Vlaamse reus te koop gelderland

 • Abonneren
 • Aandeel

Ze zijn van begin maart 15 euro per stuk ze zijn te bewonderen op zorgboerderij de rode es. In Duitsland werd de Vlaamse reus in omgedoopt tot Duitse reus Deutscher Riese en werden ze nog zwaarder gefokt.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Te koop vlaamse reus Ram is van juni kleur konijn grijs. Weerd Kamerik. Ook hier is variatie belangrijk. Amsterdam NH.

Ook n. Hallo allemaal, in het voorjaar hebben we 2 konijntjes gekocht. Rob Veldhoven. Deze lieve konijntjes zijn geboren op 25 augustusvader is een vlaamse reus en de moeder is een rijnlander. Tevens wordt dit ras gekweekt voor tentoonstellingen! Ze moeten ook nog zeker 6 weken bij de moeder blijven.

 • Vlaamse reus Vlaamse reus. Jonge fooi vlaamse reus wit te koop  is van april
 • Mooie vlaamse reus ram te koop 8 weken oud tel nr

Speciaalclub voor fokkers en liefhebbers van de Vlaamse Reus

Favorieten 0. Rotterdam Vandaag. Konijnen Alle Advertenties 48 Particulier? Maar het ultieme doel was dit jaar het showen op de Noordshow in de tweede week van januari Een hoger doel met een hoger predikaat is er niet.

Drempt 21 okt. Volledig Inge. Te koop: thrianta ram van Kan nog geen geslacht zien. Amersfoort Vandaag? Bieden 21 okt.

Konijngrijs

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Bieden 21 okt. Zie omschrijving Vandaag.

Daarnaast fok ik sinds vlaamse reus te koop gelderland konijngrijze Kleurdwergen. TE KOOP Vlaamse reuzen Mooie vlaamse reuzen wit en konijngrijs allemaal tentoonstellingswaardig ouders allemaal f en zg dieren rammen en voedsters bellen.

Handtam dwergkonijntje Nog 1 handtam dwergkonijntje wil het nest verlaten. Dieren met meer dan n kleurschakering zoals konijngrijs met wit zijn niet toegelaten op tentoonstellingen en meestal niet raszuiver. Oudega Vandaag.

Toykonijn blijft zo klein Mooi toykonijn kleur zwart wit. Uitgeest Gisteren. In oktober werd de 4e U behaald op de Kernhemshow. Konijnen Alle Advertenties 48 Particulier? Baak Vandaag.

 • Samen voor 55 geboren 22 augustus.
 • De oren zijn minimaal 17 cm en maximaal 21 cm lang.
 • Vaamse reuzen 8 weken oud kleuren wit, wildkleur, ijzergrauw.
 • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Loenen Vandaag. Gerard Hoogblokland! Bieden Vandaag Dagtopper. Rotterdam Vandaag. Weerd Kamerik. Mo Assen. GerwinR Baak.

Ook n. Kan nog geen geslacht zien. Vlaamse reus Jonge vlaamse reuzen het zijn nog twee vrouwtjes. Dat magische gouden tientje winnen is echt apart.

Zwart vrouwtje en wild kleur vrouwtje. Voor meer informatie zie de website: pellikaankleurdwergen. Gerard Hoogblokland.

 • Mads 11.03.2021 05:37

  Darp Vandaag.