Bootje huren rotte

  • Abonneren
  • Aandeel

Waar de jachthaven begonnen is met het aanbieden van ligplaatsen zonder daar aanvullende diensten bij te leveren, verhuren wij vanaf medio ook boten.

Graag geven wij jouw boot een plaatsje bij ons in de haven, het mooie is dat je bij ons al terecht kunt met een roeiboot, maar we hebben ook plaats voor grotere schepen tot wel 15 meter.

Je bepaalt zelf de route en kunt kiezen uit een van onze leuke arrangementen. De lente staat voor de deur!

Wel zo lekker als het een beetje waait of regent. Jouw boot is bij ons in goede handen. Wij hebben plek voor ongeveer 70 boten.

Wat is er te doen in Rotterdam? Meer informatie Nu reserveren!

Je kunt namelijk ook richting de A12 en de oorsprong van de rivier? Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van al onze Nieuwtjes en Aanbiedingen. Premium lidmaatschap Vaker varen, bootje huren rotte. Vanuit Riomolino heb je de mogelijkheid om binnen de kortste keren bootje huren rotte de Rotte te varen waar je heerlijk kunt ontspannen. Koken met je collega's.

Laat je inspireren door een van onze vaarroutes of lokale booteigenaren.

Wat is er te doen in Rotterdam? Heb je geen zeebenen?
  • Meer informatie Nu reserveren!
  • Graag geven wij jouw boot een plaatsje bij ons in de haven, het mooie is dat je bij ons al terecht kunt met een roeiboot, maar we hebben ook plaats voor grotere schepen tot wel 15 meter. Hoe wil jij jouw boot huren?

Onze laatste nieuwtjes

Dichtbij Rotterdam vind je de Rottemeren en het is niet alleen fijn om daar omheen te fietsen, maar ook om vanuit het water het land te bekijken! Vanuit Riomolino heb je de mogelijkheid om binnen de kortste keren op de Rotte te varen waar je heerlijk kunt ontspannen. Rondvaart small tot 7 personen Rondvaart medium tot 12 personen Rondvaart large tot 24 personen.

Informeer bij ons naar de tarieven voor jouw specifieke situatie. Vanaf het water is de Rotterdamse skyline nog indrukwekkender.

Let op: De sloepen en waterfietsen hebben een andere naam maar dat is puur administratief, ze bootje huren rotte allemaal identiek! Via Barqo huur je gemakkelijk de ideale zeilboot, bootje huren rotte, catamaran of motorboot. Gemakkelijk Zelf varen. Onze tarieven. Gelukkig krijgen we met z'n alle het COVID virus steeds meer onder controle echter is het van groot belang we met elkaar de kans op v.

Deze molens hielden voorheen het waterniveau op peil en zijn nog steeds helemaal intact.

Boot huren in Rotterdam

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld studentenhuizen of andere vormen van woongroepen. Het is weer bijna passen en net als ieder jaar komt de paashaas helemaal uit het Bergse Bos om ook wat eitjes aan boord van onze sloepen te verstop.

Geen resultaten gevonden.

Zo kun je volledig op het water genieten van een picknick, bootje huren rotte. Rhoon, omdat je op onze waterfietsen niet hoeft te trappen is dit een ultieme manier van relaxen. Varen met schipper Max 30 pers. Dit kun je natuurlijk ook combineren met een heerlijke lunch bootje huren rotte een barbecue op ons varend terras. Wij bieden je de mogelijkheid om dit te doen zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over de ligplaats of het onderhoud van de boot?

Alle boten die u kunt huren in Rotterdam

Uitsluitend personen uit hetzelf de gezin, wonend op hetzelfde adres, mogen 1 van deze 4 zitplaatsen delen Voor mensen die wel samen wonen maar geen gezin met elkaar zijn geldt maximaal  4 personen.

Koken met je collega's. Rotterdam, NL · 4 personen.

Daarnaast willen wij je graag helpen om jouw verblijf aan of langs de Rotte onvergetelijk te maken. Jouw boot bootje huren rotte bij ons in goede handen en wij zorgen ervoor dat de boten veilig aangemeerd  liggen. Varen met schipper Max 30 pers, bootje huren rotte. Kies uit onze opties. Onze tarieven. Verder is kan deze boot ook volledig worden overdekt!

Genieten op de Rottemeren. Iddo's strijd tegen de griep.

Heb je nog vragen?

Reserveer Makkelijk online. Zo kun je de Rotte ook beleven op eigen spierkracht. Heb je geen zin om zich zorgen te maken over wie er moet varen?

Uitsluitend personen uit hetzelf de gezin, NL 12 personen, wonend op hetzelfde adres. Heb je geen zeebenen. Wat niet. Rotterdam.

  • Vinod 30.11.2020 20:17

    Genieten op de Rottemeren.