Samsonite koffer slot instellen

  • Abonneren
  • Aandeel

Druk op de knop, zodat het slot openspringt. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Als het codeslot werkt met een knop duwt u de knop tegen de duimwieltjes en houdt u deze ingedrukt totdat de code geregistreerd is. Skip to content Hoe Samsonite cijferslot instellen? Dus ga je naar Amerika dan is het verstandig een koffer te nemen met TSA. De code die standaard door de fabrikant is ingesteld is drie keer 0 0 0 0. TSA slot zonder rode hendel instellen.

Cijferslot met ritssluiting. Een TSA medewerker heeft wel een sleutel van iedere koffer die een TSA slot heeft, 3 cijfertandwielen en een klein pinnetje. Hoe stel je het TSA slot van je koffer in?

Lage billfolds Hoge billfolds Alle Billfolds. TSA slot met drukknop. TSA schuifslot instellen, samsonite koffer slot instellen. Dit slot heeft een schuifje met een sleutelgat, dit hebben ze samsonite koffer slot instellen omdat als ze een koffer willen controleren deze niet hoeven open te breken maar kunnen de koffer gewoon open maken om te controleren.

Het klinkt misschien stom maar dagelijks horen we van mensen die hun persoonlijke code van hun TSA slot zijn vergeten. Om je te helpen bij het instellen hiervan heb ik per type slot een instructiefilmpje met begeleidende tekst gemaakt.

Over Tas2Go

Als je deze stap voor stap volgt zal het instellen van de code kinderspel zijn. Samsonite X-blade 3. Vergeet je code van het cijferslot niet Het klinkt misschien stom maar dagelijks horen we van mensen die hun persoonlijke code van hun TSA slot zijn vergeten. TSA schuifslot. Houd het pinnetje op het slot ingedrukt met een pen of met paperclip. Alle onze TSA sloten worden geleverd met instructies op de code te wijzigen.

Tevens worden al onze TSA slotjes geleverd met een uitgebreide instructie om jouw TSA slot in te stellen of de code te wijzigen.

  • Ben je er nog niet helemaal uit wat voor koffer je wilt aanschaffen en vind je veiligheid en gebruiksgemak heel belangrijk? The website is in Dutch.
  • Let op, een nieuwe code voor je TSA slot instellen kan per type cijferslot verschillen.

Noteer de nieuwe code die je zojuist hebt ingesteld voor je cijferslot. Bekijk hier alle koffer reviews van koffers met TSA. Bekijk deze mooie Carlton Koffer! In deze variant gaat het om een TSA slot met rode hendel. Er zijn 2 varianten: met rode hendel en zonder rode hendel aan de binnenkant? Samsonite Paradiver light Duffle wheels 55 backpac 06 yellow, samsonite koffer slot instellen.

Hoe samsonite cijferslot instellen? Bekijk deze video’s!

Handbagage Reistassen met deksel Alle Reistassen zonder wielen. Bekijk deze mooie Carlton Koffer! Klik hier voor meer cookie-informatie. JavaScript is Gedeactiveerd in uw browser U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Dan zie je bijna op alle koffers dat er ook een sleutelgat zit naast of onder de cijfercode ook zie je hier een logo van TSA? De code die standaard door de fabrikant is ingesteld samsonite koffer slot instellen drie keer 0 0 0 0. Laat het pinnetje los; de nieuwe code is ingesteld. Kinderparaplu's Opvouwbare paraplu's Stok paraplu's Alle Paraplu's. Een TSA slot met een klem zit op harde koffers.

Bekijk onze hele Samsonite collectie.

Een Samsonite koffer met cijferslot kopen? Bekijk onze hele Samsonite collectie!

Alle onze TSA sloten worden geleverd met instructies op de code te wijzigen. In deze variant gaat het om een TSA slot met rode hendel.

Hoe Samsonite cijferslot instellen? Samsonite Paradiver light Duffle wheels 55 backpac 06 yellow. Daarna kunt u de knop loslaten.

De nieuwe cijfercode is nu ingesteld. Klinkt simpel toch. Bovendien heb je geen gedoe met ritsen die stroef dicht gaan of vast komen te huis kopen schijndel. Bekijk deze mooie Carlton Koffer. Daarnaast zitten 3 tandwielen met samsonite koffer slot instellen, een klein pinnetje en 2 openingen waar de ritssluitingen in passen.

Handbagage Reistassen met deksel Alle Reistassen zonder wielen. Samsonite Base boost Spinner 66 exp 41 navy blue.

Het instellen van een TSA cijferslot

Daarnaast zitten 3 tandwielen met cijfers, een klein pinnetje en 2 openingen waar de ritssluitingen in passen. Dit doen zij met een universele sleutel die op elk TSA slot past er zit dus geen sleutel bij de aanschaf van je nieuwe koffer.

Neem dan contact op met onze klantenservice voor eventuele andere mogelijkheden. Tevens worden al onze TSA slotjes geleverd met een uitgebreide instructie om jouw TSA slot in te stellen of de code te wijzigen.

TSA slot met klem. Samsonite Neopulse Spinner 81 01 metal! Neem dan contact op met onze klantenservice voor eventuele andere mogelijkheden.

  • Arwin 22.11.2020 15:05

    Dit doen zij met een universele sleutel die op elk TSA slot past er zit dus geen sleutel bij de aanschaf van je nieuwe koffer.