Sportpark de toekomst ajax adres

  • Abonneren
  • Aandeel

Het station heeft een eilandperron met aan beide uiteinden een uitgang. Voor je zie je de Johan Cruijff ArenA, een smal viaduct en een kleine voetgangers- en fietsersbrug.

Danny Schenkel hoofdtrainer · Maarten van der Schaaf assistent-trainer. Om bij Sportpark De Toekomst te komen, moet je via de grote witte voetgangersbrug de Holterbergweg oversteken. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Aan het met echt gras bedekte veld ligt de Bob Haarms tribune. Sportcomplex De Toekomst. Op het hoofdveld worden de thuiswedstrijden van Jong Ajax en de Ajax Vrouwen gespeeld, maar ook de jeugd en de Ajax Amateurs spelen op het veld.

Zie voor meer informatie: miCoach Performance Center. Hou het hek aan je linkerhand en loop rechtdoor richting de rotonde aan het einde van het fiets- sportpark de toekomst ajax adres voetpad. Omdat Ajax 1 sinds ook op De Toekomst traint moest er veel veranderen. Annuleren Opslaan. Ga de brug niet over, maar sla linksaf het brede fiets- en voetgangerspad De Loper in. Je vindt hier onder andere de volgende bussen:.

  • De Bob Haarms tribune aan het hoofdveld. Andere bronnen Dit artikel is geschreven door een Amsterdammer.
  • Games Films TV Wiki's. Steek hier over en loop langs de ticketshop van de Ziggo Dome en Café Baco richting de kleine witte voetgangers- en fietsersbrug.

Preisinformationen

Op het hoofdveld worden de thuiswedstrijden van Jong Ajax en de Ajax Vrouwen gespeeld, maar ook de jeugd en de Ajax Amateurs spelen op het veld. Mocht er geen rechtstreekse trein zijn uit jouw regio, dan kunt je vaak overstappen op een van deze stations.

Verlaat de metro- of trein en loop richting de roltrap- of lift. Op het sportcomplex spelen de vier amateur- en 14 jeugdelftallen en het tweede elftal van Ajax. De Bob Haarms tribune is de hoofdtribune van het sportcomplex. Je hoeft niet door de poortjes en checkt niet uit. Hoe kom ik er?

Omdat Ajax 1 sinds ook op De Toekomst traint moest er veel veranderen. Voor dit project wordt de samenwerking tussen Ajax en de Vrije Universiteit VU verder gentensiveerd. Je moet dan een klein stukje omrijden? Deutsch English Franais Koppelingen bewerken. Metro 54 brengt je vervolgens naar metrostation Strandvliet.

Post navigation

Omdat Ajax 1 sinds ook op De Toekomst traint moest er veel veranderen. Een kunstgrasveld met heuvels, trappen en spelelementen helpen de spelers aan hun atletische vaardigheden. Zie voor meer informatie: Bob Haarms tribune.

Lijst van speelsters · Lijst van trainers · Lijst van topscorers · Lijst van Europese wedstrijden · Seizoensoverzichten.

Het miCoach Performance Center? Het is een makkelijke looproute. Volg de wegwijzers in de richting van de Johan Cruijff ArenA. Net als in De Meer liggen de velden en het clubhuis dicht bij elkaar. Het komt op veld 2 te staan.

AFC Ajax Sportpark De Toekomst in Amsterdam

Hierdoor hebben de toeschouwers vrij zicht op het voetbalveld. Er werd vervolgens een gymzaal aangebouwd, waar de jeugdspelers les krijgen vaan een judo leraar. Deutsch Ελληνικά English Français Koppelingen bewerken. Zodra je de kleine voetgangersbrug over bent, sla je rechtsaf het brede fiets- en voetgangerspad De Loper in. Het is op een afstand van meter van de Amsterdam ArenA komen te liggen, iets verder dan gepland.

Start een Wiki. Zo werd nog een tribune, of bent je per ongeluk in metro 52 richting Noord gestapt, tegenover de Bob Haarms tribune. Richting Noord Wilt je liever via Station Amsterdam Sportpark de toekomst ajax adres reizen.

Het hoofdveld van De Toekomst biedt plaats aan toeschouwers. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Zie voor meer informatie: Bob Kapsels dames kort dun haar tribune.

Voor dit ontwerp ontving Van Zuuk in de Nationale Staalprijs in de toenmalige categorie "Karakteristieke stalen bouwdelen".

Navigatiemenu

Een kunstgrasveld met heuvels, trappen en spelelementen helpen de spelers aan hun atletische vaardigheden. Het sportcomplex wordt verder gebruikt voor wedstrijden van de Ajax jeugdelftallen en overige zaterdagamateurs. Het Sportpark Voorland achter het oude stadion was te klein en moest wijken voor de bouw van de woonwijk Park de Meer.

Hoe kom ik er. Lijst van speelsters Lijst van trainers Lijst van topscorers Lijst van Europese wedstrijden Seizoensoverzichten. Games Films TV Wiki's.