vroege zwangerschapstest morgen in huis Tabaksprodukten: sigaretten, cigarillo's, sigaren, 1 kilogram rooktabak Alcoholische dranken: liter bier, 90 liter wijn waarvan max." />

Hoeveel sigaretten mag je meenemen uit turkije naar duitsland

 • Abonneren
 • Aandeel

De volgende hoeveelheden gelden binnen de EU als richtwaarden voor persoonlijke consumptie: 10 liter sterke drank bijv. Landenportal Startpagina De allerbeste links over diverse onderwerpen vind je op de Landenportal Startpagina. De douaneposten van andere E.

Juridische voorschriften voor het transport van wijn blijven hierdoor onverlet. Plaats je beoordeling. Auto Routeplanning. Invoer vanuit een niet-EU-land sigaretten  of cigarillo's maximaal 3 g per stuk  of 50 sigaren  of g tabak  of een proportionele verdeling van bovenstaande producten.

Op  hetcak. Wil je vanuit Italië met 20 flessen wijn per volwassene in de auto via Zwitserland naar Duitsland, dan moet je dat aan de grens bij de Zwitserse douane melden; je krijgt dan onder betaling van een borg een transitdocument.

Voordelige hotels boeken! De invoer van de volgende producten is onder bepaalde voorwaarden en in geringe hoeveelheden toegestaan: zuigelingmelkpoeder, bijv, gelden dezelfde hoeveelheden als vanuit een niet-EU-land, zodat consumenten de prijzen onderling kunnen vergelijken.

Illegale games en software zijn altijd verboden. Dit gedeelte van de site is bedoeld om informatie te verstrekken over de prijzen van sigaretten in verschillende landen over heel de wereld. Bijzonderheden Voor tabak afkomstig uit de Duitse belastingvrije gebieden Helgoland of Bsingen.

De borg krijg je bij het verlaten van het land terug. De douane-app is te downloaden via  itunes.
 • Biedt De Wijde Wereld voor jou nuttige info?
 • Houden ze je aan met zo'n grote verscheidenheid aan rookwaren dan zul je ongetwijfeld zwaar de pineut zijn.

Geef het door via e-mail. Op  hetcak. Je kan dit alles nalezen in Reis Wijs, een boekje uitgegeven door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit gedeelte van de site is bedoeld om informatie te verstrekken over de prijzen van sigaretten in verschillende landen over heel de wereld, zodat consumenten de prijzen onderling kunnen vergelijken.

De boete bij overtreding zou maar liefst euro bedragen. Je moet dus bij de grenspassage een paspoort of identiteitskaart kunnen tonen en mag zoveel alcohol en tabak belastingvrij in- of uitvoeren als voor EU-landen geldt. Reismarkt Luchthaventerras Rondvluchten Webcams.

Productpiraterij Informatie over het invoeren van nagemaakte of vervalste goederen Zoll. Leer meer. Nochtans die hoeveelheid mogen ze in theorie over de grens brengen, maar de douanier zal niet akkoord gaan met de voorwaarde van 'priv-gebruik'.

Luchthavens zelf hebben ook regels voor handbagage. Douaneregels Duitsland Welke artikelen in welke hoeveelheden invoeren in Duitsland. U bent hier: Landenportal.

Invoer van goederen vanuit EU-landen

Het belangrijkste om te weten is dat er een groot verschil is tussen vervoer binnen de EU-landen en invoer vanuit landen buiten de EU. Auto Routeplanning. We stellen elke bijdrage zeer op prijs!

Invoer vanuit een niet-EU-land Er mag een beperkte hoeveelheid levensmiddelen voor 1 2 dagen vrij ingevoerd worden. Hierdoor kan er ook geen sprake van invoerrechten zijn.

Bescherming van soorten Neem a. Parkeren luchthavens Parkeren Nederland! Laatste update: april Is bepaalde informatie onjuist of onvolledig.

Artikelen invoeren

Informatie over sigaretten en sigarettenprijzen op deze site is niet bestemd voor minderjarigen. De genoemde hoeveelheden gelden per persoon. Dit zijn de regels die door de Nederlandse douane gehanteerd worden.

 • Aankomende luchtreizigers kunnen de douane 24 uur per dag bij uitgang 4B in de centrale aankomsthal bereiken.
 • Douanekantoor en contact Uitvoercertificaten ontvangen vertrekkende passagiers in de vertrekhal.
 • Gratis WiFi Extra service voor alle gasten Meer informaties.
 • Op markten in landen als Thailand en Turkije kun je voor onwaarschijnlijk lage prijzen Nike-shirts, Rolex-horloges, Chanel parfum en Prada-schoenen aanschaffen.

U mag voor eigen gebruik een bepaalde hoeveelheid alcohol meenemen… Lees meer? Hierdoor kan er ook geen sprake van invoerrechten zijn. Reizigers die vanuit Gran Canaria, ook al behoren deze gebieden tot de EU, controles op visa en andere controles van personen worden in Nederland uitgevoerd door de Koninklijke Marechaussee. Vanuit fiscaalrechtelijk perspectief mogen consumenten wijn in onbeperkte hoeveelheid voor eigen gebruik invoeren.

Deel deze pagina. Op  licg. Parkeren luchthavens Parkeren Nederland.

Contact met de Douane

Dan zijn er niet alleen douaneregels voor uw bagage. Vanuit fiscaalrechtelijk perspectief mogen consumenten wijn in onbeperkte hoeveelheid voor eigen gebruik invoeren. De invoer van de volgende producten is onder bepaalde voorwaarden en in geringe hoeveelheden toegestaan: zuigelingmelkpoeder, babyvoeding en medisch noodzakelijke speciale voeding maximaal twee kilogram medisch noodzakelijk speciaal huisdiervoer maximaal twee kilogram vis en visserijproducten voor persoonlijke consumptie maximaal 20 kilogram of een losse, zware vis overige dierlijke producten voor persoonlijke consumptie, bijv.

Vertrek je vanuit Nederland of een ander EU-land naar een land buiten de EU of naar de Canarische Eilandenkun je op de luchthaven belastingvrij inkopen doen wat lang niet altijd voordeliger is dan gewoon op straat in het land van vertrek of aankomst.

Het zijn wl Schengen-staten en er is dus geen systematische persoonscontrole aan de grens voor Nederlanders en Belgen. Hoe kan ik bewijzen dat medicijnen… Lees meer.

 • Felix 22.11.2020 19:17

  De volgende hoeveelheden mag u belastingvrij invoeren: 1 liter sterke drank alcoholpercentage van meer dan 22 procent of onverdund ethylalcohol met een alcoholpercentage van 80 procent of meer of 2 liter alcohol en alcoholische dranken alcoholpercentage van ten hoogste 22 procent of een evenredige samenstelling van deze goederen 4 liter niet-mousserende wijnen 16 liter bier.

 • Koop 01.12.2020 06:45

  Let daarbij op de invoerbepalingen van het land waar je naar toe reist.

 • Romaissae 26.11.2020 16:23

  Dit gedeelte van de site is bedoeld om informatie te verstrekken over de prijzen van sigaretten in verschillende landen over heel de wereld, zodat consumenten de prijzen onderling kunnen vergelijken. Sommige spullen mag u bijvoorbeeld niet als handbagage meenemen.