Werkwoorden oefenen frans

  • Abonneren
  • Aandeel

Deel dit bericht: Facebook. Een bundel om de werkwoorden Frans te herhalen in de tegenwoordige tijd. De bijbehorende app — voor Android èn IOS — biedt vergelijkbare oefenmogelijkheden als de site, maar is niet gratis.

Basiseducatie 8 Secundair Toon meer zoekresultaten Grafiek en diagram 1 Grafiek en diagram Muurplaat 1 Muurplaat. Een bundel om de werkwoorden Frans te herhalen in de tegenwoordige tijd. En hoe vorm je beide tijden?

Zoek in alle leermiddelen. Klik hier voor de overzichtelijke Verbuga-site  of voor de  Verbuga-app   voor Iphone. Doe het snel, want de tijdmeter loopt. In deze kaartenset werden 30 veelvoorkomende werkwoorden werkwoorden oefenen frans -ER verwerkt. Verbuga heeft ook een woordtrainer-app. Deze lijst bevat alle werkwoorden en de vervoegingen die aan bod komen in de methode!

Klik de werkwoorden aan die je wil leren en start de oefening. Kies links de werkwoorden die je wil oefenen.

Franse werkwoorden : Herhalingsoefening - En action 5 + 6

Kan los van een methode gebruikt worden. Klik de werkwoorden aan die je wil leren en start de oefening. Bordspel om de Franse werkwoorden te oefenen. Educatieve site 17 Educatieve site oefeningsite, lessite … Informatieve site 1 Informatieve site Bedrijfssite 1 Bedrijfssite commercieel educ. Er zijn gevarieerde oefenvormen ingebouwd waarbij de vertalingen geleerd worden, het schrijven van de infinitief ….

Bewaar Verwijder.

De site is uitgebreid en overzichtelijk. Daarna kun je nog selecteren welke tijden je wilt oefenen. Verbes en -ER : Oefenbundel. Meld aan. Werkwoorden Frans : Invulfiches - En action 5, werkwoorden oefenen frans. Oefenbundel over de werkwoorden op -ER. Na 20 goed beantwoorde vragen zie je je score.

Franse werkwoorden : Wandplaten

Er zijn gevarieerde oefenvormen ingebouwd waarbij de vertalingen geleerd worden, het schrijven van de infinitief …. Deze lijst bevat alle werkwoorden en de vervoegingen die aan bod komen in de methode. Kan los van de methode gebruikt …. Alleen ik.

Deze cheatsheet geeft je een handig overzicht. Materiaalpakket 1 Materiaalpakket? Leermiddelen Sorteer: Relevantie Datum Score. Toets of oefening over de Franse werkwoorden: tre, faire en aimer.

Frans leren voor kinderen en jongeren van 6-16 jaar

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Personen met de link. Les verbes en -ER : Quizlet.

Ter herhaling van En Action Frans 5: werkblad over de werkwoorden. Kies links de werkwoorden die je wil oefenen.

Zinnen moeten aangevuld worden met de juiste vorm van het werkwoord. Alleen ik. Verbes en -ER : Oefenbundel. Leuk voor afwisseling tijdens de les of om …. Hoe vorm werkwoorden oefenen frans de subjonctif prsent en wanneer gebruik je de indicatif of de subjonctif. Kapsels halflang haar dames of oefening over de Franse werkwoorden: tre, faire en aimer.

Wachtwoord vergeten.

Alle werkwoorden uit de methode - Eventail-junior Bien sûr 5

Werkwoorden Frans : Invulfiches - En action 5. In deze kaartenset werden 30 veelvoorkomende werkwoorden op -ER verwerkt. Basiseducatie 8 Secundair

Het balkje geeft aan welk percentage van de vragen je goed hebt. Wachtwoord vergeten. Franse les: prima oefensite Ook een aardige oefensite met Nederlandstalige instructies.

  • Ruwan 18.11.2020 11:32

    Daarna gooien ze nog ….