Laatste nieuwe dagboek van een muts

 • Abonneren
 • Aandeel

Vond je dit een nuttige review? Maar nergens kan ze de cadeuabox meer krijgen. Ik heb de hele serie al.

Als dat komt doe ik een blije snoopy-dans! Ben een grote fan" Eva op 3 juni "vetttttttttttttt boek" sara op 2 juni "Heeyyyyy echt supercooool" noa op 2 juni "wil niet dom klinken maar hoe heet de illustrator?? Ook was er op 5 juni een Loser Leespremière. Ik heb alle boeken al, hopelijk komen er nog meer!

Ik ben dankbaar dat deze boeken uit worden gegeven en dat ze nog worden geschreven. Onder andere Dork Diaries. Uitgever: de Fontein Jeugd.

Want dat maakt de boeken ook wat leuker, laatste nieuwe dagboek van een muts. Samenvatting Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. Gerrits" Imke gerrits op 2 januari "Fock you dagboekvaneenmutshater je bent een bitch" rira op 2 januari "Ik ben de grootste fan.

Soms doet het een beetje aan mezelf denken, Hihi. Bestel jouw exemplaar van Op tourNEE.

Kan het niet voor 10 euro?

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Heel ervaren met haar werk. Avonturen van een niet-zo-beste bestie Op tourNEE! I also want to become a writer later. Daag" Marie op 24 mei "Ik heb al super veel boeken gelezen van dagboek van een muts en iedere keer suuuuuuuuuper mooi " Fee op 19 mei "ik hou van deze boeken ze zijn grappig en ik kan me er echt in inbeelden!

Ik heb tot nu toe alle delen gelezen en ik sta steeds weer te popelen om het boek te kunnen lezen!

 • They are very cool.
 • Ik ben nog maar op de helft en ik vind het al leuk.

Heb hem net gekocht zo leuk koop hem ook : " Nana op 13 april "ik vind het leuk om het te lezen het mijn zus noemen we muts en rode vlekken jeuk is grapig en daar om wil ik het lezen" anicia op 13 april "waar kan je deel negen en tien kopen want die wil ik" rosalie op 11 april "het zijn de leukste boeken ever en ik hoop dat ik ze allemaal krijg want ik heb nu deel 1,4,7," niene op 8 april "ze zijn leuk" angelique op 8 april "ik heb ze nog niet alemaal geleze maar ze zijn leuk" angelique op 8 april "ik heb alleen de 1 van verhalen uit een niet zo perfect leven :- maar ik ga er nog vragen voor mijn verjaardag :- " ikke op 6 april "Het is een fantastisch boek!.

Eerst dacht ik dat het een heel saai boek was,maar toen ik deel 1 van een klasgenootje mocht lenen. Ik heb nog laatste nieuwe dagboek van een muts dagen!!. Haha echt een aanraader!!!!!!. Fan here" Cato op 26 oktober "leuke boeken, laatste nieuwe dagboek van een muts. Taal: Nederlands.

Onze boekentips

Dagboek van een muts 6 - Hopeloos verliefd. Rachel Renée Russell Dagboek van een muts 13 - Partystress! Ik kan niet wachten!

Drama voor de camera avonturen van een niet-zo-stralende tv ster Drama voor de camera Rachel Renée Russell.

PS: Een boek schrijven kan een half jaar tot 3 jaar duren!. Maar blijf bij je motto en je bent echt geweldig en ook nog een advocaat later wil ik net als jou worden je bent me idool" Rania op 5 oktober "Heel leuk boek ik kan niet wachten om het uit te lezen" Mirte op 5 oktober "ik vindt de boeken er g leuk heb ze nog niet allemaal gelezen!!!, laatste nieuwe dagboek van een muts. Ik hoop dat dagboek van een muts deel 8 snel in Nederland komt.

Will there be more books. Hoe cool is dat?!.

Serie Dagboek van een Muts (vanaf 10 jaar)

Dagboek van een muts 12 - Liefdeskriebels 15, Ik ben de grootste dagboek van een muts fan ik ben total verslaafd" brammie op 8 december "Deel 5 komt uit in april.

Nikki Maxwell lijkt op mij.. Ik vind het super leuk! Zo leuk!

 • Ik ben echt blij dat wij op school een bieb hebben, want daardoor ben ik ook dagboek van een muts gaan lezen XX ik zeg mijn naam niet" Ik zeg m'n naam niet op 18 juni "Hoii!
 • Niet precies maar ongeveer , verhalen met een niet zo gelukkig einde.
 • M'n vriendin zegt dat er ook nog een deel 5 is, dat klopt volgensmij nie.
 • Dagboek van een muts is zoveel beter geïllustreerd dan Loser.

Nog 2 en dan heb ik ze allemaal gelezen!. Ik heb de boeken 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 gelezen En ik kan maar niet stoppen met lezen als ik een boek daar van heb is het meestal al in een dag uit" Jennifer op 16 oktober "ik hoop dat ik win ik vind het echt leuke boeken de schrijver rachel renee russel is briljant en de beste schrijver" azra op 15 oktober "dagboek van een muts zijn de beste boeken ter wereld je kan je er echt je leven mee inbeelden en je krijgt er maar geen genoeg van ik wacht al op het volgende boek zo leuk zijn ze" marie op 15 oktober "ik vindt het echt super leuk ik ga me boekbespreking er over doen van deel 8 ik vindt het gewoon een super leuk boek en ik ben zo verslaaft yelana mennes" yelana op 14 oktober "ik heb heel veel boeken uit de bieb maar zelf wil ik ze thuis hebben ik heb alles al gelezen maar ik zou graag alles weer willen lezen ik hoop dat kan outlook niet openen WIN" Naima Krist op 14 oktober "Ik hou van dagboek van een muts ik heb al nummer 1,2,3,4,5,6 en 8 al gelezen.

HELP" Juwairiyya op 6 maart "Rachel ik ben zon fan van je hoe kom je open Ik heb er al 4 van gelezen het zijn zulke ZULKE leuke boeken ik hoop dat je er nog hondert maakt op het kaartje van in het boek zag ik en website en ik dacht ik type het eens in en zo enrique iglesias duele el corazon lyrics spanish ik hier terecht maar je boeken zijn geweldig!!.

Gratis puzzel maken van foto vriendelijke groet, laatste nieuwe dagboek van een muts, Joni" Joni op 13 februari "Ik vind muts boeken geweldig iedereen laatste nieuwe dagboek van een muts het gezin leest ze we zouden graag een boek winnen dan gaat ons hele gezin suuuuuuuuuuuuper blij zijn!!!!!!!!!!!!!!!.

Ik ben altijd de eerste die het laatste nieuwe dagboek van een muts koopt ik wil zo snelmogelijk het nieuwe boek hebben!!. Heb er zin. Ik vind het nu al eeeeeeeeen super top boek en ik vind het zo leuk dat ik gewoon lekker door wil lezen.

Rachel Renée Russell

Ik doe hier aan mee want ik wil ze allemaal. Groetjes Keyshia 8 jaar" Keyshia Bouquet op 9 december "Leukste boekenserie!! Love adina" adina op 13 juni "Rachel, mag ik je handtekening????

Ze zijn grappig makkelijk te lezen en dik!. Hoeveel delen zijn er eigenlijk????????????????????. Het zijn mijn lievelings boeken.

 • Rover 14.11.2020 14:20

  Ga zo door! Ik hou zooooooo veeeel van deze boeken :- komt er ook een film van?