Het oude stadhuis montfoort

  • Abonneren
  • Aandeel

Wanneer ik terug in de buurt ben kom ik zeker terug. Je wordt hier uitstekend verzorgd. Druk de zaak zat vol, reserveren is gewenst.

Bediening is goed en alert. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Minimum: 1 , Maximum: Alles maar dan ook alles was heerlijk. De kok is een meester in het bereiden van zijn eten en dat proef en zie je ook. Matig 2. Heel jammer want wij kwamen er graag maar dit doen we nooit meer.

Dat viel erg tegen. Is dit een Frans restaurant. Het Oude Stadhuis het oude stadhuis montfoort Montfoort, Utrecht. Beoordeeld op 4 september via mobiele applicatie Het oude stadhuis. Vervolgens kunnen wij na dit belangrijke woord prosecco uitdelen om met uw gezelschap een toast uit te brengen op dit heugelijke feit? Zeshonderd jaar lang bleef het stadhuis als zodanig in gebruik!

Beschrijving

Tot de invoering van scheiding der machten in werd er rechtgesproken in de vierschaar ; hiertoe diende de voornaamste ruimte van het stadhuis, de grote zaal op de bel-etage. Warme, eeuwenaoude ambiance en vooral het cafemenu 3 gangen is een toppertje. Daarnaast had het gebouw in de loop der eeuwen verschillende nevenfuncties, zoals vergaderruimte voor de schutterij van tot , boven de poort , opslag van turf langdurig , hout en levensmiddelen, ziekenverzorging en inkwartiering van soldaten, een school , tijdsduur onbekend en het plaatselijke Museum van Oudheden.

Taal Nederlands. Datum van bezoek: maart Vreselijk 0. In alle ruimtes van het Oude Stadhuis kunt u elkaar het ja woord geven.

  • Meer talen. Het Oude Stadhuis op 13 november
  • Meer talen.

Land: Nederland Nederland Belgi, het oude stadhuis montfoort. Datum van bezoek: februari. Heel jammer want wij kwamen er graag maar dit doen we nooit meer. Heerlijk gerecht, met lekkere jonge spruitjes en paarse zoete aardappel. Het Oude Stadhuis op 13 november Je wordt hier uitstekend verzorgd.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 29 april via mobiele applicatie Geweldig!! Schrijf een beoordeling. Zo waren er vergaderingen van de gemeenteraad, werkten de burgemeesters en ambtenaren er en bevonden de gemeentesecretarie en het gemeentearchief zich in het gebouw.

Het Oude Stadhuis, Montfoort. Het was een drukke vrijdagavond. De kok is een meester in het bereiden van zijn eten en dat proef en zie je ook. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 1 december Attente bediening met prima eten. Beoordelingen filteren. Beoordeeld op 7 juni Heerlijke lunch. Het menu kostte overigens Euro 47,50 excl. Er was nog een tafeltje voor twee bij de uitgang.

Mooi pand waar Het Oude Stadhuis in zit? Boek deze locatie en ontvang een cadeau. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Het Oude Stadhuis! Beoordeeld op 22 maart via mobiele applicatie Leuke ambiance, prima eten.

Bediening middelmatig. Is dit een Oostenrijks restaurant? Kortom; saus, saus. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven, het oude stadhuis montfoort. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6.

Bedrijfsgegevens

Russisch 1. Datum van bezoek: januari Beoordeeld op 29 april via mobiele applicatie Geweldig!!

Prima zaak om lekker te eten. In kwam er een nieuwe aanbouw aan de achterzijde rivierzijdeterwijl zowel het poortgebouw in als het hoofdgebouw een tentdak kregen.

  • Nerena 11.03.2021 17:17

    De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Meer informatie.

  • Joas 06.03.2021 20:07

    Met aansluitend een receptie in bijvoorbeeld het stadscafe om vervolgens te dineren in de ruimte waar u elkaar net het jawoord heeft gegeven. We kregen in deze tijd van Corona ook het drinken van een ander opgediend aan tafel.