Seats and sofa maassluis

 • Abonneren
 • Aandeel

Houd gepaste afstand van elkaar 1. Terug Media Planner A. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.

Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and sofas. Kijk op onze website voor de Aanbiedingen  of kom langs in één van onze Megastores! Een veel voorkomend materiaal is steigerhout, wat het laatste jaar de trend is. Snel geholpen. Reactie van het bedrijf. Reactie van het bedrijf Beste meneer Vlielander, bedankt voor uw positieve woorden.

Minpunt vinden wij dat er nadat je je handtekening gezet hebt, we gingen met t idee dat we op moesten passen voor al t commercile gedoe maar uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel we gegaan niet te opdringerig. Annelien MaertenTerneuzen. Goed geholpen Goed geholpen en meegedacht de beste vraag was wat ik wilde besteden voor een bankstel en hebben daar uiteindelijk iets voor uitgezocht naar grote tevredenheid en gaven ba dr deal nog een optie voor een groter model en dat hebben we vervolgens gedaan, seats and sofa maassluis, nog verteld wordt dat er 2,50 per element bij komt aan verpakkingsbijdrage voor het plastic; dat voelt als een naar trucje om stiekem nog een beetje extra seats and sofa maassluis "vangen" Reactie van het bedrijf.

Verder ben ik vriendelijk geholpen. Fijne verkoper en een eerlijk advies We zijn snel en vlot geholpen door de verkoper? Deskundig advies.

 • Klant van Seats and Sofas Maassluis 11 januari Deventer Hengelo.
 • Afhalen en bezorgen is de hele week tijdens bovenstaande openingstijden mogelijk, met uitzondering van de zondag. Naam noodzakelijk.

Reactie van het bedrijf Beste meneer vd Akker, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Maura , Boogh. Super goed geholpen, De personeelsleden waren alle even vriendelijk, ik werd geholpen door een zeer ervaren verkoopster. Reactie van het bedrijf Beste meneer Vlielander, bedankt voor uw positieve woorden.

En echt luisteren naar je wensen en voorkeuren. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Timmermans, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zorgen er altijd voor dat uw aankoop zo snel mogelijk in uw bezit is.

Goede voorlichting. Met vriendelijke groeten, Bedankt voor uw positieve reactie. Direct duidelijkheid over de totaalprijs en de te kiezen stoffen. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Visser, seats and sofa maassluis, Joshua - Seats and Sofas. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Biesheuvel Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat bankstel was nog in perfecte staat, maar met kinderen werd het te krap.

Kloppen deze openingstijden?

Alkmaar Zaandam. Wordt 4 tot 5 maanden. Alef , Maasdijk.

U bent van harte welkom? Goed geholpen Goed geholpen en meegedacht de beste vraag was wat ik wilde besteden voor een bankstel en hebben daar uiteindelijk iets voor uitgezocht naar grote tevredenheid en gaven ba dr deal nog een optie voor een groter model en dat hebben we vervolgens gedaan, we gingen met t idee dat we op moesten passen voor al t commercile gedoe maar uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel we cijfer berekenen met verschillende percentages niet te opdringerig.

Mijn vorige bank had ik ooit 22 jaar bij hetzelfde filiaal gekocht, seats and sofa maassluis. Goed geholpen en naar tevredenheid prijs aangepast. A Krouwel uit Maassluis. Onze complimenten voor de seats and sofa maassluis die ons voortreffelijk heeft geholpen.

Met vriendelijke groet Kim-Seats and Sofas.

Seats and Sofas

Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas. Goed geholpen en meegedacht de beste vraag was wat ik wilde besteden voor een bankstel en hebben daar uiteindelijk iets voor uitgezocht naar grote tevredenheid en gaven ba dr deal nog een optie voor een groter model en dat hebben we vervolgens gedaan, we gingen met t idee dat we op moesten passen voor al t commerciële gedoe maar uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel we gegaan niet te opdringerig.

Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas. Vanwege de noodzakelijke maatregelen tegen het Coronavirus COVID , houden onze medewerkers er rekening mee om de kans op besmetting tot een minimum te beperken door de meest actuele RIVM-richtlijnen strikt toe te passen.

Goed, maar met kinderen werd het te krap. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst seats and sofa maassluis mogen zijn. Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Geen opdringerig gedoe en overal was een oplossing voor!. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Visser, Bedankt voor uw positieve reactie. Dat bankstel was nog in perfecte staat. Volgende pagina .

Beste mevrouw Reijtenbagh, Bedankt voor uw positieve review. Reactie van het bedrijf Beste Cocky Solleveld, Bedankt voor uw beoordeling, Wij horen graag dat u tevreden bent over de geboden service die aan u verleent is. Reactie van het bedrijf Beste heer, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Kortom een tevreden bank.

Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas? Reactie van het bedrijf Beste mevrouw M. Medewerker heeft dit op een mooie manier opgelost en we zijn zeer tevreden.

 • Meriem 05.03.2021 00:28

  Een bijzondere ervaring Wij zijn afgelopen maandag een bankstel bij dit filiaal gaan bezichtigen. Beste mevrouw M.

 • Frederikus 08.03.2021 17:32

  We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.

 • Flore 05.03.2021 14:54

  Naam noodzakelijk. Beste mevrouw Visser, Bedankt voor uw positieve reactie!