Itunes card online canada

 • Abonneren
 • Aandeel

Meer ideeën Zorg ervoor dat het factuuradres van uw betaalmethode overeenkomt met het factuuradres van uw Apple ID. Lees er alles over in dit artikel.

Kijk achterop de cadeaubon om het verwijderbare etiket te vinden. Ander land kiezen. Verzilver de cadeaubon op je computer. In sommige gevallen moet u contact opnemen met uw bank of financiële instelling om internationale of online aankopen te autoriseren. Ghana De meeste creditcards en betaalkaarten Guinee-Bissau De meeste creditcards en betaalkaarten Kenia De meeste creditcards en betaalkaarten   Liberia De meeste creditcards en betaalkaarten   Madagaskar De meeste creditcards en betaalkaarten   Malawi De meeste creditcards en betaalkaarten   Mali De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritanië De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritius De meeste creditcards en betaalkaarten   Marokko De meeste creditcards en betaalkaarten   Mozambique De meeste creditcards en betaalkaarten   Namibië De meeste creditcards en betaalkaarten   Niger De meeste creditcards en betaalkaarten   Nigeria De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen.

Montserrat De meeste creditcards las ketchup song year betaalkaarten   Nicaragua De meeste creditcards en betaalkaarten   Panama De meeste creditcards en betaalkaarten   Paraguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Peru De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Saint Kitts en Nevis De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Lucia De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Vincent en de Grenadines De meeste creditcards en betaalkaarten   Suriname De meeste creditcards en betaalkaarten   Trinidad en Tobago De meeste creditcards en betaalkaarten   Turks- en Caicoseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Uruguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Venezuela De meeste creditcards en betaalkaarten.

Rwanda De meeste creditcards en betaalkaarten royal enfield kopen Sao Tom en Principe De meeste ontbijt bij ikea amersfoort en betaalkaarten   Senegal De meeste creditcards en betaalkaarten   Seychellen De meeste creditcards en betaalkaarten toren van papier zonder lijm Sierra Leone De meeste creditcards en betaalkaarten   Zuid-Afrika De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van cadeaubonnen of eigen stortingen Tanzania De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van  eigen stortingen   Tunesi De meeste creditcards en betaalkaarten   Oeganda De meeste creditcards en betaalkaarten   Zambia De meeste creditcards en betaalkaarten   Zimbabwe De meeste creditcards itunes card online canada betaalkaarten.

Eenmaal je itunes card online canada iTunes cadeaubon aan je wallet hebt toegevoerd, moet je alleen nog je iTunes openen en je saldo controleren in de rechterbovenhoek, itunes card online canada. Je kunt dezelfde procedure volgen als je je saldo wilt controleren nadat je enkele dingen hebt gekocht. Verzilver de cadeaubon op je telefoon. Over ons Categorien, itunes card online canada.

U moet het mobiele nummer opgeven dat geregistreerd staat bij de bank die de kaart uitgeeft!

Het is spannend om een Apple gift card te ontvangen. Open daarna de iTunes store en meld je aan.
 • Apple Music Membership en iTunes gift cards kunnen gebruikt worden om abonnementen, muziek en andere producten te kopen in de winkels van iTunes, App Music en iBooks. Algerije De meeste creditcards en betaalkaarten   Angola De meeste creditcards en betaalkaarten   Benin De meeste creditcards en betaalkaarten   Botswana De meeste creditcards en betaalkaarten   Burkina Faso De meeste creditcards en betaalkaarten   Kameroen De meeste creditcards en betaalkaarten   Kaapverdië De meeste creditcards en betaalkaarten   Tsjaad De meeste creditcards en betaalkaarten   Democratische Republiek Congo De meeste creditcards en betaalkaarten   Republiek Congo De meeste creditcards en betaalkaarten   Ivoorkust De meeste creditcards en betaalkaarten   Eswatini De meeste creditcards en betaalkaarten   Gabon De meeste creditcards en betaalkaarten   Gambia De meeste creditcards en betaalkaarten.
 • Je gebruikt de som niet echt, maar je voegt het toe aan je account om het saldo te kunnen bekijken. Je vindt er entertainment en media, kleding, schoenen en accessoires, beauty en levensmiddelen, elektronica, witgoed, gadgets en computers, sport, woonaccessoires en tuinartikelen.

Facebook Login

Methode 2 van Latijns-Amerika en de Caraïben. Midden-Oosten en Turkije. Lees hoe u Apple Pay configureert. Jordanië De meeste creditcards en betaalkaarten   Koeweit De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Libanon De meeste creditcards en betaalkaarten   Libië De meeste creditcards en betaalkaarten   Oman De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Qatar De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen.

Neem er dan een Bol.

Voer ten slotte de code van je cadeaubon in om het saldo te zien te krijgen! Jordani De meeste creditcards en betaalkaarten   Koeweit De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Libanon De meeste creditcards en betaalkaarten   Libi De meeste creditcards en betaalkaarten   Oman De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Qatar De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen.

Gerelateerde artikelen. Publicatiedatum:   itunes card online canada augustus Ze helpen je graag verder, itunes card online canada. Razendsnelle digitale levering, goede klantenservice en een zo groot mogelijk betaalgemak zijn bij ons vanzelfsprekend.

Reply via email to

Neem daarna een foto van de cijferige code en de telefoon zal de code automatisch verzilveren. Open de applicatie iTunes en klik daarna op de store-knop. Zorg ervoor dat het factuuradres van uw betaalmethode overeenkomt met het factuuradres van uw Apple ID. Aanmelden Facebook.

Selecteer je taal en kies daarna een taal voor het saldo van je cadeaubon. Neem in dat geval contact op met uw bank om de pas bij te werken of te vervangen.

Amazon cadeaubon: Voor ieder wat wils? Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen. En met een Amazon Prime abonnement zit je al helemaal gebakken. Na het klikken op de optie verzilveren, moet je dan klikken op de optie 'Camera gebruiken', itunes card online canada.

Gerelateerde producten

Verzilver de cadeaubon op je computer. Ja Nee. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers. Het is spannend om een Apple gift card te ontvangen.

 • Zodat je zeker vindt, wat je zoekt!
 • Apple Music Membership en iTunes gift cards kunnen gebruikt worden om abonnementen, muziek en andere producten te kopen in de winkels van iTunes, App Music en iBooks.
 • Latijns-Amerika en de Caraïben.
 • Krab het etiket eraf om de verborgen code te vinden.

Eenmaal je de iTunes cadeaubon aan je wallet hebt toegevoerd, maar je voegt het toe aan je account om het saldo te kunnen bekijken. Ga naar een winkel itunes card online canada Apple verkoopt. Meld je daarna aan met je Apple ID. Montserrat De meeste creditcards en betaalkaarten   Nicaragua De meeste creditcards en betaalkaarten   Panama De meeste creditcards en betaalkaarten   Paraguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Peru De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Saint Kitts en Nevis De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Lucia De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Vincent en de Grenadines De meeste creditcards en betaalkaarten mestreech is neet breid noten Suriname De meeste creditcards en betaalkaarten   Trinidad en Tobago De meeste creditcards en itunes card online canada   Turks- en Caicoseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Uruguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Venezuela De meeste creditcards en betaalkaarten, itunes card online canada.

Krab het etiket eraf om de verborgen code te vinden. Cookies maken wikiHow beter. Over ons Categorien.

Kijk bij uw land of regio welke betaalmethoden beschikbaar zijn

Verzilver de cadeaubon op je telefoon. Lees hier meer over de betaalmethoden voor de aankoop van muziek, films, apps, boeken, iCloud-opslag en meer. Je saldo van iTunes of Apple Music opzoeken.

De beschikbaarheid van de Stores kan per land of regio verschillen. Je kunt dezelfde procedure volgen als je je saldo wilt controleren nadat je enkele dingen hebt gekocht, itunes card online canada. Ons aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers.

 • Thaïsa 27.11.2020 08:50

  Als je ergens woont waar een winkel is die Apple verkoopt, dan kan je simpelweg daarheen gaan met je cadeaubon.