Cassiere albert heijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Inschrijving geslaagd. Daarnaast leuk contact met de klanten.

Goed startpunt maar slechte communicatie. De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Meedenken met de klant, probleemoplossend werken én natuurlijk gezellig met het team iedere dag een topdag draaien! Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures. Jong team, sociale collega's. Was deze review waardevol? Jouw eigenschappen Je bent minimaal 16 jaar oud; Oog voor detail, je kunt precies werken; Sociaal, je vindt het leuk om klanten te werken.

Peeters-Govers Albert Heijn, cassiere albert heijn. Ben jij ook enthousiast en zie je jezelf al als kassamedewerker aan de slag gaan. Kassamedewerker voormalige medewerker - Amstelveen - 4 mei Gezellige goed werksfeer. Van ons, voor jou Flexibele werktijden; Leuk team om in cassiere albert heijn werken; Goede arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende functies.

Vind jij het altijd leuk om een praatje te maken met de klanten en ervoor te zorgen dat iedere klant met een glimlach de deur uitloopt.

Echter niet verwachten dat kebab den haag centraal er ontzettend goed verdient wel beter dan andere supermarkten voor het harde werk wat je soms levert.

  • Als je je niet fit voelt of je zit met school.
  • Beschrijf het probleem a. Inschrijving geslaagd.

Vind je nieuwe baan

Volgens de statistieken verhoogt de veld "locatie" de kans op het vinden van een passende baan met Kassamedewerker voormalige medewerker - Hoofddorp - 18 mei Gelukkig vind jij dat alleen maar leuk en interessant, want dat maakt het werk zo divers en afwisselend. Snel, vriendelijk en correct geholpen worden in een goed gevulde en schone winkel, is bij Albert Heijn van het grootste belang.

Albert Heijn is een goede werkgever die er alles aan doet om een prettige werksfeer te creëren. Prima bijbaan om mee te beginnen.

Onze familiale groep baat vandaag zeven succesvolle Albert Heijn winkels uit maar nieuwe groeiplannen staan reeds in de startblokken. Verkoopmedewerker Veel contact met klanten Specialist op je eigen vakgebied Opleidingsmogelijkheden. Ben je op zoek naar een fijn cassiere albert heijn afwisselde job waarbij je kan groeien en jezelf kan ontplooien?

Productieve en gezellig werkomgeving. Waarom werken bij Albert Heijn, cassiere albert heijn. Ik heb bijna 2 jaar achter de kassa gezeten!

Wat ga je doen?

De werksfeer is er altijd top. Bekijk vacatures. Beloven je een vast contract en trekken dan hun staart in.

Houden zich niet aan beloftes! Cassiere albert heijn huidige medewerker - Geldrop - 21 mei Kassamedewerker voormalige medewerker - Amstelveen - 4 mei Caissire bij Albert Heijn Als caissire bij onze Albert Heijn ben je ht koi karper tattoo rug van de winkel. Het werk was makkelijk, klanten waren leuk en het salaris was zeker goed.

Zoek vacatures

Goed startpunt maar slechte communicatie. Het werk was makkelijk, klanten waren leuk en het salaris was zeker goed!

Beloven je een vast contract en trekken dan hun staart in. Was altijd leuk werk, Als het rustig was kon je klusjes doen om de afdeling netjes te houden. Meedenken met de klant, probleemoplossend werken én natuurlijk gezellig met het team iedere dag een topdag draaien!

Wel een leuke omgeving. Je werkt vaak in een leuk team. Daarvoor is niet alleen een correcte handeling van de werkzaamheden van nodig, maar ook een persoonlijk aspect. Minder leuke collega's. Jong team, informele sfeer en cassiere albert heijn communicatielijnen. Het is jouw taak om te zorgen dat het afrekenen goed verloopt en de klant tevreden de winkel verlaat.

Schrijf een review voor dit bedrijf. Productieve en leuke werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, sociale collega's, cassiere albert heijn. De werksfeer is er altijd top.

Past deze baan bij jou?

De shiften variëren tussen 6u en 20u vb: 6uu; 14uu…. Ze hebben een enthousiaste en professionele uitstraling. Albert Heijn is een goede werkgever die er alles aan doet om een prettige werksfeer te creëren.

Het was soms heel saai. Het maakt dat klanten met plezier komen Kassier huidige medewerker - Berchem - 14 mei .

  • Geraldine 21.01.2021 10:12

    Caissière voormalige medewerker - Brandevoort - 19 juni Sorteer op.