Duits nederlands zinnen vertalen

 • Abonneren
 • Aandeel

Annuleren Verzenden. In het Duits zijn er slechts 4 medeklinkers.

Het accent ligt meestal op de eerste lettergreep. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Duits vertalen. Hierbij kunt u gemakkelijk uw niet privacy gevoelige teksten in onze vertaalmachine zetten. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Probeer het later nog eens, of meld u aan voor DeepL Pro, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen. Europese bedrijven komen vaak met allerlei talen in aanraking.

Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Herlaad de pagina. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect! In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Voor bedrijven die te maken krijgen met Duitse financile of medische documenten is het dan ook onmogelijk om gebruik te maken van dergelijke systemen, duits nederlands zinnen vertalen.

 • Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Sterk mee oneens.
 • Abonneer u op DeepL Pro om meer dan ┬átekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. De vertaalmachine vertaalt direct terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het Duits.

Duits vertalen naar Nederlands

Literair Duits is afkomstig uit Midden-Hoogduits. Denk hierbij aan e mails of korte teksten. Bedankt voor uw feedback. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met Duitse, Engelse of Franse stukken.

 • Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.
 • Klik 'vertalen' om de tekst van het Nederlands in he Duits te vertalen. Indien u de vertaalmachine gebruikt voor professionele doeleinden kunnen wij geen garantie geven op de nauwkeurigheid hiervan.

Voor bedrijven die sns creditcard aanvragen maken krijgen met Duitse financile of medische documenten is het dan ook onmogelijk om gebruik te maken van dergelijke systemen.

Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Vertaal zoveel als u wilt, maar waarbij ook termen op een goede manier worden vertaald. In die gevallen dient er een professionele vertaling uitgevoerd te worden waarbij de documenten niet alleen op een veilige manier worden opgeslagen, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling!

Voor een professionele duits nederlands zinnen vertalen kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners, duits nederlands zinnen vertalen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Het heeft 7 korte en lange klinkers, 8 zijn typische afgeronde klinkers.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Wil je goedkoop vertalen? Toegang tijdelijk opgeschort. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Alle rechten voorbehouden. U bent hier Home. Vertaal in het Duits. In die gevallen wil een eigenaar van het te vertalen document natuurlijk graag dat er op een goede manier vertaald wordt. In een eerste test - van duits nederlands zinnen vertalen Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Let op, alle zelfstandige naamwoorden zijn geschreven met hoofdletters. De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Vooral van het Italiaans in het Engels. Woordenschat breidt vouwen en afleiding van woorden. Alleen afzonderlijke. Meer lezen. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt.

Alle rechten voorbehouden? Vertalen via onze vertaalmachine is een geautomatiseerd proces en zal in de meeste gevallen ook prima voldoen om stukken tekst te vertalen uit tijdschriften, duits nederlands zinnen vertalen, boeken en andere niet technische tekst bronnen.

Dit geldt zowel voor het Duits vertalen naar Nederland als voor het vertalen van Nederlands naar Duits. Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen.

Heeft aan u deze vertaling geholpen. Annuleren Verzenden. Vooral van het Italiaans in het Engels.

 • Huib 21.01.2021 10:03

  Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

 • Wulfert 19.01.2021 09:13

  Tekst van. Ten eerste loopt u het risico dat u te maken krijgt met foute vertalingen en daarnaast is het natuurlijk ook een privacy issue.

 • Yassmine 21.01.2021 14:27

  Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.