Huis te koop broekerstraat leende

 • Abonneren
 • Aandeel

De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk c. Via de hal komt u binnen in de woonkamer en via een aparte deur in de keuken. De Boswachterij Leende bestaat uit bezittingen van Staatsbosbeheer die een oppervlakte hebben van in totaal ha.

Slaapkamers zijn voorzien van grootschalige raampartijen, welke bijdragen aan de lichtinval van de kamers. Broekerstraat 33, CV Leende De garage is voorzien van een sectionaal deur en elektra. Je hebt geen account? De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, Whirlpool en dubbele wastafel met wastafelmeubel. De elektrische poort geeft u toegang tot. Ideaal object voor wonen en werken onder 1 dak!

De woning met optimaal wooncomfort, Leende Niet te koop, 3 slaapkamers. Leende 7  kamers huis Woonboerderij. Broekerstraat 43, CW Leende Broekerstraat 50. Broekerstraat 5.

Paardenliefhebber opgelet: zo wonderschoon, met klasse en stijl, kan wonen met natuur worden gecombineerd! Broekerstraat 67, Leende Niet te koop. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
 • Paardenliefhebber opgelet: zo wonderschoon, met klasse en stijl, kan wonen met natuur worden gecombineerd! Broekerstraat 42, CW Leende
 • Tolhuis - 20 5. Hier wonen is een beleving op zich.

Dorpstraat 23

Zeer ruime bovenwoning met royaal dakterras gelegen in het centrum van leende met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Woningaanbod Top plaatsen in Nederland.

De badkamer creëert een gevoel van rust en luxe. De andere kamers middels radiatoren. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, Whirlpool en dubbele wastafel met wastafelmeubel. Broekerstraat 32, CW Leende

 • De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk c. De keuken is verder voorzien van voldoende opbergruimte.
 • Woonhuis te koop, Pomperschans.

Broekerstraat 36, CW Leende Werkelijk uniek. Te koop in! Broekerstraat 50, Leende Niet te koop. In leende gelegen eenvoudig maar verzorgd vrijstaand woonhuis met grote garage.

Er zijn 3 postcodes die horen bij Broekerstraat in Leende

Vanuit de master bedroom is er een prachtig uitzicht over de weilanden en natuurgebied. Via de voordeur komt u binnen in de hal. Broekerstraat 4, CW Leende 6.

Meld je aan. De badkamer en de master bedroom worden verwarmd met behulp van vloerverwarming. Broekerstraat 32, Leende Niet te koop. Langswater - 32 4! Broekerstraat 55, CW Leende Via een poort aan de zijzijde van de woning is de woning achterom bereikbaar.

Algemene informatie Broekerstraat in Leende

Kijk en vergelijk. Vanuit de master bedroom is er een prachtig uitzicht over de weilanden en natuurgebied. Ideaal object voor wonen en werken onder 1 dak!

 • In een rustige straat treft u deze uitgebouwde 2-onderkapwoning aan met eigen o.
 • Broekerstraat 13, CT Leende
 • Slaapkamers zijn voorzien van grootschalige raampartijen, welke bijdragen aan de lichtinval van de kamers.
 • Het verdiepingshoge raam geeft een mooi uitzicht van de achtertuin, weilanden en natuurgebied.

Broekerstraat Broekerstraat 52, CT Leende. Broekerstraat 54, Leende Niet te koop, CW Leende Appartement te koop. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.

Broekerstraat 9. Woningtype Allemaal. Neem contact met ons op.

Huis Fazantlaan

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Broekerstraat 50, Leende Niet te koop. Deel deze woning met:. Ideaal object voor wonen en werken onder 1 dak!

Kamers 1. Recent gebouwdezeer royal. Badkamers 1? Rotterdam - 2.

 • Danne 15.09.2020 10:49

  Deze woning biedt mogelijkheden tot werken aan huis en het cre. Aan de rechterzijde van de woning is een poort aanwezig welke toegang biedt tot de achtertuin.

 • Laurèl 13.09.2020 21:55

  Kruiszwin - 50 3.