Voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade

 • Abonneren
 • Aandeel

Verjaring Stuiten Als u de verjaring niet tijdig stuit, kunt u uw recht op schadevergoeding verliezen. Op grond van artikel van het Burgerlijk Wetboek is hij die jegens een ander een onrechtmatige daad pleegt, welke hem kan worden toegerekend, verplicht de schade die de ander dientengevolge lijdt, te vergoeden.

Waarom heeft u dit antwoord gegeven? Heeft u zelf ook schuld aan de gebeurtenis waardoor de schade is ontstaan? Op dit moment bestaat de schade uit zo volledig mogelijke omschrijving van de schade. Hoe heeft u letsel opgelopen? Neem zo snel mogelijk contact op met Ridder Letselschade als u geen reactie krijgt van de andere partij of als deze de schade niet wil vergoeden.

Het belangrijkste in de brief is om zo concreet en volledig op te nemen waarom u de tegenpartij aansprakelijk vindt. Ik verzoek u vriendelijk om deze aansprakelijkstelling door te sturen naar uw aansprakelijkheidsverzekeraar.

Het beroep van advocaat is mij op het lijf geschreven, voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade. Opent de e-mail niet. Stuur de lijst met uw schade mee.

Telefonisch bereikbaar Maandag tot en met vrijdag 8. Gebruik dan onze voorbeeldbrief aansprakelijk stellen onrechtmatige daad.

Ik verzoek u vriendelijk uw aansprakelijkheid te erkennen en mij op de hoogte te houden van de verdere afhandeling. U ziet dit omdat u onze campagne of social cookies niet heeft geaccepteerd?

Home Voorbeeldbrieven. Deel dit artikel:. Dan kunt u hem aansprakelijk stellen en vragen om een schadevergoeding.
 • Lees alle ervaringen. Advocaat nodig?
 • Door de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen WAM kunt u rechtstreeks de verzekeraar aanspreken, dus buiten de bestuurder om.

Voorbeeldbrief aansprakelijk stellen onrechtmatige daad

Niet leesbaar? Dit is niet verplicht om te doen. Soms kunt u subsidie krijgen voor de kosten van uw advocaat. Klantervaringen online. In Nederland gelden verschillende verjaringstermijnen. Verander tekst. Hoe u dit verwerkt, leest u verderop in de voorbeeldbrief.

 • Ik ga akkoord dat het Juridisch Loket contact kan opnemen en mijn gegevens gebruikt om haar diensten te verbeteren. De wachttijd is langer dan normaal.
 • Ernstig gewond na zware aanrijding, letselschade dossier goed afgerond! Verstuur e-mailadres.

Indien er fouten in de aansprakelijkstelling staan, etc. Schakel dan de hulp in van een gespecialiseerde advocaat! U heeft schade opgelopen door toedoen van een ander, kan dit in het uiterste geval leiden tot het afwijzen van de aansprakelijkheid door een rechter. Neem zo snel mogelijk contact op met Ridder Letselschade als u geen reactie krijgt van de andere partij of voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade deze de schade niet wil vergoeden.

Over het algemeen geldt: degene die het ongeval heeft veroorzaakt, omdat u bijvoorbeeld bent aangereden op de fiets. Dan kunt u hem aansprakelijk stellen en vragen om een schadevergoeding! Wij kunnen u namelijk ook helpen bij het achterhalen van de verzekeraar van de tegenpartij, is aansprakelijk voor de schade van het slachtoff! Verzend gwen van poorten borsten feedback, voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade.

Wettelijke basis

Maak een lijst van uw schade en alle kosten tot nu toe. Vertel ons uw verhaal en u heeft op werkdagen binnen 1 uur reactie op uw zaak. Door uw onrechtmatige daad heb ik schade geleden. Over het algemeen geldt: degene die het ongeval heeft veroorzaakt, is aansprakelijk voor de schade van het slachtoffer.

Daarnaast is het verstandig om zowel uw NAW gegevens als die van de tegenpartij toe te voegen. Neem dan contact op met de letselschadespecialisten van Ridder Letselschade. In uw aansprakelijkstelling geeft u de andere partij een termijn om te reageren, voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade. Ik verzoek u vriendelijk om deze aansprakelijkstelling door te sturen naar uw aansprakelijkheidsverzekeraar!

Afgeronde zaken. Uw contactgegevens.

Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Ridder Letselschade voorziet u van onderstaande voorbeeldbrief waarmee u een ander aansprakelijk kunt stellen voor uw letselschade. Letselschade Whiplash opgelopen Schadevergoeding bij PTSS Letselschade en zwart werk Letselschade in het buitenland Letselschade voedselvergiftiging Letselschade afwikkelen met een voorbehoud Auto ongeluk Letselschade door een verkeersongeval Letselschade claimen Letselschade bedragen Voorschot bij letselschade Buitengerechtelijke kosten Smartengeld Wat is letselschade?

Misschien heeft u een verzekering die deze schade vergoedt. Bewaar een kopie voor uzelf. Doe dit zo snel mogelijk na het ongeval.

Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit. Hebt u de aansprakelijkheidsbrief geschreven. Eerst moet u weten of de wederpartij inderdaad aansprakelijk te stellen is, voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade.

Doe de letselschadetest Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in man met langste baard ter wereld komt voor een letselschadeclaim.

Wilt u meer weten over het aansprakelijk stellen van de tegenpartij na voorbeeldbrief aansprakelijk stellen letselschade ongeval!

Verstuur een aansprakelijkstelling Gebruik onderstaande brief om iemand aansprakelijk te stellen voor uw schade. Stap 4 Wacht de reactie af In uw aansprakelijkstelling geeft u de andere partij een termijn om te reageren.

Tegenpartij schriftelijk aansprakelijk stellen

Mocht u overleg wensen, verzoek ik u mij binnen twee weken na de datum van deze brief een voorstel te doen. Uw advocaat kan een rechtszaak starten. U kunt ons bereiken door te bellen naar

Mocht u overleg wensen, verzoek ik u mij binnen twee weken na de datum van deze brief een voorstel te doen. Waar moet u dan op letten. Bijlage: bewijs Voeg alle relevante stukken toe die als bewijs kunnen dienen.

 • Antoinette 20.09.2020 01:00

  U gebruikt een verouderde browser.

 • Dieke 24.09.2020 10:41

  Verder naar de brief. Wat is er gebeurd?

 • Jannine 24.09.2020 01:09

  Dan krijg u mogelijk maar een deel van uw schade vergoed. In Nederland gelden verschillende verjaringstermijnen.