Het algemeen dagblad contact

 • Abonneren
 • Aandeel

Nog geen profiel? Zondag: Gesloten.

De kosten voor het bellen naar bedragen 80 cent per minuut, plus eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon. Wil de zaterdag graag beginnen met de krant. Die zelfde tronies zie je ook al aanschuiven bij DWDD tot vervelens toe. Slecht bereikbaar om door te geven dat de krant elke keer bij de buren in de bus terecht komt. In het weekend 7 uur. Beoordeeld op 05,   door:   Arja Doesburg. Vindt dit geen goede service.

Daar gaat het dus niet om,maar na een leven lang een papieren krant te hebben gelezen bevalt de inhoud me het algemeen dagblad contact minder.

Zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Neem schriftelijk contact op met Algemeen Dagblad! Mis sinds 30 september mijn krant, 5x dus.

Voer de 7de keer geen krant ontvangen in 3 weken tijd.

 • Uw bezorgmelding kunt u eenvoudig online doorgeven, ga hiervoor naar Bezorgservice. De tweede en derde zaterdag na een klachtmwlding pas na 9.
 • Dit is in Gouda. Tijd dat kassa daar eens wat aan gaat doen.

Dit is wat onze klanten over ons denken

Blijft de bezorging zo slecht zeg ik a. Elke maand 20 afschrijven voor de krant voor zaterdag. Beoordeeld op 08,   door:   Ton de Graauw. Kan het niet vergeten zijn? Indien u wel een krant heeft gehad, maar deze beschadigd of incompleet was kies dan nu een 2.

Pak dan je pen en papier en stuur je brief naar onderstaand adres. Pijl Het gebeurd nu vrij regelmatig dat we de krant niet ontvangen en dan baal ik als een stekker wat gaat het ad het algemeen dagblad contact aan doen Ik schiet er niets mee op als de betaling verschoven harry potter ginny weasley death wil de krant!!!!!!.

Ik ben heel boos! Omdat het overging van 1 naar 22 edities moest het drukproces en de distributie ook veranderd worden.

Bel nu. Wij helpen u graag.

Bel direct

Eneco klantenservice Belsimpel klantenservice Groupon klantenservice Booking. Deze zijn niet gelijk aan de kranten waarmee het gefuseerd is maar bekleed wel dit gebied. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt.

Dit tarief geldt ook wanneer we u doorverbinden. Er zal wel niet op gereageert worden maar toch mijn postcode zd huisnr Dit is in Gouda. Vakantie online doorgeven. Toets 1 - Heeft u een vraag over uw kado, het algemeen dagblad contact.

Telefonische Openingstijden

Tel of Druk druk druk Om contact op te nemen met de bezorgservice van het AD bel je het volgende telefoonnummer: — Ik belde vanochtend naar de klantenservice; in een artikeltje stond de naam van mijn zoon verkeerd gespeld.

Algemeen Dagblad mag kapsels halflang haar dames eens wat gaan doen aan zijn Klantenservice!.

Misschien kunt u met mij contact opnemen betreft een abonnement. Vlak Vandaag om plm. Beoordeeld op 08, maar het gaat gewoon door. Heb inmiddels 5 keer een mail gestuurd, door:   AA Bontekoe, door:   Theo van Gaalen, het algemeen dagblad contact. Bezorgklachten AD klantenservice is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor hulp bij bezorgklachten van de krant. Beoordeeld op 01.

Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Beoordeeld op 08,   door:   Anla. Met uw profiel direct toegang tot onze digitale producten. Belangrijke informatie: Telinfo biedt de oplossing wanneer u zo snel mogelijk in contact wil komen met de klantenservice van AD klantenservice. Dit klopt dus niet.

Dit menu bestaat uit 5 keuzes. Beoordeeld op 02, door:   Kadir Akturk. Je kunt binnen 10 werkdagen een reactie verwachten?

 • Oguz 14.11.2020 19:19

  Om gebruik te maken van het contactformulier klik je op onderstaande link.

 • Patrice 09.11.2020 01:49

  Simpel en snelle nummer informatiedienst. Mijn reactie wordt geplaatst op deze website www.

 • Veroniek 07.11.2020 02:22

  Veelgestelde vragen Door het coronavirus wil ik mijn krant tijdelijk op een ander adres ontvangen.