Meereiskorting ns studenten ov

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je geen OV-chipkaart? Jan Derks schreef:. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders.

Het is dan ook belangrijk dat de naam en geboortedatum op het ticket exact overeen komen met die op uw identiteitsbewijs. Bijvoorbeeld omdat de medereiziger alleen verder reist. Load More. Reactie Naam E-mail. Controleren of er nog Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart staat?

Op welke tijdstippen kan ik de Samenreiskorting gebruiken. Wat kan ik het beste doen? Controleren of er nog Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart staat. Sinds 1 januari is Samenreiskorting niet meer tijdens de avondspits geldig.

Sommige coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht.

Erwin Wessels schreef:. Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt. Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou.
  • Geldigheid weekabonnement in de zomerperiode: Op saldo reizen met korting Geldigheid weekendabonnement in de zomerperiode: Vrij reizen van vrijdag
  • Sinds 9 juli moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen. Na het afronden van je bestelling kun je je tickets binnen een kwartier downloaden en printen.

Laatste nieuws

Op het binnenlandse deel van je internationale reis is Samenreiskorting geldig. Neem meer tijd De regering en de verschillende openbaarvervoerbedrijven roepen reizigers wel op zo veel mogelijk buiten de spits te reizen. Maar vanaf 1 juli mag treinreizen weer, ook voor niet noodzakelijke trips zoals een dagje uit. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Bij omchecken wordt eerst bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend. Neem meer tijd De regering en de verschillende openbaarvervoerbedrijven roepen reizigers wel op zo veel mogelijk buiten de spits te reizen. Dan check je niet in- en uit, meereiskorting ns studenten ov. Meereiskorting ns studenten ov u dus om uur incheckt, betaalt u het volle tarief.

Maar soms kan ook een Dagkaart-treinactie  goedkoper zijn. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt Wanneer u dit doet kunt u als de trein of bus erg vol is de volgende pakken.

De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. U zet de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Heb je een NS-abonnement?

Maar vanaf 1 juli mag treinreizen weer, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken. Open deze pagina op swift code berekenen engeland mobiele telefoon, meereiskorting ns studenten ov, anders worden uw tickets niet geladen in de NS app.

Dat kan op de volgende manier:. Controleren of er nog Samenreiskorting op jouw OV-chipkaart staat. Zijn de samenreiskorting en de groepskorting die NS tijdens corona afschafte dan ook weer geldig. Je moet per vervoerder in- en uitchecken.

Navigatiemenu

Wil je eenmalig of altijd van klasse wisselen? Neem meer tijd De regering en de verschillende openbaarvervoerbedrijven roepen reizigers wel op zo veel mogelijk buiten de spits te reizen. Vooraan instappen in de bus wordt langzaam weer de norm 27 okt Door de aanpassing aan het artikel is er een e-mail verstuurd alsof er een nieuwe treinactie is.

Reis je naar een buitenlandse bestemming, dan hoef je in Nederland niet in- en uit te checken? Na het afronden van je bestelling kun je je tickets binnen een kwartier downloaden en printen. Met de rolstoel in de bus Sommige coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht. Samenreiskorting en groepskorting Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet, meereiskorting ns studenten ov. H de Bruijn schreef:. Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen.

Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet.

23 gedachten over “Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement”

De regering en de verschillende openbaarvervoerbedrijven roepen reizigers wel op zo veel mogelijk buiten de spits te reizen. Caroline Berkers schreef:. Reactie Naam E-mail.

U vindt uw ticket onder het kopje  Mijn tickets  in de NS app. Door de aanpassing aan het artikel is er een e-mail verstuurd alsof er een nieuwe treinactie is. Dan kun meereiskorting ns studenten ov dat voor vertrek in n keer laden op de OV-chipkaart van de medereiziger.