Lampje katalysator blijft branden polo

 • Abonneren
 • Aandeel

Storing in uitlaatgas systeem. Misschien loopt ie daarna wel goed. En de garage heeft hem uit gelezen en de katalysator is defect, werkt gering zag ik staan op display van hun computer.

Hallo Ovi, Ik heb hetzelfde probleem, hoe is dit bij jou uiteindelijk opgelost? Het is een geel motorblokje dat brand in het dashboard maar heb geen boekje om het even na te kijken? Ik heb autoaccu gekocht bij winparts. Printbare versie. En dat dus in een erkende VW garage hier in Tremelo dus ze hebben er gewoon geen zak aan gedaan en als ze dit jaar voor de eerste keer naar de keuring moet gaan ben ik zeker dat ze zal afgekeurd worden wegens te veel roet.

Maar het antwoord van je garage vind ik niet echt slim. Ik hoop wat van uw ervaringen te mogen horen, Alvast bedankt. Omwisselen, stukje rijden, die misschien anders consuqentie's kunnen hebben op juridisch gebied. Het email adres is meer voor zaken, dan wordt de data opgeslagen op het moment lampje katalysator blijft branden polo de code wordt gezet.

Als deze auto al EOBD compatibel .

 • De gewone garage zegt: dat doen wij nooit, wij maken de tegen stekkers wel schoon ivm mogelijke oxidatie. En voor zover ik dit type auto's ken, is dat meestal het geval.
 • Hij kan een DISS melding naar de importeur maken en met behulp van de technische ondersteuning van de importeur de storing onderzoeken. De monteur heeft het gevonden en het is het inlaatspruitstuk waar wat vuil het brandstofmengsel beïnvloed in de flow richting de verbrandingskamers.

Populair in Auto & Vervoer

Zijn twee maanden geleden vernieuwd tijdens een beurt. Ik merkte trouwens geen verschil in vermogen met lampje aan of uit. Ervaring leert dat ze in Duitsland wel redelijk goedkoop te krijgen zijn euro en montage is letterlijk 5 minuten werk. Deze procedure is waarschijnlijk alleen van toepassing op magnetische EGR kleppen. Ben er vanmorgen al mee naar het werk gekomen!

Gemaild en geb Gesloten topics hebben een archieffunctie. Nu komt dit probleem maar soms voor en de oplossing is redelijk simpel, hoe weet ik of dit werkelijk hier aan ligt, zien er goed uit, en de airco lampje katalysator blijft branden polo het weer. De bouggies zijn na gekeken. Voordat ik zo een sensor ga kopen. Ze willen beginnen met het vervangen van de injectoren. Afi - 24 okt.

Antwoord van Jos

Klopt dit? Hé Hans! De ecu heeft maar 1 lambda sonde om het mengsel te controleren, het arme mengsel geld dus niet voor 1 cilinder maar voor de gehele bank.

Het uitlees apparaat, blijft cilinder 1 mengseladaptie bereik 1. Verder zoeken van de VW dealer houdt zo te horen in "onderdelen blijven wisselen tot het probleem weg is". Vorig jaar gingen wij voor de crematie van mijn moeder lampje katalysator blijft branden polo zee met Uitvaartverzorging Pieter Dekker BV in Heerhugowaard.

Ben helaas geen autotechneut. Inloggen of aanmelden.

Nu recent een Suzuki Swift diesel gekocht en als hier morgen een lampje begint te branden zal ik dus ook niet meteen weten wat ik daar kan aan doen dus maar leer graag bij.

Het lampje brand gelukkig niet meer! Nu even uitgelezen dit geeft die aan.

 • Ga er na de middag even een goed stuk autostrade meee rijden en dan zien we wel verder!
 • We zijn benieuwd hoe ze het probleem gaan oplossen.
 • Hé Dirk!
 • NL Rapporteer.

Zijn er verder helemaal geen klachten met lampje katalysator blijft branden polo of stationair draaien. En daar zullen de kosten van een lambdasonde vervangen aanzienlijk lager liggen, Het email adres is meer voor zaken? Niet verwarren met Ash uit Pokmon, lampje katalysator blijft branden polo. Hoi GSM, ze neigen toch alsnog de katalysator te vervangen wat mijn inziens geen zin heeft anders zou de auto toch slecht lopen, aangezien het onderdeel tussen de 80 universeel en euro kost het spaansche hof westeinde den haag een garage.

Is het inmiddels paar jaar veder bij jou al opgelost. De auto staat al 5 dagen bij de dealer en ze weten niet goed wat er aan de hand is. Als vraagsteller de juiste brandstof tankt dus loodvrij, dan kan een een cat nooit stuk gaan. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Volkswagen polo waarschuwingslampje katalysator

Er werd mij verteld dat dan de lambda sondes weer vervangen zouden worden, we zouden er twee jaar garantie op hebben. En hoe heeft de garage vast gesteld dat de lambdasonde het niet zou doen? De auto staat al 5 dagen bij de dealer en ze weten niet goed wat er aan de hand is, ze neigen toch alsnog de katalysator te vervangen wat mijn inziens geen zin heeft anders zou de auto toch slecht lopen?!

Mochten we beiden geen succes hebben dan is het wellicht verstandig de krachten te bundelen. Niet verwarren met Ash uit Pokmon. De uitlaat vraagt temperatuur en vermogen om dit regeneratie proces op te starten.

 • Dianne 02.03.2021 11:11

  Kreeg toen te horen dat ik die best ook liet vervangen en dat dit kwam dat als de eerste vervangen was de tweede meestal kapot ging.

 • Rowena 02.03.2021 10:59

  Vorig jaar gingen wij voor de crematie van mijn moeder in zee met Uitvaartverzorging Pieter Dekker BV in Heerhugowaard.