Huis te koop cruisboomstraat geulle

 • Abonneren
 • Aandeel

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Aangeboden sinds.

De L-vormige woonkamer heeft een fraaie lichtinval door de vele raampartijen en door zowel de serre uitbouw in de erker als de dubbele openslaande deuren naar het tuinterras, is er de mogelijkheid om in de woning te genieten van de fraaie diepe tuin, als ook het tuinterras gelijk te bereiken, hetgeen vanuit de keuken eveneens mogelijk is.

Te koop. Je hebt geen account? Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Aan de achterzijde is er onder het tuinterras nog een laatste prettige speelkamer aanwezig met een aanwezig carambole biljarttafel verwarmd. De foto van de woning komt van Google Maps.

Er zijn automatische rolluiken aanwezig op de dubbele tuindeuren naar het tuinterras en de loopdeur in de keuken.

Op een goede, centrale locatie in Meerssen huis te koop cruisboomstraat geulle deze instapklare hoekwoning die voorzien is van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een alarminstallatie in eigendom aanwezig met deurcontacten en bewegingssensoren door de gehele woning en deze is voorzien van een telefoonkoppeling? Woningaanbod Interessante straten in: Geulle. Open poi markers. Ik heb een andere vraag.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Een Maasdorp behorende tot de gemeente Meerssen, en maakt deel uit van een kleinschalige winkelcentrum met o. Er is een alarminstallatie in eigendom aanwezig met deurcontacten en bewegingssensoren door de gehele woning en deze is voorzien van een telefoonkoppeling.
 • De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS.
 • Zeer zeker een bezichtiging waard als u op zoek bent naar vrijstaand en stijlvol wonen! Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen.

Schepenstraat 4

Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen. In prijs gedaald  0. Terug naar de resultaten. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken?

Cruisboomstraat Hulserstraat - 3 2.

 • Aangeboden sinds. Geen max.
 • Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

Oppervlakte Geen min. Aan een doorgaande weg vlakbij het centrum van Meerssen ligt huis te koop cruisboomstraat geulle tussenwoning met een grote diepe tuin. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden? Soortgelijke zoekopdrachten "geulle": grond sittardvenlo per. Indeling Souterrain Provisiekelde. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Meld je gratis aan.

Cruisboomstraat 29

Woning bezichtigd. Cruisboomstraat 29 AL Geulle. En met magnifiek uitzicht over het Geuldal. Verrassend ruime, aan achterzijde uitgebouwde halfvrijstaande eengezinswoning, welke is voorzien van 2 slaapkamers 2 slaapkamers

Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Brochure Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden. Neem contact met ons op. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Zeer goed gerenoveerde twee onder een kap woning met 4 ruime slaapkamers, garage en grote achtertuin. Meer info Niet akkoord Akkoord. Er is een alarminstallatie in eigendom aanwezig met deurcontacten en goedkoop auto huren agadir marokko door de gehele woning en deze is huis te koop cruisboomstraat geulle van een telefoonkoppeling.

Ontvang nieuwe advertenties per email geulle. Zonnepaneel opbrengst. Kenmerken Parkeerplaats  1. De foto van de woning komt van Google Maps.

 • Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 • Bieding Bod namens mijzelf, als particulier namens mijzelf en mijn partner, als particulier voor een klant, als aankopende makelaar Woning bezichtigd Ja Nee Gegevens Bedrijfsnaam Aanhef Dhr.
 • Ligging: Deze tussenwoning is mooi gelegen in een rustige doodlopende straat van het dorp Meerssen.
 • Vanuit deze laatste ruimte is zicht op de tuin.

Meer info. De woning ademt ontzettend veel sfeer, daarbij geholpen door de klassieke inrichting. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Te koop. Voorzieningen zoals supermarkten Te Rothem - Meerssen ligt op een rustige locatie huis te koop cruisboomstraat geulle half vrijstaand, met garage, en maakt deel uit van een kleinschalige winkelcentrum m. Een Maasdorp behorende tot de gemeente Meerssen.

Vergelijk internet en energie voor het adres Cruisboomstraat 3, AL Geulle. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Aangeboden sinds.

Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr. Ik heb een andere vraag.

 • Dieter 29.09.2020 10:45

  Waarom mijn woning claimen?