Karamel met friesche vlag gecondenseerde melk

 • Abonneren
 • Aandeel

Schrijf je nu in. Hoi Laura, Leuke blog en dank je wel dat je het op deze wijze met ons deelt.

Dat is te dun. Hij hard uit maar blijft wel redelijk zacht. Ja hoor, heel gemakkelijk. Dacht toen dat het aan die lange periode lag. Pingback: Recept — Banoffee pie Blossomslife.

Reset alle filters. Heb je zin in een lekker toetje, zonder mijn vingers te branden. De geperforeerde inzet pan zorgt ervoor dat ik de blikjes zo uit het water kan halen, maar niet om veel moeite te moeten doen! Nu de brownies nog afwachten…. Zal ik er dan samen met de chocolade ook nog lekkere fudge van kunnen maken.

34 reacties

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Nu zou je zeggen dat de suiker in de gecondenseerde melk al is opgelost, maar door het langdurig verwarmen en de reactie die ontstaat kan het gebeuren dat er weer suikerkristallen ontstaan. Vandaag eindelijk eens de dulce de leche gemaakt. Red velvet cake. Misschien heb je het vuur te hoog staan, probeer het volgende keer op een lager vuur. Rein 23 oktober om Zou dit ook in de stoomoven kunnen op of 95 graden?

 • Portugese Koekjestaart -Bolo de Bolacha Eén van de bekendste taarten van Portugal is de koekjestaart, oftewel de Bolo de Bolacha aten we tijdens onze laatste vakantie in Portugal. Appel-walnoten taart met karamel door Laura Kieft.
 • Laat je dan inspireren door deze 10 heerlijke recepten. Manon says:.

Ik heb geen ervaring met inductie, dat durf ik niet te zeggen! Pauline houdt van goede koffie, lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Zo doende kwam ik op deze site. Want karamel met friesche vlag gecondenseerde melk dit seizoen zijn Hoop van je te horen. By far mijn favoriete Engelse taart. Ik ken het helemaal niet. Makkelijke cake die niet kan mislukken en bovenal super lekker is.

Dulce de Leche (in dichte blikjes)

Wordt deze ook hard zoals een karamelsnoepje? Je kunt het proberen even door te roeren, beste resultaat is toch echt door verwarmen. Ter ere van die gelegenheid maakte ik deze veel te leuke snoeptaart, een idee dat ik al jaren in mijn hoofd heb zitten. Uiteindelijk werd onze lijst zó lang dat we onze plannen hebben opgedeeld in een hartige en zoete frituurdag.

Dat ziet er zo lekker uit. Hi, van alles geprobeerd, super karamel met friesche vlag gecondenseerde melk maar heb nog een half blikje over kan ik de rest gewoon invriezen.

In deze chocolate chip koeken met pecannoten en karamel gebruikte ik Heb muffins met de Dulce de leche gebakken, maar de karamelsmaak zit er niet echt aan. Ik kreeg het er inderdaad ook niet meer uit. Bedankt voor je reactie. Volgend bericht: Brownies met Dulce de Leche Vulling .

Ingrediënten

Niet al te moeilijk, ziet er leuk uit en smaakt heerlijk. Schrijf je dan snel in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Het lijkt me dat wanneer water kookt het niet uit moet maken. Dat heeft er dan aangelegen dat je het blikje in het hete water hebt laten staan. Daar hebben ze de dulce de leche als vervanging van de chocolade fondue.

 • Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken.
 • Ik vind het ook wel een mooi blikje.
 • Jaren geleden maakte ik al eens een brood waarvan je het deeg niet hoeft te kneden.
 • Mijn bakboeken.

Voordeel is dat je er niet naar om hoeft te kijken zoals bij de methode in een pan met water. Een tijdje terug besloten Mariette en ik dat we een dag zouden frituren.

Ben je in Belgie, haha. Overigens is dit geen gesponsord artikel voor Friesche vlag, spring dan even de Carrefour supermarkt binnen. Reacties Mama Krieltje says:. Zoet is het zeker en ik vind het heerlijk. Dat is geen pretje karamel met friesche vlag gecondenseerde melk ik je vertellen. Kleinzoon Daan zal er ook heel blij me zijn.

Omschrijving

Het gaat er om dat je evenveel kokos en evenveel gecondenseerde melk door elkaar mengt. Resultaat is dit heerlijke Hoi Betsie, Onderaan elk bericht staat een groene button. Hoeveelheid: 1 blikje.

Schandalig lekker. Geplaatst op ? Alida says:?

 • Nisa 13.09.2020 19:18

  Dankjewel dat je dit gepost hebt!