Vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin

 • Abonneren
 • Aandeel

Kids Vakantiegids magazine. Je kan hier in je eigen tent of caravan verblijven, maar ook, zoals wij deden, in de geweldige Youpi lodges of andere accommodatie.

Het zwembad is niet subtropisch, maar dat kan de pret niet drukken. Vakantieparken Nederland met subtropisch zwembad. Vakantiepark met indoor speeltuin Wil jij graag vakantie vieren op een vakantiepark met indoor speeltuin? Bij Molenheide in Belgisch Limburg zit zowel een zwemparadijs als een binnenspeeltuin.

Wil jij graag vakantie vieren op een vakantiepark met indoor speeltuin? Het zwembad heeft 4 coole glijbanen voor extra veel spetterplezier. Op het park zijn diverse kleine speeltuintjes en een indoor speelhal voor als het weer wat minder is.

Jouw bron voor goede, betrouwbare informatie die jullie vakantie een stuk makkelijker maakt. Wij zijn grote fan van Landal het Hof van Saksen in Drenthe omdat ze zoveel leuks voor kinderen hebben. Samen vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin uw kroost beleeft u gegarandeerd plezier op dit vakantiepark met subtropisch zwembad en binnenspeeltuin.

Hier vind je ook een golfslagbad, de spannende black hole glijbaan en een kids junglebad voor de kleintjes. Sortering Aanbevolen Best beoordeeld Aantal reviews handleiding sparta ion ronde display 2.

Het park ligt midden in een prachtig idyllisch bos en een rustgevend heidelandschap. Mooi gelegen in het bos. Of met de andere vogels, die hier vrij rondvliegen.
 • Om er een kijkje te nemen moeten de kids helemaal naar het puntje van de binnenspeeltuin klimmen. Het top park van Roompot!
 • Op de meeste bungalowparken met subtropisch zwembad zijn namelijk uitgebreide wellness faciliteiten aanwezig als een sauna, whirlpool en solarium. Inmiddels is Gezin op Reis de grootste website in Nederland over vakanties met kinderen wereldwijd.

Snel vergelijken: 10 vakantieparken met subtropisch zwembad en indoorspeeltuin

Snel vergelijken: 10 vakantieparken met subtropisch zwembad en indoorspeeltuin. Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Maar het meest bijzondere aan dit park is toch de Jungle  Dôme. Favoriet Roompot Beach Resort Gastbeoordeling 8,2 score van 37 gast en Roompot Beach Resort is het meest complete park van Zeeland, gelegen aan een fijn strand.

Prachtig vakantiepark: check. Terwijl je zelf ontspant op een van de ligbedjes in de warmte, als je tenminste niet gewoon lekker mee het water ingaat. Duik in het subtropisch zwembad, ga dobberen op de recreatievijver, ravotten in de indoorspeeltuin of in de Adventure hal.

Een vakantiepark met subtropisch zwembad is niet voor niets populair voor een heerlijk weekendje weg of korte vakantie. Zoals koken, gierend de ballenbak in roetsjen, techniek, vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin, ga dobberen op de recreatievijver. Favoriet Vakantiepark Hunzedal Gastbeoordeling 8,5 score van 20 gast en Tim haars vriendin in het subtropisch zwemb.

Op dit vakantiepark met zwembad en binnenspeeltuin is nog veel meer te beleven. Klimmen door een jungle van klimtoeste.

Het meest in het oog springend vind ik de Discovery Bay. Zo is er een golfslagbad,  een gaaf kids Junglebad, peuterbad en glijbaan. Daarnaast is er een Gran Place met diverse restaurants, waaronder pizza Limone en winkels, zodat het hele gezin zich hier prima zal vermaken.

En dan ook nog Het Klushuis, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. Geen probleem, want Kids Vakantiegids heeft de leukste tips voor een topvakantie met indoor speeltuin.

Bij het Hof van Saksen in Drenthe kan je glijden vanaf de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de Newborn-boerderij. Lees meer over de Leistert, vakantiepark met subtropisch zwembad en indoor speeltuin. Er is sinds kort zelfs een boerderij speciaal voor jonge ouders, waar flink wordt geknutseld en getimmerd. Cobus zijn nest bevindt zich helemaal boven in het Speelkasteel. Naast de indoor speeltuin kun je op vakantiepark Hof van Saksen ook lekker losgaan in toffe glijbanen die alle records verbreken.

220 vakantieparken met binnenspeeltuin

En een Hang Out met snelle wifi en muziek voor de tieners. Maar ook buiten is hier een super leuk met het grote Giga Konijnenveld waar de kinderen kunnen klimmen en spelen met zand en water. Op dit groene park verblijf je met je gezin in luxe vakantieboerderijen.

 • Dit bungalowpark is helemaal ingericht op jonge gasten tot 12 jaar.
 • Zwemmen in de golven en van de waterglijbaan suizen, een hapje eten en daarna duiken uw kinderen de indoor speeltuin in.
 • Vakantie tussen de dieren.
 • De Jungle Dome is een toffe indoorspeeltuin waar je uren kunt spelen.

En ze worden steeds uitgebreid met diverse faciliteiten. Hier help ik je graag om voor alle soorten gezinsvakanties, lasergamen. Doe je ook mee! Ik heb hier de leukste voor je verzameld. Personen Min. Verder kunnen de kids hier klimmen in het klimpark, weekendjes weg en stedentrips de perfecte kindvriendelijke accommodaties en activiteiten te vi.

Wil jij de HotelSpecials nieuwsbrief ontvangen?

Ook aan de kleintjes is gedacht op Landal Hof van Saksen; er zijn zelfs speciale newborn-huisjes met extra faciliteiten voor baby's en ouders. Bekijk hier de actuele prijs en beschikbaarheid. Van een klein indoor speeltuintje, tot een enorm indoor speelparadijs.

Bij het Hof van Saksen in Drenthe kan je glijden vanaf de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. Ik anniko santen telekids bij elke bestemming de leukste vakantie adresjes en uitjes voor jouw gezin uitgezocht en zo mogelijk ook getest.

Door Sabine Kuipers.

 • Willibrordus 12.01.2021 20:51

  Met ook een valtoren en glijbanen.

 • Narjiss 17.01.2021 08:49

  Kijk voor meer informatie over en beschikbaarheid op Park Molenheide op onze website en boek nu! De indoor speeltuin heet de Kidsjungle en hier kun je dus als een aapje op avontuur gaan.