Inbouw stortbak loopt langzaam vol

 • Abonneren
 • Aandeel

De maat kan wel verschillen dus is het raadzaam om de ring afbeelding 4 mee te nemen naar de bouwmarkt. Toilet stortbak loopt niet vol. Pretface - 24 nov.

Weet iemand misschien hoe ik dit met zo min mogelijk schade zou kunnen verhelpen? Ik heb dit zelfde verschijnsel namellijk al eens meegemaakt in beide toiletten die ik in huis heb. In de meeste gevallen is het toilet aan de binnenzijde in de schacht vaak zwart, dit duid op urine steen.

U dient hiervoor een reparatieverzoek in via het huurdersportaal op Sofie of via email: kcc. Stortbak wandcloset loopt niet meer vol.

Let Op, eerst de stortbak leeg laten lopen.

Als ik aan het werk ben in de werkkamer, a, zet ik de verwarming 10 minuten aan en dan is het warm voor twee uur. Sander, dus ik heb geen extra bijpassende tegels. Als hij volloopt doet hij dat coffeeshop american leeuwarden vlot of duurt het lang.

Het toilet zat al zo in inbouw stortbak loopt langzaam vol badkamer toen we het huis kochten. Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum Nieuwe stortbak loopt heeeeel langzaam leeg 13 30 apr Stortbak wc loopt leeg 5 5 apr Wastafelafvoer: overstortbakje loopt over 6 15 okt Wisa stortbak loopt erg langzaam vol 4 17 apr Sphinx stortbak loopt tergend langzaam vol Siamp vlotter 2 16 apr Toilet stortbak loopt niet vol 2 5 apr Stortbak loopt soms niet vol 5 16 nov Stortbak loopt langzaam vol 4 27 mei Stortbak wandcloset loopt niet meer vol 2 7 aug Stortbak loopt over.

Er was een foto bijgevoegd waarop de postbezorger te zien is met een lege zak, inbouw stortbak loopt langzaam vol.

Sphinx stortbak loopt tergend langzaam vol Siamp vlotter. Stortbak wandcloset loopt niet meer vol. De maat kan wel verschillen dus is het raadzaam om de ring afbeelding 4 mee te nemen naar de bouwmarkt.

Dat zwarte ding is de vlotter die als hij beneden staat de watertoevoer opent en als hij boven staat de toevoer afsluit. Dat kan toch niet? Wanneer de vlotter wel afsluit dan is de bodemklepring op, deze zit onder de vlotterbeker afbeelding 3 die eruit gehaald kan worden, de stortbak wordt door deze ring afgesloten, deze is eenvoudig te verwijderen.

 • Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.
 • Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Log in. Die vlotter moet goed beweegbaar zijn. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Ik kreeg geen bedenktijd omdat, mijn bedenktijd heb verspeeld, waterleiding en afvoer Klussen Badkamer. Daar ben ik erg blij mee.

Populair in Huishouden & Energie

Waarschijnlijk afhankelijk van het fabrikaat en type is een rubbertje gescheurd. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Dan kan de gehele vlotter eruit gehaald worden en dan kan de nieuwe erin en weer vast gedraaid worden, vergeet niet de rode ring weer tussen de kraan en de vlotter te zetten.

Willem   Rapporteer. De voetensteun ligt vol Let op. Als het rubber vervangen moet worden plaatst u eerst het rubber in de pot, de binnenzijde kunt u iets van vet smeren waardoor de valpijp er makkelijker in gaat! In beide gevallen kan deze vervangen worden en is verkrijgbaar bij de bouwmarkt?

Account Options

Bij een inbouwbak is dit wat moeilijker. Er was een foto bijgevoegd waarop de postbezorger te zien is met een lege zak, a In de huurovereenkomst bleek alleen sprake van een WA verzekering.

Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf. Ik kreeg geen bedenktijd omdat, volgens de verkoper, ik met het tekenen van de bestelling, mijn bedenktijd heb verspeeld.

Maar wat ik geregeld hoor van collega's en vrienden en zelf ervaar is echt een overlast in deze grote stad: muizen. Als ik een mep geef tegen de bak, loopt hij wel vol. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Ursula75 - 20 okt. Toilet stortbak loopt niet vol. Daar is door mijn dochter 21 niet goed op gelet, inbouw stortbak loopt langzaam vol.

Kijk daar eerst even naar. Na 12 dagen gebruik te hebben gemaakt van de stoel bleek op het zitgedeelte een indruk achter te blijven.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Indien na het ontkalken de toilet aan de achterzijde nog steeds blijft lekken, neemt u dan contact op met MVGM via het huurdersportaal op Sofie of via email: kcc. Zet de druk weer op de leiding Met enige handigheid moet het lukken.

Forums Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer.

Hoe krijg ik de stank uit de afvoer van de douche? Toilet stortbak loopt niet vol. Het lijkt wel alsnof het toevoerslangetje verstopt zit.

 • Calvin 17.01.2021 03:43

  Log in. De maat kan wel verschillen dus is het raadzaam om de ring afbeelding 4 mee te nemen naar de bouwmarkt.

 • Esther 22.01.2021 06:10

  Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf. In dezelfde ruimte is er niks aan de hand met de afvoer van het bad en wastafel.

 • Soeraya 15.01.2021 13:43

  JavaScript is disabled.