grote uitdaging om Marc op tijd fris te krijgen voor het huwelijk. Zoeken op deze site.