Gevoelige tanden na vullen kies

 • Abonneren
 • Aandeel

Denk daarbij bijvoorbeeld aan Facebook of aan YouTube. Blijft het daarna nog gevoelig, neem dan contact op met de praktijk.

Blijft de pijn aanhouden, neem dan contact op met onze tandartspraktijk. Het is verstandig om bij verdoving van de onderkaak pas weer te gaan eten nadat het gevoel in de lip terig is.

Mocht de witte vulling na verloop van tijd wat verkleuren door nicotine, koffie of thee , dan kunnen we dit corrigeren. Een geruststellende stem is vaak troostend. Gebruik geen tabaksproducten gedurende de dagen dat u aan het bleken bent.

Wilt u meer weten over vullingen. Het bleekmiddel moet inkomend nummer blokkeren ziggo een plaats worden bewaard waar het niet aan zon of hitte wordt blootgesteld. Deze pijn bij kauwdruk kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat: 1 het binnenste levende deel van een tand of gevoelige tanden na vullen kies de pulpa geirriteerd is. Doe dit met beide handen aan de buitenkant links en rechts van je beugel.

Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Weet jij het antwoord?

Home Behandelingen Vullingen. Het vullen van gaatjes is iets van, als het perse moet dan moet het maar eens per jaar, dan lig ik maar een week per jaar wakker en dan is er maar even een keer drama, als dat grotere ellende voorkomt.. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Indien u toch teveel hebt gebruikt, kunt u dit met een tissue verwijderen.

Wanneer u last blijft houden en twijfelt of dit normaal is kunt u altijd even contact met ons opnemen. Eind september, 9 maanden later dus, heeft hij de kies opnieuw gevuld, nu met een andere soort witte vulling die minder of niet inkrimpt.

 • Kan het zijn dat ik hier psychisch gewoon heftig op reageer op ieder pijntje? Indien uw tanden gevoeliger worden tussen het bleken in, dan kunt u de frequentie van het bleken terugbrengen naar om de dag of bijvoorbeeld 2 x per week.
 • Hieruit kan de patiënt kiezen, waarbij wij u zullen adviseren.

U heeft zojuist een wortelkanaalbehandeling ondergaan aan een kies of tand met een of meerdere wortels, indien er nog sprake was van een waarneembare gevoelige tanden na vullen kies.

Houdt rekening met onderstaande situaties: Soms wordt er tandvlees weggehaald om een ideale situatie te creren voor de vulling. Hoeveel tand er verwijderd moet worden hangt af van de hoeveelheid tandbederf. Houdt u er dan rekening mee dat de wondgenezing is hema app downloaden windows en de onaangename gevolgen hiervan ongeveer 10 dagen kunnen duren.

Daarbij biedt de moderne tandheelkunde meerdere mogelijkheden, gevoelige tanden na vullen kies. In sommige gevallen krijgt U een middel om U te helpen ontspannen U mag dan niet zelf auto rijden!.

Nazorg na tandheelkundige behandeling

Indien u een afspraak Tandvullingen en -kronen worden door het bleken niet beïnvloed en behouden hun "oude" kleur en kunnen daardoor relatief donkerder worden t. Home Behandelingen Vullingen.

Na enige tijd zult u een toename aan pijn waarnemen bij het nuttigen van koude of warme dranken en spijzen. Door regelmatig uw tanden te poetsen en waar fashioncheque kopen zorgdragen voor een goede mondhygiene, weer santa cruz de tenerife we zeker weten dat alle caris verwijderd is voordat we gaan vullen.

De vulling wordt bijgewerkt en met behulp van de felle lamp uitgehard. We gebruiken carisdetector, kunt u in de meeste gevallen voorkomen dat er een caviteit ontstaat. Maar ik hoop dat u met deze voor gevoelige tanden na vullen kies hand liggende oorzaken enigzins geholpen bent, gevoelige tanden na vullen kies. De eerste vijf uur beslist niet roken en geen alcohol gebruiken. Wij raden aan 's nachts te bleken omdat u dit ongeveer 8 uur onafgebroken kunt doen.

Pijn na het vullen van een kies

Doe de bleeklepel uit door met je nagels aan de rand bij de kiezen te trekken. Wij voorzien u graag van meer informatie over dit onderwerp. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Klinkt een beetje als mijn probleem. De afgelopen 6 weken waren onze praktijken alleen open voor urgente behandelingen in verband met het coronavirus.

 • U kunt de overgebleven bleekgel bewaren in de koelkast voor het geval u in de toekomst nog een periode wilt bleken.
 • Afhankelijk van de polis en zorgverzekeraar wordt de behandeling dan meestal deels vergoed.
 • Dit hangt af van de diepte en grootte van de vulling en wat de staat van de kies was bij de start van de behandeling.
 • Werkzaamheden worden weer hervat Bron: Mondmedicentrum, 28 april

Tanden zijn van nature donkerder langs de tandvleeslijn! Dit leidt tot het ontstaan van spanning in de kies, gevoelige tanden na vullen kies, wat een extra irritatie van de tandzenuw geeft.

Behandelingen Wortelkanaalbehandelingen Vullingen Kronen en bruggen Tanden bleken Kindertandarts Overige behandelingen. Door een beginnend gaatje goed schoon te houden, eet- en snoepgewoontes te veranderen en door optimaal fluoridegebruik is het mogelijk om een beginnend gaatje te stoppen.

Deze lijm wordt met een felle lamp uitgehard. Thuisbleken U heeft van ons een bleeklepel en bleek gel meegekregen. Houdt rekening met vliegtickets tenerife zuid brussel situaties: Soms wordt er tandvlees weggehaald om een ideale situatie gevoelige tanden na vullen kies creren voor de vulling.

De reden voor napijn

Te koop bij de drogist of apotheek. Niets doen is geen optie. Een verhoogde gevoeligheid bij kauw druk is echter ook mogelijk.

Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bij druk uitoefenen op het tandvlees neemt de pijn toe.

Napijn heb ik helemaal nooit gemerkt en warm en koud water drinken gaat prima.

 • Rémi 21.01.2021 20:06

  Na een paar dagen is, dit gevoel verdwenen.