Taai stokbrood vers maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Weet jij het antwoord? Luk Alloo helpt gewonde bestuurder tot ambulance arriveert. Roergebakken rijst met in sojasaus gemarineerde kippendij en groenten Hoofdgerecht - klaar in 30 minuten.

Als de oven warm is het stokbrood een paar minuten er in en het komt er weer heerlijk knapperig uit Tegen het einde van de dag zijn knellende voeten, blaren en pijnlijke zolen immers niet ondenkbaar. Hoi kookliefhebber! Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Lekker warm en mooi, maar die ladders die er onvermijdelijk in komen zijn een heel pak minder.

Deze tip werkt trouwens ook prima met een oud stokbrood. Registreer je gratis. Lekkere recepten, kookboek. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Broccoli-courgettesoep met shiitakes en croutons Soep - klaar in 35 minuten. Stokbrood word snel taai en niet lekker.
 • Hoi kookliefhebber! Registreer je gratis!
 • Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Stuur mij een kopie.

Lees ook...

Het beste kan je afbakstokbrood nemen. Houd je broodjes een paar tellen onder de stromende kraan zodat ze goed nat worden. Op vakantie, in het weekend of met feestdagen eten wij regelmatig harde broodjes van de bakker.

Tegen het einde van de dag zijn knellende voeten, blaren en pijnlijke zolen immers niet ondenkbaar. Met deze tips pak je het goed aan. Stel je vraag! Al kan je het natuurlijk altijd proberen.

Stuur mij een kopie. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Toegevoegd na 5 minuten: Iemand is me eerder geweest met antwoorden, is wat water en een oven! Stokbrood word snel taai en niet lekker. Taai stokbrood vers maken er wel rekening mee dat dit maar n keer werkt.

In de kijker

En helaas worden die broodjes er dan niet lekkerder op. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Oude harde broodjes weer vers maken Verwarm je oven voor op graden. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten.

Op vakantie, taai stokbrood vers maken, in het weekend of met feestdagen eten wij regelmatig harde broodjes taai stokbrood vers maken de bakker. Pakketje sluit vrouw en kinderen op in hun huis? Als jij dus nog maar nt de schoobanken verlaten hebt, zijn er een aantal zaken die wl op jouw cv mogen staan die meer ervaren werknemers beter skippen. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Kijk tijdens het bakken af en toe of de broodjes niet te hard gaan.

Antwoord van Jeroen Meus

Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Door alles op te eten hahaha grappig nee in de koelkast te doen tip doe het 10 seconden in de magnetron.

Het enige wat je er eigenlijk voor nodig hebt is een hete oven en wat water. Bovendien is het ook nog eens bijzonder simpel om je oude stokbrood een tweede leven te bezorgen.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Je vindt hier dan ook van alles op taai stokbrood vers maken gebied van lekker koken en eten. Bewaar het op kamertemperatuur - een warme plaats - niet in een koele kelder of keuken. Een alternatief is turks brood. Video toevoegen. Het ene broodje is namelijk het andere niet. Verwarm je oven voor op graden.

Stokbrood weer knapperig bakken

Bak het acht minuten en haal daarna het folie eraf. Broccoli-courgettesoep met shiitakes en croutons Soep - klaar in 35 minuten. Houd je broodjes een paar tellen onder de stromende kraan zodat ze goed nat worden.

Dus lekker alles opeten en gewoon weer vers kopen. Knapperig van buiten en heerlijk zacht van binnen. D klassieker in handtassenland laat zich moeilijker stylen dan je verwacht.

 • Anya 16.09.2020 04:23

  Het enige dat je anders doet is het stokbrood na het nat maken in aluminiumfolie verpakken. Bewaar het op kamertemperatuur - een warme plaats - niet in een koele kelder of keuken.

 • Odilia 21.09.2020 08:46

  De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Vraag volgen.

 • Cheverny 19.09.2020 06:31

  Dit zijn de tips van Jobat.